Tootearvustus: Makeup Revolutioni pühadeeri!

detsember 14, 2017

Heia, kas oled märganud minu Instagramis Seele Storega koostöös toimuvat Makeup Revolutioni auhinnamängu? Kui ei, siis vii end toimuvaga sellel lingil kurssi, sest loosi lõpuni on vaid loetud päevad! https://www.instagram.com/p/BcPNSMKASK0/?taken-by=iluexpress
Makeup Revolutioni tooteid olen tutvustanud ka juba ühes varasemas postituses siin, kuid selleks, et värskelt Eestise saabunud brändi teile veelgi lähemale tuua, vaatame üle täna veel ühe pühadeks imehästi sobiva lauvärvipaleti ning meigi alussprei, et tagada kauapüsiv ja veatu jõulumeik. Meigi eemaldamise eest hoolitsevad aga Bebe õrnatoimelised meigieemaldusrätid.

Kuna saabumas on jõulud ning usun, et kindlasti on minu lugejate hulgas ka neid, kes jõulukinkidega ehk veidike juba hilja peale jäänud on, siis siit leiad ka ehk mõne põneva kingiidee. Mina juba tean väga väga hästi, millised tooted Seele valikust minu sõbrannade ja pereliikmete kingikotti minemas on ;)

1) Makeup Revolution Aqua priming base
Mis tootega on tegu?
Pro Base meigi alussprei on kerge primer, mis annab ideaalse aluse meigi peale kandmiseks. Kasutamine: loksutage pudelit, sulgege silmad ning pihustage 15-20cm kauguselt näole. Võib ka lihtsalt näo värkendamiseks kasutada.

+ Meigi alusspreil on meeldiv ja värskendav lõhn, mis jääb ka õrnalt nahale, kuid ei muutu seejuures häirivaks.
+ Ma pole just suurim kõiksuguste meigiks mõeldud spreide fänn, sest enamasti on minu kätte sattunud tooted, mis näole ebameeldiva kihi tekitavad. Makeup Revolutioni sprei on tehtud aga veebaasil, seega ei tekita sprei "ummistunud tunnet" ning on nahal uskumatult kerge, khkhm õigem oleks vist öelda, et koguni märkamatu.
+ Ka vistrikke ei teki sprei kasutamise tõttu juurde ning samuti ei ärrita see mitte ühelgi muul moel nahka.
+/- Toode aitab parandada jumestuskreemi püsivust, kuid seda jällegi mitte nii suurel määral, et vahe drastiliselt märgatav oleks. Erinevuse märkamiseks pihustasin poolele näole spreid ning võrdlesin meigi püsivust teise näopoolega. Sprei suudab meigi püsivust parandada u 2 lisatunni võrra ning mõjutab vaid meigipõhja püsivust, silmameigi ja põsepuna/päikesepuudri jms püsivust spreiga parandada pole võimalik.
- Sprei kuivamine võtab tibakene aga ning eriti siis kui seda ühte kohta kogemata liiga palju satub, seega soovitan spreid peale kanda üsnagi kaugelt, et piisad jaotuksid ühtlaselt.

Makeup Revolution Aqua priming base on saadaval nii Seele kauplusest Laagri Maksimarketis kui ka http://seele.ee/ hinnaga 7.90 eur (sooduskoodiga ILU15 6.72 eur)
Hindeks 7/10


2) Makeup Revolution New-trals vs neutrals palette 16g
+ Meigipaletis olevad toonid on lihtsalt suurepärane valik pühademeigiks! Säravad glittertoonid ning matid punase alatooniga värvid suudavad imekauni silmameigi luua. Ma tõesti siiralt fännan kõiki neid tugeva säraga toone!
+ Kompaktne komplektike sisaldab endas kahe otsaga pintslit ning suurt peeglikest.
+ Mulle meeldib, et värvidel on pehme koostis, mis väldib toote pudenemist. Kergelt kreemjas tekstuur loob hea kontakti meigipintlsiga ning aitab luua loomulikku hajusat tulemust. 
+ Just see Makeup Revolutioni meigipalett on mulle eriti sümpatiseerinud just eelmises alapunktis mainitud hajususe pärast. Kuna punased toonid on minu meigikotis esmakordselt, siis pani mind muretsema see, kas ja kuidas saan niivõrd kontrastsete toonide hajutamisega hakkama - aga sain ning seda veel väga hästi! :)
- Ilma primerita on lauvärvide püsivus küllaltki tagasihoidlik ning samuti ka toonide pigment, seega tasuks kindlasti silmalaugudele enne silmameigi tegemist spetsiaalset aluskreemi püsivuse parandamiseks kasutada.

Makeup Revolution New-trals vs neutrals palette on saadaval nii Seele kauplusest Laagri Maksimarketis kui ka http://seele.ee/ hinnaga 11.90 eur (sooduskoodiga ILU15 10.12 eur)
Hindeks 7/10



3) Bebe young care 3in1 meigieemaldusrätikud 25tk
Mis tootega on tegu?
Bebe Young Care 3in1 niisked meigieemaldusrätikud eemaldavad ka veekindla silmameigi. Värskendavad nahka, ei kuivata ja sobivad ka tundlikutele silmadele, kuna ei sisalda alkoholi.

+ Meigieemaldusrätikute lõhn meenutab mulle üsnagi tüüpilist näopiima lõhna - loodan, et suudate endale seda sellise vihje abil paremini ette kujutada :)
+ Pakis on 25 rätikut, mis on väga sobivas suuruses selleks, et puhastatud saaks terve nägu ning igapäevase kergema meigi eemalduseks on mul alati vaid 1 rätik kulunud. Kusjuures meigieemaldusrätikud saavad hakkama ka ripsmetuši eemaldamisega.
+ Toode on naha vastu õrn ning tõepoolest ei kuivata seda ning sobib ideaalselt ka läätsekandjatele. Pärast kasutamist pole näonahk ebameeldivalt kleepuv ega ebameeldiva "kihi" all.
+ Üks ülimalt suur pluss toote puhul on pehmus, mis pärast toote kasutamist nahale jääb. Nahk oleks justkui värskelt kreemitatud ning ülimalt sile!
See toode saab küll jõuluvanalt pika pika pai, sest tegemist on minu täieliku lemmikuga ning seda just enne treeninguid. Pole midagi mugavamat kui võtta trennikotist üks meigieemaldusrätik ning sellega enne treeningut nägu värskendavalt päevameigist puhtaks pühkida.

Bebe young care 3in1 meigieemaldusrätikud 25tk on saadaval nii Seele kauplusest Laagri Maksimarketis kui ka http://seele.ee/ hinnaga 1.95 eur (sooduskoodiga ILU15 1.66 eur)
Hindeks 10/10



Nüüd on aga aeg minna piparkooke pugima ning sättida end teleka ette, sest alanud on "Üksinda kodus" :)
Kallistan soojalt!
Eliise

You Might Also Like

0 comments