Tootearvustus: Dove kohevust andev juuksehooldussari ning hellitav kehakreem mangofännidele

august 08, 2017

Mul on rõõm teile täna taas Dove toodetest rääkida, vaid mõned nädalad tagasi kiitsin Dove kehakreeme ning täna räägin teile taas ühest kehahooldustootest ning kahest lavendliga rikastatud juuksehooldussarjast, mis isegi minu paksud juuksed näiliselt veelgi paksemaks muuta suutsid.

Ühtlasi on postituse lõpus ka kirjas Instagrami loosimise võitja ning just tema saab kõiki tooteid ka ise katsetada! :)

1) Dove Repleanishing Ritual kehakreem kõikidele nahatüüpidele maruulaõli ning mangovõiega
Fun fact: seda arvustust kirjutades sain ka ühe põneva üldteadmise juurde. Minu jaoks oli maruulaõli täielik imeasi ning hakkasin esmalt üldsegi uurima, mis "loom" see maruula selline on. Tegemist on kaugel kaugel Aafrikas kasvava viljapuuga, mida ka elevandiõunapuuks kutsutakse. Puu viljad on proteiinirikkad (ühes viljas lausa 28% proteiini) ning pähklimoodi olevatest maruulaseemnetest valmistataksegi õli, mida laialdaselt kosmeetikatööstuses kasutatakse.

+ Keskmise tekstuuriga kehakreemil on tõepoolest mangovõie tõttu mõnus ja troopiline mangolõhn ning mina olen juhtumisi ka väga väga suur mangofänn, seega on kreem juba ainuüksi lõhna poolest minu tassike teed.
+ Kuna kreemi koostis pole liiga õrn ega samas ka liiga rammus, siis on seda väga mõnus laiali hõõruda ning üle kogu keha kanda. Keskmise konsistentsi tõttu sobib kreem kasutamiseks igat tüüpi nahale ning ka peaaegu igal perioodil.
+ Kreem võtab imendumiseks mõningad minutid ning jätab naha peale kasutamist superpehmeks, elastseks ning hästi hoolitsetuks. Just seda kreemi meeldib mulle väga vahetult peale raseerimist kasutada, sest toode pole raseerimisjärgseks kasutamiseks liiga vesine kuid samas ka mitte liiga rasvane, et jätaks nahale ebameeldiva kihi.

Dove Repleanishing Ritual kehakreem kõikidele nahatüüpidele maruulaõli ning mangovõiega  on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnaga ~5.00 eur.
Hindeks 9/10

2) Dove Thickening Ritual šampoon lavendliõli ja rosmariiniekstraktiga
+ Šampoonil on tõeliselt meeldiva paksusega koostis, samuti on šampooni vahutavus väga eeskujulik ning seetõttu on juuksejuurte pesemine lihtsaimast lihtsam. Kerge koostise tõttu on šampooni lihtne ka juustest välja loputada.
+ Juba pesemise ajal on tunda, et šampoon ei muuda juukseid ebameeldivalt raskeks, kuid samas ka ei kuivata neid üleliigselt.
+ Šampoon annab juustele juurde kohevust ning hoiab peanaha puhtana üpriski pikka aega. Minul on küll juuksetüübiga väga-väga vedanud ning juuksed püsivad kaua puhtana, kuid selle šampooniga sain oma kiharad umbes 4 päeva ilma järgneva pesuta hoida.

- Toode ei pruugi sobida neile, kellel on värvitud juuksed, sest šampoonil puudub värvikaitse.

Dove Thickening Ritual šampoon lavendliõli ja rosmariiniekstraktiga on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnaga ~3.00 eur.
Hindeks 8/10

Enne veel kui ruttan palsami juurde, siis peaksin teile rääkima veidike Thickening saja toodete lõhnast. Ma ei tea kas asi on lavendlis või rosmariinis (või nende heas koostöös), kuid ometigi on šampoonil ja palsamil nii mõnus magusapoolne lõhn, mis samal ajal aga ka ülimalt mahe olla suudab. Eriti meeldiv on muidugi see, et lõhn jääb peale pesu koguni päevaks juustesse püsima ning pakub seejuures suuuuuurepärast naudingut! ;)

3) Dove Thickening Ritual palsam lavendliõli ja rosmariiniekstraktiga
+ Dove palsami kasutamine on lihtsaimast lihtsam, sest esiteks puudub palsamil kindel toimeaeg ehk palsami võib vabalt ka koheselt maha pesta või soovi korral mitmeid minuteid peas hoida. Teiseks on palsami koostis piisavalt libe, et seda on kerge maha pesta ning juustestruktuuri muutust on tunda koheselt kui toodet juustesse kanda.
+ Natukene vihjasin teile ka juba postituse alguses, kuid palsam suudab tõepoolest ka minu superpaksudele juustele veelgi paksust lisada. Olgugi et mina sellest väga ei hooli, kuid neile, kellel on õhemad juuksed, võib palsamist ning šampoonist kasu olla küll.
+ Lisaks kohevusele annab palsam juustele ka läiget ning parandab juuste kammitavust. Kuna toode annab kenasti kohevust, siis võib rasked ning peadligi juuksed selle palsamiga kindlasti ära unustada.

- Mind tegi kasutamisel üsnagi nukraks see, et juukseid pehmendavat efekti just kõike pikemat aega tunda ei saa. Umbes päeva möödudes on juuksed suhteliselt kuivad ning vajavad lisaniisutust juukseõli näol.

Dove Thickening Ritual palsam lavendliõli ja rosmariiniekstraktiga on saadaval kõikides suuremates kauplustes hinnaga ~3.00 eur.
Hindeks 7/10

Nüüd aga veel üks põnev osa, kellele kuulub Dove kinkekomplektike? 
@kailimalts just Sina saad oma juustele ning kehale mõnusaid hoolitsusi pakkuma hakata! ;) 

Aitäh kõigile, kes võtsid loosist osa, te olite nii nii tublid! :)

Nüüd soovin aga mõnusat õhtupoolikut ning lippan pintslitele pisikest vannitamist tegema :)
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Eliiseee, ära kasuta nende firmade tooteid, kes katsetavad loomade peal :(

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Võtan teadmise arvesse, kuid kuna suundun ka farmaatsiat õppima, siis tean, et hakkan selle teemaga väga väga väga palju kokku puutuma paraku :/

      Kustuta