Tootearvustus: Amway G&H Refresh+ sari annab nahale tõelise värskenduse

august 01, 2017

Kindlasti nii mõnigi terasem Instagrami jälgija pannud tähele, et suve alguses sain üüraltult suure saadetise osaliseks. See on Amway kehahooldustoodete komplekt, mis on jaotatud kolmeks erinevaks osaks. Selleks, et te info üleküllusesse ei satuks, siis tutvustan igat komplekti eraldi ning täna saame piiluda rohelises kuues Refresh+ tegelasi.

Refresh+ sari tutvustab ennast aga nii:
G&H REFRESH+ tootesarja kuuluvad dušigeel ja kehapiim, mis aitavad nahka
värskendada, rahustada ja niisutada. Need tooted sisaldavad:
• Aloe vera värskendab nahka tänu oma jahutavale ja niisutavale omadusele;
• Viinamarjaseemne ekstrakt kaitseb ja värskendab nahka;
• Rohelise tee ekstrakt varustab nahka energiaga, pakkudes kaitset kahjulike keskkonnamõjude eest.
Dehüdratsioon on üks enim täheldatud nahaprobleeme, sestap on väga oluline, et lisaks
korrapärasele nahahooldusele tarbiksime iga päev ka piisavas koguses vedelikke.

Refresh+ on G&H sarja tõeline värskusepomm ning keha eest kannavad hoolt ülimalt värskendava lõhnaga (kergelt viinamarjalõhna meenutavad) kehapiim ning dušigeel.

1) Amway G&H Refresh + ihupiim 400ml
Mis tootega on tegu?
Ihupiim, mis tagab 24-tunnise niisutuse ja aitab taasluua naha niiskuskaitse.
  • Aitab taasluua naha niiskuskaitse ja kaitseb nahka kuivatavate keskkonnakahjustuste eest.
  • Kerge, kuid rikkalikult niisutava tekstuuriga toode imendub koheselt naha sisse, jättes sellele kerge, värske tunde.
  • Jätab naha pehmeks ja siledaks.
  • Aitab värskendada ja niisutada nahka selle parema välimuse nimel.
Kas teadsid, et nahk on keha suurim organ? See on üks põhjus, miks nahk on hoolitsemist väärt. G&H REFRESH+ ihupiim aitab värskendada, niisutada ja rahustada nahka. Tagab 24-tunnise niisutuse ja kaitseb nahka kuivatavate keskkonnakahjustuste eest. Sinu nahk on siledam ja pehmem.
+ Esmalt saab kiitust toote suur kogus ning see, et kehapiim on pumbatavas pudelis, mida saab ka lukustada ning lisaks oli transportimisel pumba ümber ka pisike rõngake, mis pumba liikumist takistab. Seega on kehapiima väga mõnus ka reisidele kaasa võtta ning minu seiklemised on toode küll suurepäraselt ilma ühegi määrimise ning kotis laialiminemiseta üle elanud.
+ Ihupiima koostis vastab täpselt nimetusele. Toode on vägagi vedela ning vesise koostisega, mistõttu on kehapiima kasutamine ideaalne suvisel perioodil, mil nahk aeg-ajalt õrne hoolitsusi vajab. Minu jaoks pole näiteks midagi vastikumat kui kasutada kuumal suvepäeval paksu koostisega rasvast kreemi.. õõõhhhh... See kehapiim on aga tõeliselt õrn ning kiirestiimenduv ning nahk ei jää kleepuv ega liiga rasvane.
+ Nahk on peale kehapiima kasutamist hooldatud, pehme ning suurepäraselt niisutatud. Nagu ma juba mainisin, imendub kreem üpriski kiiresti ning kuna koostis on suhteliselt vesine, siis paraneb naha niiskusesisaldus ning nahk on peale hoolitsusi paremini hooldatud ning tunduvalt värskema välimusega.
+  Muuhulgas püsib nahk hoolitsetuna üllatavalt pikka aega ning vaid eriti kuivadesse piirkondadesse soovitan ihupiima panna mitu korda päevas, kuid mina olen alati vaid ühe kreemitamisega naha olukorra kuivusest päästa suutnud.

Kuna ihupiimad on minu nahatüübi jaoks parimad abilised, siis olen sellesse tootesse tõeliselt kiindunud! :)

Amway G&H Refresh + ihupiim on saadaval Amway müügiesindajatelt https://www.amway-estonia.com/ hinnaga 14,67 eur. 
Hindeks 10/10


2) Amway G&H Refresh+ keha pesugeel 400ml
Mis tootega on tegu?
Õrn pesugeel aitab värskendada, pehmendada ja niisutada sinu nahka, et säilitada naha tervet välimus
  • Jätab naha puhtaks, pehmeks ja õrnalt niisutatuks.
  • Niisutav koostis aitab kindlustada naha niiskuse sisaldust.
  • Ärritusevastane toime, mis aitab nahka rahustada.
  • Tekitab kerge, õhulise vahu.
Kas teadsid, et nahk on keha suurim organ? See on üks põhjus, miks nahk on hoolitsemist väärt. G&H REFRESH+ keha pesugeel puhastab õrnalt sinu nahka, jättes selle värskeks ja kergelt niisutatuks. Tänu ärritusevastasele toimele rahustab see pesugeel nahka ning selle kerget, õhulist vahutekstuuri on lihtne maha loputada.

+ Dušigeeli koostis on samuti vedelapoolsem, kuid siiski mitte nii vedel, et toodet ilma nuutsikuta kasutada ei saaks. Nuustikuga kulub toodet muidugi märksa vähem, sest dušigeel hakkab juba väiekse koguse ning vee kokkupuutel mõnusalt vahutama.
+ Toode hooldab nahka ning on vägagi nahasõbralik. Mina olen julgelt dušigeeliga ka nägu pesnud - erinevalt teistest dušigeelidest ei muuda Refresh+ sarja oma näonahka ega teisi õrnemaid piirkondi kuivaks.
+ Peale kasutamist on nahk värske ning hooldatud, kõigele lisaks annab naudingut meeldiv viinamarjalõhn! :)

Amway G&H Refresh+ keha pesugeel on saadaval Amway müügiesindajatelt https://www.amway-estonia.com/ hinnaga 9,62 eur. 
Hindeks 9/10

Uhh, ning üüratult suur aitäh kõikide nende siirate kommentaaride eest, mida minu viimase postituse alla jätsite. Andsite mulle nii palju motivatsiooni blogimiseks ning hea meelega olen valmis ka tsipake elulisematel teemadel jutustama! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments