Tootearvustus: Misslyniga saad endale igaks festivaliks kauni silma- ja huulemeigi

august 02, 2017

Hmmm.. meigiteemalist postitust pole juba ammu blogis olnud. Küll olen rääkinud näo- ja kehahooldusest, juustest, kuid meigiasju pole teieni juba mõnda aega toonud. Täna saab see viga parandatud, sest ees ootavad mitmed tooted brändilt Misslyn. Misslyni toodete puhul on mind alati polelettidel köitnud küllaltki lai tootevalik ja hea hinnaklass. Pilkupüüdvad pakendid pole samuti märkamatuks jäänud. Koomiksistiilis tootedisain koos tabavate lausetega on täielik eyecandy ning lahe vaheldus kosmeetikakotti! ;)

Täna on teie eest Festival Vibes sarja lauvärvi- ning huulevärvipaletid, mis on mõlemad kuueosalised ning komplektidesse kuuluvad kaheosaline pintsel ja pisike peeglike, mis teeb mõlemad tooted ülimalt praktiliseks. Kõikidel toonidel on ka väga lustakad ning tüdrukulikud nimed ning see teeb komplektid veelgi omanäolisemaks.
Mõlemad pealetid tulevad minuga oma praktilisuse pärast kaasa ka Weekend Festivalile, et saaksin ennast tõelise festivalgirl'ina tunda :)

1) Misslyn Eye Love It lauvärvipalett
+ Lauvärvipaletis on 6 tooni, mis on küll suures osas roosaka/punaka alatooniga, kuid siiski leidub kõikide säraga toonide kõrval ka üks beežika alatooniga hele toon, mis oma olemuselt täielikult matt on. 

+ Olgugi, et toonid on üpriski julged, siis suudavad need omavahelise ülihea koostööga silmalaugudele võluda väga erilise ning kauni silmameigi. Toonid on nii mõnusasti hajutatavad ning sobituvad lausa imeliselt kokku! Ma poleks uskunud, et roosa toon (first date) võib silmameigile niivõrd lahedat aktsenti anda.
+ Toonid jäävad silmalaul peaaegu et sama erksad nagu karbikeses ka ilma primerita.
+ Ka püsivus on lauvärvidel üsnagi hea ning umbes 4h püsivad toonid intensiivsena, seejärel hakkavad kergelt maha kuluma, kuid primer suudab näiteks õhtumeigi tarbeks lauvärvide püsivust parandada.
- Hmm, miskipärast oleneb pintslist väga palju see, kas värvid pudenevad või mitte. Zoeva silmapintsliga oli pudenemine minimaalne, kuid komplektis oleva aplikaatoriga pudenevad värvid väääga palju.


Misslyn Eye Love It lauvärvikomplekt on saadaval kahes erinevas variandis Rosalind kauplustes https://pood.rosalind.ee/ hinnaga 10,95 eur.
Hindeks 8/10


2) Misslyn Lip Candy huulevärvikomplekt
+ Mõnus roosa ja punase unelm saaks kõige paremini kirjeldada 6-osalist huulevärvipaletti, milles olevad toonid varieeruvad heleroosast kuni sügava lillaka alatooniga tumepunaseni välja.
+ Paletis olevad värvid on oma koostiselt üllatavalt pehmed ning see teeb pealekandmise väga meeldivaks ning liuglevaks.
+ Pehme koostis on boonuseks ka kasutamise ajal - huuled püsivad terve aja niisutatuna ning siidpehmetena.
+ Kaasasolev pintsel on piisavalt peenike, et tõmmata ülimalt täpne huulekontuur. Kuna toonid on piisavalt hea toonivahega, siis saab kasutada ka kahte tooni korraga, nt lollipop pink huulekontuuriks ning sugary smile täiteks.

- Heledad toonid püsiksid justkui visuaalselt kauem peal ~tunnike, kuid tumedaid toone on esialgu isegi päris raske ühtlaselt huultele kanda, rääkimata kulumisest, tumedad toonid kipuvad päris kiiresti kulumisjälgi välja näitama.
- Toode oleks ilmselt veidikene praktilisem, kui pintslid oleksid kahes suuruses, nii oleks pealekandmine mugavam ning ühtlasem.

Misslyn Lip Candy huulevärvikomplekt on saadaval kahes erinevas variandis Rosalind kauplustes https://pood.rosalind.ee/ hinnaga 10,95 eur.
Hindeks 7/10

Festival Vibes kollektsioonis on ka ülimalt vinged metallikläikega küünelakid, mille hulgast lillaka alatooniga toon 258 minu poole läkitati, kuid geelküünte tõttu olen küünte lakkimisest prii ning see kaunitar liigub mõnda tulevasse loosikotikesse! Misslyni küünelakke saad sirvida: https://pood.rosalind.ee/.
Veel oli minu pakikeses komplekt heledate tätoveeringutega, mida kindlasti Weekend Festivalil katsetada kavatsen, seega hoidke pilk peal Instagramil, et näha, kuidas tätoveeringud minu kehale festivali vibe juurde annavad! ;)
Minu komplekti leiad Rosalindi kauplustest ning https://pood.rosalind.ee/.

Loodan, et leidsid endas samuti festivalitüdruku nende kaunitaride abil ning anna mulle teada kui oled samuti Weekendile minemas ;)
Eliise

You Might Also Like

0 comments