Tootearvustus: värskusest pakatav Holika Holika aaloe vera ekstraktiga nahahooldussari

detsember 07, 2017

Häbi-häbi mulle, kuid mäletate, kui külastasin Holika-Holika imearmsat kauplust Tartus Turu tänaval? Kellele see vahva peokülastus ei meenu või sellest koguni esimest korda kuuleb, siis väikese ülevaate saad siit: http://www.iluexpressblogi.ee/2017/08/kulaskaik-holika-holika-tartu-poekesse.html
Täna saan aga teieni tuua tõenäoliselt väga paljude Holika Holika toodete kasutajate lemmiksarja, milleks on naturaalse aaloe vera ekstraktiga kehahooldussari, millest üks toode koguni sel aastal Iluguru Iluteemandiga pärjati! :)

Kuna ma suutsin teie põnevuse ilmselt nüüd küllaltki kõrgele ajada, siis vaatame üle, kas Iluguru tiitliga pärjatud toode võiks mahtuda ka Iluexpressi ilusoovitustesse aastaks 2018? 

1) Holika Holika Universaalne niisutav geel Aloe 99% Soothing Gel 250ml
Mis tootega on tegu? 
Aloe vera ekstraktiga universaalne ja multifunktsionaalne geel on mõeldud kõikidele nahatüüpidele niisutamaks nii nägu kui ka kogu keha. Aitab säilitada naha puhtust, värskust ja niisutatust, taastada elujõu ja säilitada loomulikku lipiidide barjääri.
Geel on mõeldud kasutamiseks näonahal, kehal ja juustel. Rahustab nahka raseerimis- ja päikesejärgselt, leevendab ärritust. Geel mitte ainult ei niisuta nahka, vaid soodustab ka väiksemate nahavigastuste paranemist. Geel imendub kiiresti ning värskendab nahka hetkega. See ei jäta kleepuvat tunnet ja selle looduslikud koostisosad sobivad kogu perele. Geeli koostises on lisaks aloe vera mahlale ka: lootose, bambuse, kurgi, arbuusi, kapsalehtede ja aasia vesinaba ekstraktid.
Toode ei sisalda parabeene, bensofenooni, mineraalõli, propüleenglükooli, BHT, loomse päritoluga aineid ega kunstlikke värvaineid.
*Toodet tutvustav tekst on lühendatud, kuid kõikide selle kreemi kasutusvaldkondade kohta leiad täiendavat lisainfot: https://www.holikaholika.ee
+ Nagu ka teistele aaloe ekstraktiga toodetele omane, siis on niisutaval kreemil tunda intensiivset, kuid ülivärskendavat aaloe vera lõhna, mis ülimalt ergastavalt mõjub. 
+ Kreemi koostis on küllaltki vesine ning see annab kreemile mitmeid erinevaid plusspunkte. Näiteks imendub kreem ülimalt kiiresti naha sisse ning ei jäta seda õliseks ega kleepuvaks, vaid vastupidiselt ülimalt siledaks. Vedela koostise tõttu kulub kreemi väga vähe ning vesisus teeb ka kreemi pealekandmise väga mugavaks.  
+ Kreemi lai kasutusvaldkond pani mind üllatama. Sisuliselt öeldi mulle kaupluses, et kreemi võib kasutada kõikjal peale suuõõne (nt igemed). Mina olen kreemi kasutanud kehahoolduses kätekuivuse ning raseerimisjärgse kuivuse leevendamiseks, kuid tihedamalt meeldib mulle kreemi näonahal kasutada pärast aaloe vera näopesugeeli kasutamist. Kui näonaha ning kehahooldus mulle liiga igavaks muutus ostustasin ka kreemi juustesse kanda, sest Holika Holika soovituste kohaselt peaks kreem ideaalselt ka juuksehooldusesse sobima. Sobib küll, ning mulle meeldib kreemi juustesse sõrmitseda siis, kui on tarvis mõni suurem pusa lahti kammida. Kreem aitab juuksed libedamaks muuta ning see kergendab kammimist. Juukseotsad saavad muuhulgas ka kergel niisutatud ning ei muutu muuhulgas raskeks.
Üks vahva nipp: kui soovid eemaldada meiki ning samaaegselt ka nägu niisutada, siis kanna kreemi vatitupsule. See nipp töötab paremini muidugi siis kui nägu on eelnevalt näopesugeeliga pestud ning soov on eemaldada kõik meigijäägid (ka ripsmetuši puhul töötab kreem päris hästi!).
+ Õrna toime tõttu sobib kasutamiseks kogu perele (ka pere pisematele!).

- Kuna kreemi poolt pakutav hoolitsus on niivõrd õrn, siis tuleb kreemi liigselt kuivadesse piirkondades mõningate tundide möödudes uuesti kanda. 

