Outfit: 19.11

november 20, 2017

Jeiiii, siin ma olen! Täpselmalt 1,5 nädalat hiljem oma viimasest kirjutisest kuid tervelt aastajagu vanemana! :)
Eilne, 19. november on just see päev, mil saan oma emmele ja issile suured kallistused teha ning olla tänulik selle eest, et nad mind nii armsasti igapäevaselt aastast aastasse suunanud on!
Kampsik - SheIn | Jope - SheIn | Teksad - Terranova | Saapad - Timberland (Sportland) | Müts - Rimi 
Okei, tuleb tunnistada, et 20 on juba päris tubli vanus ning ma mäletan, et kui me sõbrannaga küllaltki pisikestena Bratzidega mängisime, siis kujutasin alati enda nukke 20-aastasena ette. See tundus minu jaoks justkui ideaalne vanus. Võib-olla sel põhjusel, et samal ajal oli ka minu õel vanust umbes nii palju ning ta oli mulle suureks eeskujuks, kuid igatahes tundus 20-aastase elu midagi ülimalt lahedat ja imetlusväärset. Selleks ajaks on ju gümnaasium lõpetatud, juhiload käes, ülikool, esimesed töökohad jne jne.
 Jaa, mul on olemas kõik need kogemused, millest just rääkisin. Mõned tõusud ning mõõnad selle sekka, kuid tegelikult olen väga õnnelik selle üle kus ma praegu olen. Jah, ma ei õpi hambaarstiks, jah ma tunnen selle üle kurbust, ka väikest suurt pettumust iseenda suhtes, kuid järjest rohkem ja rohkem saan aru MIKS mõnikord pead ebaõnnestuma selleks, et näha enda ümber olevat teisiti.
Isegi kui ma ei ole erialal, mis oli minu esimene valik, siis olen niiiiiiiiiivõrd palju nende kolme kuuga juurde õppinud, niivõrd teisiti maailma nägema hakanud ning leidnud ka uue "mis siis kui.." variandi ja seda just farmaatsiasektoris.
Ma olen nii tänulik, et mind ootab igal õhtul kodus armastav elukaaslane, kelle kõrval ka kõik muud ebaõnnestumised ununevad, sest ühe kõige olulisema otsuse olen teinud imehästi!
Ma ei suudaks ette kujutada oma elu ilma kallite sõbrannadeta, kes mulle juba sellel laupäeval külla tulevad, aitäh, et olete olnud alati minu jaoks olemas, aitäh, et annate mulle andeks selle, kui ma ei suuda leida aega kohvitamiseks, šoppamiseks ja muuks põnevaks.
Kui aga rääkida tibake ka tänasest outfitist, siis kannan SheIn-ist pärit kampsikut, mis mind oma pehmusega täielikult üllatas. See on niiiiiiii ihusõbralik ning kannan seda hea meelega ka ilma topita, kuigi tavaliselt ma kampsuneid sel viisil kanda ei armasta.
Loodetavasti tuleb järgmine outfitipostitus ka minu esimese katsetusena uue objektiivi suhtes, seega läheb põnevaks! :)

Kallistan teid kõiki!
Eliise

You Might Also Like

0 comments