Tootearvustus: vegankosmeetika võlu ZAO multifunktsionaalsete toodetega

veebruar 27, 2018

Hei! Uus nädal ning uued ilulemmikud - kõlab juba tuttavalt? Nii see on, sest täna saan teile tutvustada sellist veebipoodi nagu https://iluspekter.com
Iluspekter eristub teistest kosmeetikat pakkuvatest e-poodidest just eelkõige selle tõttu, et Iluspektri südameasjaks on tuua klientideni vaid vegan ja cruelty free kosmeetikatooteid ning olla seeläbi mõnes mõttes ka uue eluviisi teerajajaks.

Iluspektri veebipoest leiab hetkel 4 erinevat brändi, mille tooteid loodetavasti veelgi teieni tuua saan. Täna pöörame tähelepanu suuresti ZAO jumestustoodetele, mis oma omadustelt ideaalselt ka profimeigi tegemiseks sobivad. Muuhulgas jäi mulle Iluspektri tootevalikuga tutvudes silma üks väga eriline asjaolu - ma pole varem näinud ühtki veebipoodi, kus oleks iga toote juures välja toodud toonide näidised nahal/huultel, mis on otseloomulikult ülimalt mugav moodus internetipoest sobiva tooni tellimiseks.
ZAO toodete puhul hakkas mulle koheselt silma nende eriline bambusest pakend, mis ilmselgelt väga loodussõbralik oma materjali poolest on. Lisaks sellele on kõik tooted omakorda pehmetesse kotikestesse pakendatud.
Muuhulgas on pakendid ka suuremas osas korduvtäidetavad, lauvärvidega tuli kaasa koguni pisike infovoldik, mis väga lihtsalt lauvärvi sisu vahetamist kujutab: 
Alustame aga multifunktsionaalsetest ZAO satiinsetest ja mattidest lauvärvidest!
ZAO  Eye Shadow lauvärvid toovad silmad esile. Lauvärvid on tugevalt pigmenteeritud ning sobivad kasutada professionaalseks jumestuseks.
• Kõigile nahatüüpidele
• Sobib tundlikule ja akne nahale 
• Sobib vananevale nahale
1) ZAO Matt Eye Shadow matt lauvärv - toon 208 Nude
+ Lauvärv on tõepoolest täielikult matt ning mõnusalt maheda pruunika alatooniga.
+ Ma poleks uskunud, et nude toonil niivõrd tugev pigement on ning see lisab kasutamisele tõeliselt mugavust, sest vaid ühe tupsutusega saab pintslile täpselt õige koguse lauvärvi ning tibake isegi rohkem!
+ Olgugi, et toode on tõeliselt pigmendirohke, siis ei raskenda see lauvärvi hajutamist ning kui isegi toodet peaks esimestel kasutuskordadel soovitust rohkem silmalaule sattuma, siis saab selle olukorra väga mõnusalt suurema hajutuspintsliga "lahendada".
 + Mahe pruunikas toon, matt olemus ning tugev pigment julgustasid mind lauvärvi katsetama ka kontuurimisel, sest just sellist tooni kontuurivat puudrit olen juba päris pikka aega endale otsinud. Ning siin peitub ka põhjus, miks ma seda lauvärvi nii meeletult armastan! Toote abil saab nägu loomulikult, kuid osavalt kontuurida ning see teeb ZAO lauvärvist 2in1 toote! Lauvärvi silmalaugudel ning kontuurimisel kasutades sulandub meik justkui üheks tervikuks - ma lihtsalt jumaldan seda tulemust!
+ Lauvärvile saab usaldada nii päeva- kui ka intensiivse õhtumeigi, sest toode püib kenasti kuni meigi eemaldamiseni. Kui võtta arvesse pikem päev, siis selle lõpuks küll värv veidike tuhmub, kuid mitte olulisel määral.

- Ainsaks agaks toote puhul on küllaltki suur pudenemine ning puuderjas koostis (mis küll tegelikult lihtsustab hajutamist, kuid võib  pudeneda kasutamise käigus ka liigselt silmaalustele), seega soovitan alati enne silmameigi tegemist pintslilt üleliigne värv vastu lauvärvi topsikest "maha koputada".

ZAO Matt Eye Shadow matt lauvärvid on saadaval 10 erinevas värvitoonis https://iluspekter.com/ tavahinnaga 17.70 eur (sooduskoodiga iluexpress toote hind -10% soodsam ehk 15.93 eur). 
Hindeks 9/10



2) ZAO Pearly Eye Shadow satiinne lauvärv - toon 101 white 
+ Vastukaaluks matile lauvärvile on satiinne lauvärv koostise poolest palju kreemjam ning pudisemisega probleeme pole. Kreemja koostise tõttu hakkub lauvärv suurepäraselt pintslile ning aitab luua professionaalse tulemuse.
+ Kreemjas koostis võimaldab toodet pintsliga peale kanda nii tupsutavate kui ka ringitavate liigutuste abil, viimane variant aitab lauvärvi paremini hajutada ning patsutavad liigutused jällegi toovad esile toote pigmendirikkuse, sest tulemus jääb sel viisil peale kandes intensiivne.
+ Satiinne läige on tõesti õige sõna lauvärvi sära kirjeldamiseks ning mõnus kuma sobib imehästi silma sisenurka, silmalau keskele või hoopiski higlightimiseks kulmuluule, põseluule, ülahuulele või ninaotsale!
+ Äsja mainitud higlightiv omadus on küll rakendatav vaid heledamate toonide, 101, 103 ja 114 puhul, kuid mind on tooni 101 külm kuma totaalselt võlunud ning kasutan ka seda toodet nii silmaeigi loomisel kui ka meigipõhja täiustamisel.
+ Säraga lauvärv tuhmub küll veidike kergemini kui tumedama tooniga matt värv, kuid siiski saab intensiivselt satiinset tulemust nautida vähemalt 5-6h, mis on siiski väga eeskujulik tulemus särava ja heleda tooniga lauvärvi kohta.