Hoolimata sellest ühest miinusest on siiski tegemist tootega, mis kõige suuremat kasutust meil D'ga leiab (tema on vist kreemil isegi veel suurem fänn kui mina, seega saan käsi südamel öelda, et see kreem köidab totaalselt ka mehi! :D). Sisuliselt võiks teised tooted kodus isegi olemata olla, sest selle ühega saab kõikidele muredele leevendust ning 250ml jagub ülipikaks ajaks :)
Universaalne niisutav geel Aloe 99% Soothing Gel on saadaval kahes erinevas suuruses 250ml ja 55ml Holika Holika e-poes https://www.holikaholika.ee/ ning Tartus Turu 34 hinnaga 8,95/3,95 eur.
Hindeks 10/10


2) Holika Holika Puhastusvaht Aloe Cleansing Foam
Mis tootega on tegu?
Pehme näopuhastusvaht, mis põhineb aaloe vera mahla on kerge ja meeldiva tekstuuriga ning on kasutamises universaalne ehk sobib kõikidele nahatüüpidele.
Toode aitab kiirendada naharakkude uuenemist, eemaldab ketenduse ja põletiku, annab värskus- ja puhtustunde ning sobib ka meigi eemaldamiseks. Puhastusvahul on meeldiv aroom, peale kasutamist ei jäta kuivuse tunnet, vaid värskendab, niisutab ja annab nahale sära.
Toode ei sisalda mineraalõli, loomse päritoluga aineid ega kunstlikke värvaineid.

+ Järjekordne toote meeldiv lõhn ei paku lõhnaelamust mitte ainult kasutamise ajal vaid ka pärast näopesu, sest nahk jääb meeldivalt lõhnama pikaks ajaks.
+ Sarnaselt aaloe vera universaalsele kreemile kulub ka seda toodet tõeliselt vähe. See paneb mind tegelikkuses siiani imestama, kuidas võib ühe näpuotsatäie tootekogusega kogu näo ning dekolteepiirkonna pestud. 
+ Pehme tekkiv vaht suudab eemaldada suurema osa meigist ning jätta nahale pärast kasutamist ülima värskustunde.
+Pärast kasutamist on nahk tõeliselt pehme ja sile ning nagu ka eelpool mainitud - suurepäraselt lõhnav. 

- Pikemal kasutusperioodil võib geel näonahka kergelt kuviatama hakata, mistõttu kasutan nii mõnelgi korral nädalas pärast näopesugeeli ka niisutavat aaloe vera kreemi.

Holika Holika Puhastusvaht Aloe Cleansing Foam on saadaval Holika Holika e-poes https://www.holikaholika.ee/ ning Tartus Turu 34 hinnaga 8,95 eur.
Hindeks 9/10


3) Holika Holika dušigeel Aloe 92% Shower Gel 250ml
Mis tootega on tegu?
92% aloe vera ekstrakti sisaldusega dušigeel puhastab nahka igapäeva mustusest, intensiivselt niisutab, vähendab naha ärritust ja põletikku, eemaldab koorunud ja surnud naharakud ning on antibakteriaalsete omadustega. Aloe vera mahl annab kehale värske aroomi, aitab taastada naha elujõu ja säilitab looduslikku lipiidide tasakaalu.
Toode ei sisalda parabeene, bensofenooni, mineraalõli, propüleenglükooli, BHT, loomse päritoluga aineid ega kunstlikke värvaineid.

Minu jaoks on dušigeelide arvustamine alati küllaltki raske, sest neis pole enamasti väga palju omadusi, mille poolest üks teisest eristuks, seetõttu jääb seda toodet arvustav jupike üsna lühikeseks kuid siiski...
+ Ka see toode ei ole lõhna poolest tagasihoidlik ning pärast pesu jääb lõhn ka mõnusasti nahale, et pärast treeningut anda värskustunne või hoopiski uinutada troopilistesse unenägudesse.
+ Spetsiaalne dosaator ei lase tootel laialivalguda ei püstises asendis ega ka näiteks trennikotis, mis teeb kasutamise omakorda palju turvalisemaks*
*tegemist on omadusega, mis puudutab ka kõiki teisi aaloe sarja tooteid, kuid erilist ülesmärkimist dušigeelide juures vääris see omadus sel põhjusel, et liiiiiiiga palju on neid kordi, kui mul on müstilisel kombel dušigeeli trennikotti laiali läinud ja riideid vahuseks teinud...
+ Dušigeel läheb küllaltki kergelt vahtu, kuid siiski suudab nuustik paremini toodet vahusena hoida.

+/- Toode ei kuivata nahka, kuid samas ei muuda ka nahka pehememaks, seega on see omadus pigem neutraalne ning nahk on enne ja pärast kasutamist samas seisus.

Holika Holika dušigeel Aloe 92% Shower Gel 250ml on saadaval Holika Holika e-poes https://www.holikaholika.ee/ ning Tartus Turu 34 hinnaga 8,95 eur.
Hindeks 8/10


Selline sai üks vahva arvustus üle pika aja. Loodan teile peagi peagi veel Holika Holika toodetest kirjutada, sest varsti varsti hakkab ka vaba aega kooli kõrvalt natukene rohkem juurde tulema, juhhei! :)

Seniks: hoidke end ning nautige lunnnd!!<3 p="">
Eliise

You Might Also Like

0 comments