Tootearvustus: hellad hoolitsused Macadamia toodete abil

juuli 19, 2017

Hei, kaunitarid! Juuksejuttu pole blogis nüüd küll päris päris kaua olnud, kuid täna saan rõõmustada kõiki neid, kes oma juustele miskit eriti pehmendavat ja niisutavat otsivad. Tegemist on superpopulaarsete Macadamia juuksehooldustoodetega, mis on pärit uuest e-poest http://bshop.ee/. BShopis on hetkel saadaval küll ainult Macadamia tooted, kuid õige pea on tootevalikusse lisandumas ka kosmeetikatooteid tuntud brändidelt, nagu näiteks L'Oreal ja Maxfactor.

Enne veel, kui aga toodete juurde jõuan, siis annan teile teada, et kuni 13. augustini saab igalt tootelt (ka soodushinnaga toodetelt) -10% kasutades koodi ILUEXPRESS. 

1) Macadamia Natural Oil Rejuvenationg šampoon
Mis tootega on tegu?
Macadamia Natural Oil Rejuvenationg Shampoo on juukseid taaselustav šampoon, mis sobib suurepäraselt kuivadele, kahjustatud ja elututele juustele.
Macadamia Natural Oil Rejuvenationg Shampoo sisaldab Omega 3, 5, 7 rasvhappeid. Lisatud on ka elujõudu andev, niisutav ja parandava toimega rikkalik makadaamia pähkliõli, mis kaitseb juukseid väliste keskkonnamõjude eest.
Kasutamine: Kanna šampoon niisketesse juustesse, hõõru vahule ja seejärel loputa põhjalikult.

+ Šampooni koostis tundub olevat küllaltki kontsentreeritud, mis võimaldab toodet väikestes kogustes kasutada. Soovitan peopesal šampooni ka veidikene veega lahjendada, nii on šampooni kergem juustesse kanda ning välja loputada.
+ Toode on sobilik neile, kellel on ka värvitud juuksed, sest minu ~2 nädalat tagasi värvitud juuksed olid peale pesu täpselt sama intensiivse tooniga ning suti ei värvinud loputusvesi pruunikaks.
+ Šampoon suudab kiharad mõnusalt puhtaks pesta ning samaaegselt ka nende eest hoolt kanda. Juuksed ega peanahk pole peale pesemist kuivad vaid hoopiski kergelt niisutatud ja hooldatud.

 Macadamia Natural Oil Rejuvenationg šampoon on saadaval http://bshop.ee/shop/macadamia-rejuvenating-shampoo-300ml/ soodushinnaga 12.99 eur (lisandub ka -10% soodustus koodiga ILUEXPRESS). Saadaval ka 1000ml variant.
Hindeks 9/10

Enne palsami juurde jõudmist teen aga võikese stopi ning räägin omadustest, mis šampooni ja palsamit ühendavad.
+ Mõlema toote korgid on disainitud väga kavalalt, esiteks on korgid erinevad selleks, et kergemini aru saada, kas tegemist on šampooni või palsamiga. Teiseks on korgid väga hästi suletavad, mis väldivad lekkeid transportimisel ning on abiks tootekoguse doseerimisel.
 + Kindlasti tekkis nii mõnelgi šampooni arvustamise käigus küsimus: "aga lõhn?". Nii šampoonil kui ka palsamil on supermeeldiv puuviljane lõhn, mis toodete kasutamisele mõnusa naudingu annab.

2) Macadamia Moisturizing Rinse palsam
Mis tootega on tegu?
Macadamia Moisturizing Rinse palsam on igapäevaseks kasutamiseks sobiv palsam. Palsam niisutab, hooldab, taastab ja kaitseb juukseid, jättes need pehmeks, läikivaks ning lihtsasti käsitlevateks. Toode sobib suurepäraselt igale juuksetüübile!
Macadamia Moisturizing Rinse sisaldab Omega 3, 5, 7 rasvhappeid ja makadaamia pähkliõli rikkalikke omadusi. Makadaamia pähkliõli taastab juuksejuure loomuliku seisundi, taastades kuivad, kahjustunud ja töödeldud juuksed, olenemata juukse tekstuurist.
Kasutamine: Kanna palsam rätikukuivadele juustele alustades juukseotstest, lõpetades juuksejuurtega. Lase palsamil mõjuda 30 kuni 60 sekundit ning loputa põhjalikult.

