Outfit: 4.12

detsember 04, 2017

Heia heia, lumised tervitused teile kullakesed!

Milline üllatus, et lumi mulle meeletult naudingut pakub - olen ju pooleldi "jääinimene" ning kõiksugune külmast tekitatud libedus ajab mul naeru suule ning valge lumevaip teeb südame eriliselt soojaks. Tänased pildid said kahjuks tehtud täpselt enne lume tulekut - küll aga päeval, mil paistis imekaunis päike. 
Viimasel ajal ei puudu ühestki postitusest müts ning ka sel korral olen end paksu mütsikese alla peitnud ning järjekordselt on tegu ühe mõnusa leiuga Rimist. Seda aga kahjuks eelmisel aastal, kuid ehk on ka sel aastal need mõnusad mütsid tootevalikus :)
Kardigan - Romwe | Sall - Kaubamaja jõululaat | Müts - Rimi | | Retuusid - New Yorker
 See kardigan saabus minuni umbes paar nädalat tagasi ning seda väga teadlikult. Nimelt on mul tegelikult olemas ka täpselt samasugune pruun kardigan (see mida näed ka blogi paremal küljeribal) ning kuna viimasel ajal on tegu olnud minu lemmiku riideesemega, siis otsustasin, et kohe hädasti oleks tarvis ka teine, hall teisik, endale muretseda. Muuhulgas on pruun kaaslane olnud vist kõige suurema komplimentide laviini pälvinud kardiganiga. Pea iga kord kui kardigani kandnud olen, siis on minult ikka päritud, et kust, mis mida, millal, kui palju maksab :D
Rõõmsad, soojad ja ülipehmed kallistused teile kõigile, jõuluaeg on alanud! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments