Tootearvustus: metaljas kuma lumevaibale essence sügis-talv kollektsiooni abil

november 22, 2017

Heii!
Niii tore on vahelduseks oma blogipesas tagasi olla ning teha midagi muud vahelduseks keemia õppimisele, hahaha :D
Täna saan teile Essence sügisesest kollektsioonist tibake juttu teha ning tutvustada uusi metallikläikega huulevärvi, hologrami efekti tekitavat highlighterit (mis on tõeline nädalavahetuse hitt-toode tantsuplatsil!), sinises kuues uhket ripsmetušši ning superpüsivust lubavat silmalainerit.

Kes kevadisest kollekstioonist ehk mäletab, siis superpeenikese otsaga lainer sai minu vaieldamatuks lemmikuks, sest selle kasutamine on niivõrd lihtne! Link meenutuseks: http://www.iluexpressblogi.ee/2017/04/tootearvustus-essence-kevad-suvised.html
1) essence instant volume boost volüümiandev määrdumis- ja veekindel ripsmetušš
Mis tootega on tegu?
Megavolüüm, mis kestab kogu päeva ning on lisaks ka veekindel! Ei mingeid probleeme tänu veekindlale variandile ning pehmetest kiududest tehtud volüümiandvale harjale. Maksimum ripsmed kõigest kümne sekundiga.
+ Tuleb tunnistada, et mul puudusid kõiksugused suured ootused tušile, sest selle harjased ei tundnud mulle ei midagi uut ega põnevat. Suur oli aga minu üllatus, kui selgus, et seesugune hari saab väga hästi hakkama ripsmete eraldamisega ning ühtlaselt värvi pealekandmisega. 
+ Mulle meeldib, et tegemist on veekindla tušiga, mis ei tekita ripsmetele efekti nagu tuleksid need meigi eemaldamisel ripsmed koos tušiga maha. Päris asualt, ma olen seda liiiiiiga palju erinevate veekindlate tuššidega tundnud ning seetõttu ka väldin veekindlaid ripsmekaid. 
+ Toode pakub ripsmetele pikendavat kui ka õrnalt tihendavat efekti ning fikseerib ripsmed kogu päevaks. 
+/- Tušš ei hakka otseselt pudenema ega silmaaluseid määrima, kuid erandjuhtumid on vaid siis kui silmi tugevalt hõõruda või kui päev tõesti liiga liiga pikaks venima peaks. 
- Tuši hari on natukene ebamugav alusmiste ripsmete kallal toimetamiseks ning võib tulemuse veidike "plekiliseks" jätta. 

essence instant volume boost volüümiandev määrdumis- ja veekindel ripsmetušš on saadaval essence müügilettides hinnaga 3,39. 
Hindeks 7/10

Kuna nii vibrant kui ka metal shock huulevärvid on kohati suhteliselt sarnased ning sobisid ka piltidel imehästi kokku, siis vaatame neid tooteid hoopiski kõrvuti :)


2) essence metal shock (toon 02 - hemlock) & vibrant shock (toon 04- twisted sister) huulekreemid
Mis tootega on tegu?
vibrant shock
Lahedad värvid - sinine, roosa ja hall -, velvetiselt matt viimistlus, hästi kattev, mitte kleepuv tekstuur - kõik see muudab su huuled lihtsalt imeliseks.
metal shock
Metalsed huuled on hetkel moes. Selle huulekreemiga on imelihtne anda oma huultele kütkestav ilme. Kreem on huultel pehme ning jätab sametiselt mati viimistluse.