+ Palsamile omane kergelt vedel võimaldab toodet kenasti juustesse sõrmitseda.
+ Toote suur pluss on kiire toimeaeg - mõelda vaid, piisab ainuüksi 30 sekundist, et anda juustele  turgutust. Kiire juuksepesu jaoks ideaalne palsam!
+ Juuksed on peale kasutamist säravad ning hoolitsetud, lisaks paraneb ka juuste kammitavus.
+ Neil, kellel on lokid, tasub rõõmustada - toode hoolitseb väga hästi lokkide eest ning peale juuksepesu on lokid kaunilt vormitud ning eraldatud.
+ Ka tootekirjeldus viitab sellele, et tegemist on ideaalse tootega igapäevaseks kasutamiseks, palsam ei toida juukseid liigselt ega muuda neid raskeks, peadligi tõmbuvaks.

- Oleksin palsamist oodanud veidikene paremaid pehmendavaid omadusi. Minu "karmi" juuksetüübi jaoks jäi palsam liiga tagasihoidlikuks.

Macadamia Moisturizing Rinse palsam on saadaval http://bshop.ee/shop/macadamia-moisturizing-rinse-300ml/ soodushinnaga 13.99 eur (lisandub ka -10% soodustus koodiga ILUEXPRESS). Saadaval ka 1000ml variant.
Hindeks 8/10


3) Macadamia Deep Repair on taaselustav juuksemask kuivadele ja kahjustatud juustele 236ml

Mis tootega on tegu?
Macadamia Deep Repair sisaldab Omega 3, 5, 7 rasvhappeid ja rikkaliku makadaamia pähkliõli parandavaid omadusi, taastades juuste loomuliku seisundi, sära ja elastsuse. Mask sobib suurepäraselt töödeldud ja värvitud juustele.Kasutamine: Kanna toode rätikukuivadesse juustesse, kammi juuksed läbi ning lase kuni 7 minutit mõjuda. Seejärel loputa põhjalikult.

+ Maski koostis on lihtsalt suurepärane! Mõnusalt rammus ja tihe, et katta juuksed täielikult ning samas on võimalus juukseid ka samaaegselt kammida, et mask ühtlaselt jaotuks. 
+ Taaselustav mask on teistest proovitud Macadamia toodetest erilisem kordades intensiivsema lõhna poolest, mis peale pesemist ka tugevalt juustesse jääb.
+ Maski 7-minutline toimeaeg on täpselt paraja pikkusega, kuid samas piisab kärsitumatele ka mõnest minutist, et juustele kiire värskendus anda. 
+ Juba pesemise ajal on tunda, kuidas muutub juuste kvaliteet: kiharad muutuvad libedamaks ning on peale kuivamist tohutult pehmed, kohevad ja ülimalt kergesti kammitavad. 
+ Juuste välimus muutub peale maskitamist palju värskemaks ning elujõulisemaks. Taastub loomulik sära ning lisaniisutuse kasutamine pole vajalik koguni mitmeid päevi. 

Tundub, et minu uus lemmikmask on leitud! :)

Macadamia Deep Repair on taaselustav juuksemask 236ml on saadaval http://bshop.ee/shop/macadamia-deep-repair-mask/ soodushinnaga 21,24 eur (lisandub ka -10% soodustus koodiga ILUEXPRESS). Saadaval ka 100ml ja 470ml variandid.
Hindeks 10/10


Juuksejutu lõpetuseks saadan teele pehme pai ning peatse kirjutamiseni! :)
Eliise

You Might Also Like

4 comments

  1. Isiklikult olen proovinud õli ja enim meeldib mulle see makadaamia lõhn!! Kindlasti tegi ka juukseid siledamaks/pehmemaks. Kuid paksuse poole peale nagu ei mõjunud.. Peaks ehk proovima maski? :P

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Õli olen mina ka näpuotsatäie kunagi juuksuris proovida saanud ja vist toimis ka hästi, kuid siiski ostmiseks ei läinud... Mask andis minu niigi paksudele juustele küll kohevust juurde ja jättis juuksed ülimõnusaks :P Võid nt 100ml varianti esialgu proovimiseks võtta :)

      Kustuta
  2. Kas se shampoon on sulfaadi vaba?

    VastaKustuta