Soovid, soovid, soovid: Maybelline Gigi Hadid kollektsioon on jõudnud Eestisse!

detsember 27, 2017

Heia heia!
Järjekordne arvustus? Eip
Järjekordne outfitipostitus? Noup
?????
Täna tahan teiega jagada oma põnevust uue Maybelline kollektsiooni vastu, mis novembrikuu lõpus poelettidele jõudis.
Tegemist on erikollektsiooniga, mille reklaamnäoks on Gigi Hadid, kes on muuhulgas maailma nõutuim modell ning ülipopulaarne Instagrami kasutaja (37,4 miljoni jälgijaga, whoooow!) https://www.instagram.com/gigihadid/
Lisaks sellele on terasemad silmad ja tuliseimad fännid tõenäoliselt Gigit märganud ehk ka mitmetes muusikavideotes nagu näiteks: Taylor Swifti loos "Bad blood", Zayni "Pillowtalk"is või kaasahaaravas DNCE loos "Cake by the ocean" (viimane neist on mul terve selle postituse kirjutamise aja peas kummitanud, jess :D)

Gigi Hadidi karjäär sai alguse ajal, mil neiu vaid kõigest 2-aastane oli! Ning kuni tänaseni teeb ta koostööd Guessiga, kellega just nimelt kõnealune esimene fotosessioon toimus.
Maybellinega koostöös on valminud aga kollektsioon, mis toob kasutajani Gigi kaks signatuurmeiki – lihtne lääneranniku kumav look ja leegitsev idaranniku glamuurne look.
Tuleb tunnistada, et erikollektisoon lihtsalt ei jää märkamatuks, sest juba toodete pakendid on hoopiski teistsugusema kujundusega ning püüavad tähelepanu.
Mõnusad pastelsed toonid kajastuvad nii toote pakendites kui ka sisus ning kuna mahedad toonid meigis on see, mis minu põlved nõrgaks võtab, siis olen teile kokku pannud oma soovilisti, et tuua teieni oma lemmiktooted Maybelline Gigi Hadid kollektsioonist, mis muuhulgas on ka väga limiteeritud! 

Loomulik, kuid kergelt kontuurivat efekti andev silmameik on see, mille õppimisega olen korralikult vaeva näinud, kuid paraku on kõik praegu kasutusel olevad toonid erinevatest palettidest. See spetsiaalne silmale sügavuse andmiseks mõeldud palett lahendaks minu mure hetkega! :) 
Vedelal kujul stobe kreemid on olnud minu lemmikud ajast, mil Maybelline oma Stobbling Liquid kreemidega välja tuli. Särava sisuga kreemid suudavad igale jumestuskreemile nii palju loomulikku, kuid väga värskendavat särtsu anda, tänu millele igal hommikul väsimus näost totaalselt pühitud saab! 
Nude silmalainerid on võti suurtele silmadele, kuid paraku pole ma jätkuvalt leidnud paraja pehmusega lainerit, mis muuhulgas ka kenasti alumisel ripsmepiiril püsiks. Äkki suudab Gigi kollektsiooni lainer mind aidata? 
Meigipintslid on mu nõrkus ning seetõttu uudistaksin rõõmuga silmade kontuurimiseks mõeldud pintslit koos 1. silmakomplektiga! 
Pastelsed nude-toonid on need, millega minu arvates ei saa huulte värvimisel mööda panna. Need sobivad nii tagasihoidliku päevameigi kui ka julge ning intensiivse silmameigi tasakaalustamiseks. Toon Taura on omakorda veel nii mõnusa romantilise alatooniga ning sobiks ideaalselt tärkavasse kevadesse!
Kahe poolega ripsmetušid on alati minu peomeigi ning ülimalt lopsakate ripsmete saladus tänu L'Orealile olnud ning suure õhinaga katsetaks ka Maybelline Gigig kollektisoonis leiduvat pisikeste kidudega ripsmetušši, et saavutada Gigile omane idaranniku glamuurne meik. 
Kuldsed ja mahedad virsikutoonid on just need, mis imeliselt suvisesse päikeseloojangusse sobivad, mistõttu oleks see komplekt sobilikum rohkem suvisesse wishlisti, kuid kindlasti annaks komplektiga ka lumisesse talve soojust luua! ;)
Vaata punkt 4 ;)
Hea geellainer suudab igale meigile kauni viimistluse anda ning seetõttu saan geellainerit ka oma meigikoti lemmiktooteks nimetada. Gigi kollektsiooni lainer jääb aga eriti silma kauni koonusja aplikaatori poolest, millega on tõenäoliselt täpse lainerijoone tõmbamine lapsemäng! :)
Gigi Hadidi spetsiaalne kollektsioon on saadaval piiratud koguses ka Kaubamajas (kui see juba otsakorral pole, hihihi) ning otseloomulikult ka MyLookist, mille lingid toodetele ka lisasin. 

Kas sina oled juba Gigi Hadidi kollektsiooni katsetada saanud? Missugused tooted meeldiksid sulle enim? 
Eliise

You Might Also Like

0 comments