  + Tegemist on huulevärvidega, millest üks omab endas metallilist kuma, kuid teine jällegi ülitugevat pigmenti ning seda tõesti ülivõrdes!
+ Sarjas olevad toonid on väga julge värvigammaga ning köidavad tõenäoliselt kõiki neid, kes just huultega oma igapäevameigile särtsu anda armastavad. Nii mõlemas sarjas on esindatud julge tumesinine ning supererk tumeroosa. Vibrant sarjas leiab enda huultele ka ühe tagasihoidlikuma lõheroosa tooni, kuid vastukaalusk sellele on vibrant huulekreemide seas esindatud ka ebatavaline hall.
+ Huulevärvidel on ovaalse kujuga aplikaator, mis võimaldab toodet mugavalt huultele kanda ning muuhulgas olla täpne huulekontuuri jälgimisel.
+ Minu proovitud lilla metallikläige on väga hästi märgatav ning mängleb ülituusalt valguse käes ;)
+ Metal shock huulevärvid on ka ülimalt sametised ja kreemja koostisega ning jätavad huuled pärast kasutamist mõnusalt pehmeks.
+ Vibrant shock värv kuivab päris kiiresti ning kinnitub seejuures tugevasti huultele, mis omakorda tagab ka kaitse laialihõõrumise ning kulumise eest. Huulekreemi intensiivne püsivus on imetlusväärsed 4-6h!
- Kuna vibrant shock huulevärvi puhul on tegemist tootega, mis oma koostiselt suuresti huuletinti meenutab, siis võib see huultele kuivemal perioodil liiga teha ning neid veelgi rohkem kuivatada.
- Metal shock huulekreemide püsivust tuleks aeg-ajalt kontrollida, sest pehme koostis tingib kergema laiali hõõrdumise ning kulumise. Samuti ei ole metal shock huulevärvil niivõrd tugev katvus kui vibrant shock huulevärvil.

essence metal shock& vibrant shock huulekreemid on saadaval essence müügilettides 
hinnaga 3,79. 
Hindeks 7/10


3) essence sügavmust kauakestev silmalainer
Mis tootega on tegu?
Väga hea katvusega ning väga kauakestev. Silikoonist aplikaatoriga piisab ainult ühest joonest, et viimistlus oleks täiuslik.
+ Lainer on oma toonilt totaalselt must ning ma armastan tohutult neid lainereid, millel puudub kergelt hallikas toon.
+ Koostise poolest on toode väga hea libisevusega, mis omakorda võimaldab tõmmata võimalikult ühtlast joont ning väldib katkendlikku tulemust.
+ Toote püsivus on tõesti paranenud võrreldes teitste essence laineritega, mida olen proovinud. Silma sisenurgast tahab lainerijoon küll ~5h möödudes kuluda, kuid kuni meigi eemaldamiseni püsib silmalau keskel ning välisnurgas lainer vägagi visalt vastu.
- Minu jaoks on laineri aplikaator liigagi paksuke ning tömp ning seetõttu võtan silma välisnurga tõmbamiseks alati appi kas ülipeeniekse otsaga essence laineri pintsli või laineripintsli Zoeva kollektsioonist.

essence sügavmust kauakestev silmalainer on saadaval essence müügilettides hinnaga 2,79. 
Hindeks 8/10

4) essence prismatic hololighter pulk
Mis tootega on tegu? 
Praktilise highlighter-pulga valgustpeegelduvad pigmendid jätavad põsesarnadele maagilise holograafilise kuma.

+ Minu jaoks on taolise värvigammaga highlighter küll esmaskordne nähtus - oma läikelt meenutab see sõna otseses mõttes CD-plaadi tagakülge ja see näeb niiiiiii vinge välja!
+ Särapulk on kreemja koostisega ning meenutab oma ehituselt tibake huulepulka ehk kui toodet on juba mõnda aega kasutatud, siis saab seda sujuvalt rullikust juurde keerata.
+ Kuna tegemist on kreemja tootega, siis on seda päris mõnus laiali hajutada ning selleks pole isegi mitte pintslit tarvis!
+ Säraefekti tugevus oleneb täielikult sellest kui palju toodet nahale kanda. Paksema kihi puhul on efekt tugevam ning õrnema kihiga vastupidi.
- Kreemjad highlighterid pole minu lemmikud olnud just sel põhjusel, et need võivad meigipõhja tibake rikkuda ning paraku sobib ka see toode paremini jumestuskreemita nahale.
- Toodet ei saa kanda väga õhukese kihina, sest siis see kulub väga kergelt, küll aga pole paksu kihiga saadav tulemus just see, mida igapäevaselt kanda julgeksin.

essence prismatic hololighter pulk on saadaval essence müügilettides hinnaga 3,99
Hindeks 6/10

Selline sai essence sügis-talv kollektsiooni esimene arvustus olema, kuid üks osa tooteid ootab veel oma järge arvustamiseks ;)
Kallid, paid!
Eliise

You Might Also Like

0 comments