Tootearvustus: Skandinaavia naise ilu IDUN Mineralsi abil

veebruar 20, 2018

Nii lahe on teieni järjest rohkem uusi ja põnevaid brände tuua ning täna saan teile tutvustada IDUN Minerals tooteid, mis pärinevad ülipopulaarsest veebikaubamajast www.loverte.com.
IDUN Minerals tooted peaksid oma koostiselt imehästi sobima just põhjamaisele nahatüübile, sest IDUNI sünnimaaks on meile küllaltki lähedal asuv Rootsimaa!
Huvitava faktina tasuks näiteks äramainimist ka see, et IDUN Mineralsi tooted on Rootsis müügil vaid apteegis, seega on tegemist mõnes mõttes ka nö apteegikosmeetikaga, mis on parabeeni-, silikooni- ja talgivaba.

Esmasel kokkupuutel ei jäänud mulle märkamatuks toodete kunstipärane disain, mille autoriks on Patrizia Gucci, kelle eesmärgiks toodete disainimisel on kujutada Skandinaavia naist, kes saab hingelist jõudu just nimelt loodusest ning seda saate ka järgnevatelt piltidelt piiluda.
Kui tulla aga tagasi Loverte veebipoe juurde, siis hetkel on kõikidele IDUN Minerals toodetele käimas ka tõeliselt suure soodusprotsendiga kampaania, et tuua kvaliteetne kosmeetika taskukohaselt kõigini! PS! Kõik ostud, mille väärtus on üle 10 euro toimetatakse Omniva pakiautomaati tasutaa!
Nüüd aga tänaste kaunitaride juurde!
1) IDUN Minerals Stippling pintsel
Mis tootega on tegu?
Idun Minerals Stippling pintsel sobib nii jumestuskreemi, aluspuudri kui ka põsepuna ja päikesepuudri pealekandmiseks. Tulemuseks on veatu ja kauni HD-meik.
Idun Minerals meigipintslid on valmistatud erakordselt pehmetest sünteetilistest taklon kiududest. Allergiavabad.
+ Stippling brush on olnud just see, mis on minu pintslikollektsioonist puudu ning vahva, et Loverte abil ma selle nüüdseks oma kollektsiooni täiustama sain. Eelkõige teeb mind stippling brushi puhul rõõmsaks selle multifunktsionaalsus - kreemjate toodete pealekandmisel ringjate liigutustega tagab pintsel ühtlase ning triibuvaba tulemuse. Puuderjamate toodetega ei pea mursetema aga ebaühtluse ega liigse pudenemise pärast. Tegemist on pintsliga, mis saab tõesti kõigega hakkama ning on seetõttu võrratuks kaaslaseks ärasõitudel!
+ Minimalistlik disain läbipaistvate ning hõbedaste detailidega näeb samuti maitsekas välja ning ka kiri pintsli hõbedasel osal võib olla abiks neile, kes veel pintslite kuju ja hingeeluga veel nii hästi kursis pole. Näiteks YT vahendusel oma lemmikute ilugurude meigivideodest õppimisel kasutatakse seal sageli pintslitüüpide nimetusi selle asemel, et neid näidata, seega väike spikker pintslil võib suureks abiks olla! :)
+ Mulle tundub, et selle pintsliga kulub ka nt jumestuskreemi tavapärasest vähem, kui võrrelda nt Beauty Blenderi või Zoeva buffer pintsliga, sest kreem ei kleepu pintsli karvakeste külge kinni.
+ Pintslit on kerge hooldada nii kiireks puhastuseks mõeldud puhastussprei kui ka nt Dr.Bronners seebiga, millega alati oma pintsleid pesta armastan.

- Minu jaoks jäi pintsel tsipakene jäigaks esimestel kasutuskordadel, kui pärast esimest pesu muutus pintsel ka mõnevõrra pehmemaks, sest kasutasin pehmendavat palsamit, see on pintslipesul alati kaval nipp!

