Tootearvustus: Dove lõhnanaudingud ning hellitavad nahahoolitsused

juuli 20, 2017

Hei! Olen nüüd mõnda aega Tartusse peatuma jäänud ning see tähendab seda, et vorbin teile igapäevaselt vahvaid postitusi valmis. Teate kui mõnus on istuda oma lauakese taga ning nuusutada ja mötserdada ennast kõiksuguste ilutoodetega kokku? Naljakas, eks? Kuid miskipärast tekitab see minu südames naiselikku rahulolu ning eriti positiivne on see, et saan oma kõiki mõtteid teiega jagada! :)
Täna vaatame üle kaks Dove toodet, mis minuni juba piinlikult ammu jõudsid kuid kuni tänaseni oma arvutust ootasid. Tegemist on kahe suurepäraselt lõhnava tootega, mida endaga kohe kindlasti vannituppa kaasa peaks võtma! :)

Pildil olev kookospähkel on pärit Dove pressipakist ning suur suur kiitus selle eest! See on alati nii nii vahva kui pakkide sisukujundusele ning meeleolu loomisele selliste pisikeste detailidega rõhku pannakse! 
1) Dove Glowing Ritual dušigeel riisivee ja lootoslille ekstraktiga
+ Dušigeelil on lihtsalt imetlusväärselt mõnus lõhn! Tegelikkuses pole dušigeelil mingisugust tegemist vaarikatega, kuid minule meenutab toote lõhn just värsket vaarikamoosi ning marjalõhnad on alati minu suured lemmikud! Suur pluss on ka see, et lõhn jääb peale värskendavat duši nahale püsima :)
+ Roosakas geeljas koostis on mõnusalt pealekantav nii käte kui ka nuustikuga. Minu lemmikvariant on aga viimane, sest nuustiku ja vee koosmõjul moodustab dušigeel pehme vahu ning samuti piisab vaid väiksest tilgast, et kogu keha mõnusasti pestud saaks.
+ Iga dušigeeliga just sellist erilist pehmustunnet nahal peale pesemist pole. Dove Glowin Ritual dušigeeliga on nahk peale pesemist siidine ja mõnus!
Hihihi täiesti kummaline, et ühest dušigeelist võib niivõrd suurde vaimustusse sattuda, kuid tegemist on minu uue superlemmikuga. Huvi pärast peaks ka teisi Glowing Ritual dušigeele proovima, sest ka teised blogijad on sama sarja dušigeelide erinevaid variante taevani kiitnud :)

Dove Glowing Ritual dušigeel riisivee ja lootoslille ekstraktiga on saadaval suuremates kauplustes hinnaga ~2,50 eur.
Hindeks 10/10

2) Dove Restoring Ritual kehakreem kookosõli ja mandlipiimaga
+ Positiivsete lõhnakogemustega saab jätkata! Ma pole eriti suur kookoselõhna fänn, talun seda küll teatud määral, kuid minu hügieenitarvetest leiab kookuselõhnalisi asju väga vähesel määral. See kreem on oma lõhna poolest lihtsalt ulme! Kehakreemi lõhn on nii meeldivalt tõetruu, et samal ajal kui tooteid pildistasin, siis arvas minu armas noormees, et KINDLASTI peab lõhna ja maitse vahel seos olema, seega möödus vaid hetk idee ja teostuse vahel...
+ Kreemi koostis on väga tihe ning tegemist on väga rammusa ja toitva kreemiga, mis on ideaalne kuivemate piirkondade niisutamiseks (küünarnukid, kuivad käed ja näonahk). Toitev kreem suudab kuivad piirkonnad vaid hetkega oma kontrolli alla võtta ning leevendada nahakuivusest tekkinud probleeme.
+ Nahk muutub kreemi kasutades palju pehmemaks ning ülimalt hästi niisutatuks. Ajaks, mil kreem imendub täielikult, on nahk siidpehme ning mõnusalt toidetud, et säilitada elastsus ja värske välimus.
+ Peale kreemitamist püsib nahk pikka pikka aega niisutatuna ning kui kreemitada kogu keha, siis oleks mõistlik kreemitada maksimaalselt 2-3 korda nädalas, mis on tegelikult väga mõnus neile, kelle jaoks selline protseduur just kõige meeldivam tegevus pole (hihihih - mina :D).
- Kreem imendub päris pikalt oma tahkevõitu koostise tõttu ning vajab korralikku sissemäärimist. Samuti võib mõningaid kasutajaid häirima jääda kergelt rasvane kiht nahal peale kasutamist.

Dove Restoring Ritual kehakreem kookosõli ja mandlipiimaga on saadaval suuremates kauplustes hinnaga ~5.00 eur
Hindeks 9/10

Mõnusat õhtu jätku kõigile! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments