Tootearvustus: kontrastsed toonid ning ülim püsivus Maybelline uute toodete poolt

jaanuar 16, 2018

Hei, uus nädal on alanud jõlekülmalt, kuid selleks, et külmast näpistatud põski veelgi rõhutada tutvustan teile Maybelline poolt saadetud pressipakki, mis justnimelt üht hiigelsuurt põsepunapaletti sisaldas.

Huuletoodetest toon aga teieni Superstay huulevärvid, mis omalt poolt püsivuseks koguni üle 16h lubavad - ebareaalne? Eks näis!
1) Maybelline Facestudio Master põsepuna ja särapuudri komplekt
Mis tootega on tegu?
Kõik ühes palett mitmedimensiooniliste põskede saavutamiseks.
Kombineeri 3 puudrivärvi ja loo oma eriline look, anna nahale ülimeelas välimus põsepuna värvidega ja highlighter'iga, mis annab koheselt särava jume.
KASUTAMINE
See palett sobib ideaalselt nii lõbu kui ka tõelise kunsti jaoks.  Intensiivsema värvi saavutamiseks kanna mitmeid kihte, kasuta erivärvi toone unikaalse tulemuse loomiseks või sega toone ombré-efekti saamiseks. Lisa mitmeotstarbelist highlighter'it, mis annab sära ja dimensioonikuse.
TULEMUS
Kerget, puudri baasil toodet saab hajutada ühe tõmbega ja ülipigmenteeritud värvid annavad selge tooniga tulemuse. Anna põskedele tagasihoidlik, dramaatiline või mis tahes muu puna.
+ Palett on täielikult "minu tassike teed" just selle toonivaliku poolest ning seda veel eriti sügisesel/talvisel perioodil. Olen alati nendel aastaegadel armastanud oma põskedel julgeid toone ning selleks annavad mulle ideaalselt võimaluse paleti kaks kõige parempoolsemat tooni. Vasakult teine, erksa alatooniga lõheroosa on aga minu lemmik neil päevadel, kui otsustan loomulikuma meigi kasuks. Paletti täiustab ka šampanjatoonis highlighter, mis tulemusele lõppviimistluse annab. 
+ Toonid ise on väga erksad, kuid veelgi enam väärib rõhutamist toonide intensiivsus! Toonid on tõeliselt tugeva pigmendiga ning pealekandmisel tuleb soovitud tooni tõeliselt õrnalt tupsutada.
+ Tugev koostis tagab ka kordades parema püsivuse ning põsepuna saab südamerahus terve päeva lõpuni kanda ilma, et põski uuesti värskendada tuleks.

- Tootega tuleb esimestel katsetamistel ikka megalt megalt ettevaatlik olla, sest värvid on tõeliselt pigmendirikkad ning esimestel kordadel võib tugeva tootekogusega kogu meigipõhja untsu keerata, kuid harjutamine teeb meistriks! 
- Paletis olev highlighter ei avaldanud mulle piisavalt muljet, särapuuder annab küll läiget, kuid mitte niivõrd palju kuma, mida highlighterilt samuti ootaksin. Samas jällegi sobib sedavõrd tagasihoidlik särapuuder just neile, kes armastavad tagasihoidlikumat tulemust. 

Maybelline Facestudio Master põsepuna ja särapuudri komplekt on saadaval Maybelline müügilettidest hinnaga ~16.00 eur
Hindeks 8/10


2) Maybelline Superstay Matte Ink vedel huulevärv 
Mis tootega on tegu?
Kuni 16h katvusega superintensiivne vedel matt huulevärv.
Need super pigemendirohked ja katvad matid toonid on saadaval nii kirgastes ja tugevates kui ka tagasihoidlikes ja armsates värvides erinevate huulelook'ide loomiseks.
Noolekujuline aplikaator jaotab õrna kihi värvi huultele ühtlaselt ja sujuvalt.
Värvi loomisel on kasutatud Maybelline'i patenditud eksklusiivset tehnoloogiat, elastne tindine koostis ei sisalda savi ja toode kestab kuni 16 tundi.
TULEMUS
Silmapaistev ja matt viimistlus 16h, luksuslik tulemus terveks päevaks.
+ Oma tulist kiidulaulu alustan tootedisainist, mis teeb kasutamise ning meigikotis orienteerumsise meeletult lihtsaks. Lisaks sellele näevad matid, kuid toonid poolest kirkad pakendid imearmsad välja.
+ Huuleläigetele omane pehme aplikaator tagab võimalikult täpse tulemuse eelkõige kergelt lapikule ning otsast teravale disanile. Nõgus lohuke aplikaatoril kogub endasse piisava koguse värvi, mistõttu satub huultele täpselt õige kogus värvitooni.
+ Toonide pakend reedab juba kirkatele toonidele, kuid ka pakendi sisu vastab sellele 100%. Toonid on pigmendirikkad ning absoluutselt matid.
+ Pehme ja kergelt sametine koostis väldib huulte kuivamist ning tagab mõnusa libisevuse pealekandmisel. Samuti ei nõua toode kuivamiseks just kuigi pikka aega - umbes minutiga on värv huultel kuivanud ning valmis päevale vastu astuma.
Toonid 10 - Dreamer |  15 - Lover | 35- Creator ( nii nii lahedad nimed ning nii imeliselt kooskõlas minu isikupäraga! :) )

+ Kõige kõige suuremat kiitust väärib aga püsivus! Mind pani algul kergelt muhelema tootekirjelduses olev lubadus püsida huultel 16h, aga minu suureks üllatuseks on tegemist kõige kõige paremini püsiva huuletootega, millega eales varem kokku puutunud olen. Toode püsibki huultel reaalselt  üle 10h! Ilma igasuguse vahepealse värskendamiseta, koos söögipausidega! Täiesti u l m e! 
*Teised blogijad on küll kurtnud selle üle, et toodet on tibake tüütu eemaldada, kuid kuna päeva lõpuks kulub toode siiski mõne tooni võrra heledmaks, siis minul eemaldus huulevärv igal õhtul ainuüksi hambapesuga juba, seega mina liiga tugeva püsivuse üle kurta ei saaks. 


See Maybelline huuletoode on nüüdsest küll minu vaieldamatu lemmik ning jääb kohe kindlasti väga pikaks ajaks erinevate toonide näol minu meigirutiini!

 Maybelline Superstay Matte Ink vedel huulevärvid on saadaval 8 erinevas toonis Maybelline müügilettidest hinnaga ~9.00 eur
Hindeks 10/10

Kas Maybelline Superstay huulevärvid on end ka juba sinu meigikotis sisse seadnud?

Kallistan suurelt!
Eliise

You Might Also Like

0 comments