IDUN Minerals Stippling pintsel on saadaval https://www.loverte.com/ soodushinnaga 13.90 eur (tavahind 20.00 eur). 
Hindeks 9/10 




2) IDUN Minerals Nordic Veil Liquid Foundation 26ml - toon Saga 303
+ Toote koostis on matistavale jumestuskreemile omane - kergelt paksem tavalisest jumestuskreemi koostisest ning ka "puudrisem" mis matistava tulemuse saavutamisele kaasa aitab.
+ Paksema koostise tõttu sobib jumestuskreem ideaalselt kasutamiseks talvisel ajal ning muuhulgas kulub toodet vaid pumbatäis, et katta terve nägu. Paksema koostise puhul tagab parima ja ühtlaseima kavuse IDUN mineralsi stippling brush.
+ Toon Saga 303 sobib suurepäraselt talvele omaselt heledale nahale, kuid hetkel on see ilmselt valikust otsa saanud. Muuhuglas on saadaval kokku 7 erinevat tooni, kõik on vahvate ja Rootsipäraste naisenimedega :) 
+ Tegemist on kõige parema ja tugevama katvusega jumestuskreemiga, millega mina üldse kunagi kokku puutunud olen. Jumestuskreem aitab peita väga hästi punetused ning vistrikud.
+ Jumestuskreemi püsivus on samuti imetlusväärne - seda toodet kasuades on jumestus terve päeva muretu!
+ Kuna toode jätab kergelt puudrise pinna nahale, siis sobib see imehästi kokku ka teiste puuderjate toodetega (päikesepuuder, põespuna jne). Kuna jumestuskreem on sametise ja mati tulemusega, siis mina puudrit omakorda jumestuskreemile enam peale ei kannaks.
-Toote puhul oli üheks ehmatavaks asjaoluks lõhn - miskipärast meenutab see mulle koheselt miskit ehitusega seonduvat, pahtel? -.-
- Jumestuskreemi koostis on paksem, mis tagab küll suurepärase katvuse, kuid kreem on nahal selle võrra ka "raskem" ning võib tekitada tunde nagu nahk ei saaks just kuigi hästi hingata, kuigi vistrikuid jumestuskreem ei tekita.

IDUN Minerals Nordic Veil Liquid Foundation on saadaval https://www.loverte.com/ soodushinnaga 24.90 eur (tavahind 35.00 eur). 
Hindeks 8/10


3) IDUN Minerals mitsellaarvesi 150ml
+ Mitsellaarveed on minu lemmikud ning mul on nendega kogemusi juba aastaid, kuid seesugust spreivarianti minu vannitoariiulil seni veel olnud polegi! Olen proovinud mitmeid variante selle toote kasutamiseks ning õhtuti meeldib mulle pärast näopesu mitsellaarvett vatitupsukesele pihustada ning seejärel üleliigne meik eemaldada. Miskipärast aga hommikuti armastan spreid otse näole pihustada ning kergelt vatiga üle tupsutada, et valmistada nägu ette päevameigiks.
+ Tootel on neutraalne, kuid siiski värskendav lõhn, mis ka pärast kasutamist nahale mõneks ajaks püsima jääb.
+ Nagu ma juba mainisin, siis kasutan näopuhastuseks mõldud vahendeid enamasti pärast näo pesemist näopesugeeliga, mille abil eemaldan suurema osa päevameigist. Mitsellaarvee abil eemaldan aga meigijäägid, mida pesugeel eemaldada ei suuda ning sellega saab IDUN Mineralsi toode ideaalselt hakkama. Mitsellaavesi suudab eemaldada ka ripsmetuši ning silmameigi ja otseloomulikult puhastada näo jumestuskreemijääkidest.
+ Pärast kasutamist on nahk kergelt niisutatud ning samuti on tagatud ka mõnus värskustunne. Eriti mõnus on see värskendus hommikuti enne meikimist! Ühtlasi ei muuda mitsellaarvee kasutamine ka naha seisukorda kuivemaks ega muidugi mitte ka rasvaseks, sest on koostise poolest kerge ning selle tõttu ka lihtsasti imenduv.
IDUN Minerals mitsellaarvesi 150ml
on saadaval https://www.loverte.com/ soodushinnaga 19.90 eur (tavahind 25.00 eur). 
Hindeks 10/10 

Minu pakikeses oli ka üks eriti kaunis toonis punane küünelakk, mis aga õige pea ilmselt ühe minu lugeja küüsi kaunistama hakkab, et julgelt värvitud küüntega kevadele vastu astuda! :)
Muuhulgas on Loverte Instas käimas ka loosimine, mille auhinnaks on just needsamad tooted, täpsem info: https://www.instagram.com/p/BfXqoDbAr3i/?taken-by=loverte_com

Loodan, et sul oli vahva lugemine ning kui oled IDUN Minerals tooteid juba ise proovida saanud siis jaga minuga ka oma kogemusi! :)

Eliise

You Might Also Like

0 comments