ZAO Pearly Eye Shadow satiinne lauvärv on saadaval 10 erinevas värvitoonis https://iluspekter.com/ tavahinnaga 17.70 eur (sooduskoodiga iluexpress toote hind -10% soodsam ehk  15.93 eur).
Hindeks 10/10

ZAO Matt/Soft Touch Lipstick huulepulgad - toonid 462 ja 433
Mis toodetega on tegu?
ZAO Matt Lipstick huulepulk toob huuled esile. Sisalduv kakaovõi niisutab ja pehmendab nahka ning aitab toodet huultele kanda.
ZAO Soft Touch Lipstick huulepulk toob huuled esile. Jätab huultele väga õhukese mati pigmenteeritud kihi võrreldes tavaliste ZAO huulepulkadega.
Kõik ZAO huulepulgad on pigmenteeritud ja trendikad.
+ Külma alatooniga mattide ja soft touch huulepulkade hulgast leiaks tõenäoliselt igaüks omale lemmiku, sest värvitoonide hulgas on klassikalisi punaseid, roosakaid, heledamaid nudetoone ning ka julgeid lillaka ja pruunika alatooniga huulepulkasid.
Minu valituks sai mattide hulgast aga toon 462, mis mind just oma õrna roosa ja punasega võlus! Ideaalne toon igapäevaseks kasutamiseks ning absoluutselt imeline toon tärkavasse kevadesse!
 ZAO Matt Lipstick - 462
Soft touch huulepulkatest on nüüdsest minu meigikotis virsikutooni 433, mis muuhulgas justkui sametise kuma huultele annab.
 ZAO Soft Touch Lipstick - 433
+ Huulepulgad jätavad huultele mati tulemuse ning kuna tooted on koostise poolest kuivemad, siis jääb värv kenasti fikseeritud ning püsib ka selle võrra paremini peal. Kuna koostis pole niivõrd pehme, siis on ka laialihõõrdumine väiksem ning tulemus püsib kauem veatuna.
 ZAO Matt Lipstick - 462
+ Huulepulga püsivus jääb pigem keskmise tugevuse hulka, milleks on ~2-3h. Muuhulgas taluvad huulepulgad ka kergemaid näksimisi ning joogipause.
 ZAO Matt Lipstick - 462 | ZAO Soft Touch Lipstick - 433
- Kuna talvisel perioodil vajavad minu huuled eriti tugevat hoolitsust, siis eelistan ka huulepulki, mis sisaldaksid endas niisutavaid komponente. ZAO huulepulkade niisutavad omadused on aga liiga tagasihoidlikud (kuigi mati huulepulga koostises olev kakaovõi võiks ju huuli kenasti niisutada).
  ZAO Soft Touch Lipstick - 433
- ZAO huulepulkade koostis on tavapärasest tahkem ning see muudab pealekandmise tibake tülikmaks, sest huulepulk ei libise nii hästi mööda huuli. Eriti tagasihoidlik libisevus on Soft Touch huulepulgal ning seetõttu nõuab ühtlane ja kaunis tulemus kannatlikkust, sest peale tuleb kanda 2-3 kihti.

ZAO Matt Lipstick huulepulk on saadaval 9 erinevas värvitoonis https://iluspekter.com/ tavahinnaga 19.90 eur (sooduskoodiga iluexpress toote hind -10% soodsam ehk 17.91 eur).
Hindeks 7/10

ZAO Soft Touch Lipstick huulepulk on saadaval 7 erinevas värvitoonis https://iluspekter.com/ tavahinnaga 20.50 eur (sooduskoodiga iluexpress toote hind -10% soodsam ehk 18.45 eur).
Hindeks 6/10
PS! Kood iluexpress kehtib kõigile ZAO toodetele, seega kui leidsid oma lemmiku hoopiski puudrite hulgast, siis kasuta julgelt minu koodi, et saada ostult -10% soodust! :) 

Nüüd aga toon postituse lõpetuseks teieni ühe meigipildi, mille tegemisel olen kasutanud ZAO matti lauvärvi kontuurimisel ja silmakoopas ning satiinset lauvärvi silma keskel ning highlightimiseks. Huultel on aga näha soft touch huulepulka toonis 433. Ülimalt mõnus kooslus igapäevaseks meigiks! :)
Anna mulle teada, kas ka sina oled mõnele meigitootele mitut erinevat ja toimivat kasutusviisi leidnud?

Kallistan!
Eliise

You Might Also Like

0 comments