Tootearvustus: Linea Natura oliivõliga juuksekreem kohevuse tagamisega tagasi ei hoia

juuli 18, 2018

Juuksehooldustoodete arvustused on juba blogi esimesest postitusest alates olnud populaarseimad ning ka täna saan teid kostitada https://lineashop.ee/ tootevaliku tutvustamisega. Minu pakike on seotud ka Ilublogijate kokkutulekuga, mille tootekotis olevad mitmed teisedki tooted tutvustust ootavad, seega hoidke silma peal! :)
Linea Natura peaks kaudselt teile juba tuttav olema - teate ju küll neid bambuseekstraktiga juuksehooldustooteid, mis Buduaari lemmiku tiitli aastal 2017 said! Ühtlasi olen neid tutvustanud oma blogis (päris vahva meenutus aastast 2015, kui blogi veel üsna beebi oli! http://www.iluexpressblogi.ee/2015/06/tootearvustus-suveks-rapuntsliks.html)

Kuna juba möödunud korral võitis minu südame juuksekreem, on mul rõõm tuua teieni järjekordne kreemjas juuksemask, kuid sel korral on tootesse lisatud oliivõli, mis teadugipoolest juustele ka ülimõnusaks turgutuseks nö "puhtal kujul" on. Hetkel räägin teile küll maskist, kuid samas sarjas on olemas veel ka šampoon ja juukselosjoon.
Oliivõliga juuksekreem 500ml


Mis tootega on tegu?

  • Oliivõli bioekstraktiga juuksekreem, mis on oma koostiselt rikkalikvitamiinide ja mineraalainete poolest. 
  • Harutab õrnalt juuksed lahtineid kahjustamata. 
  • On oma toimelt pehmendav, kaitsev ja antioksüdantne jättes juuksed väga pehmeks. 
  • Sobib rabedatele ja kahjustatud juustele ning oma õrna koostise poolest sobilik kasutada ka kogu perel.
  • Kõik Linea Natura juuksehooldustooted on silikoonide ja parabeenide vabad. Sobivad ka juuksepikendustega kasutamiseks. 
+ Mulle väga meeldib see, et kõik Linea Natura tooted on saadaval suurtes kogustes - taskukohane viis juuksehooldustoodete soetamiseks pikemaks perioodiks. 500ml juuksekreemist jätkus eelmisel kasutuskorral tervele mu perele rohkemaks kui aastaks.
+ Ma lausa fännan juuksekreeme just sel põhjusel, et nende koostis on nii perfektne paksude juuste hooldamiseks. Paks, kuid samas ka kergelt "õhuline" koostis võimaldab kreemi kanda ühtaselt juustesse, nii, et niisutatud saaks suurem osa kiharatest. Lisaks sellele on kreemi mugav ka juustesse kammida nt Tangle Teezeri abil (mu lemmikkasutusviis kõikide juuksemaskide kasutamisel - tulemus on alati kordades parem ning kasutus tõhusam, kui toode on juustesse kammitud).
+ Juba juustesse silumise ajal on tunda juuksestruktuuris muutuseid. Kiharad tunduvad kordades siledamad ning kreem muudab ka kõige karmimate juuste pinna libedamaks ja pehmemaks.
+ Mina olen kreemi kasutanud nii maski kui ka palsamina ning mõlemal viisil saab kreem oma ülesandega suurepäraselt hakkama. Kuigi maskina (~10 minutit) hoides on tulemus küll tsipake parem, kuid kiirematel hommikutel piisab juba ka 1 minutist, et juuksed saaksid hoolitsetud.
+ Kui tulla veelkord kammimise juurde, siis vajab toonitamist see, et kreem parandab nii märgade kui ka kuivade juuste kammitavust ning pole midagi paremat, kui juustest kerge vaevaga läbilibisev juuksehari!
 Enne | Pärast
+ Lisaks kammitavuse parandamisele paraneb juuste pehmus, kohevus ja  üldine väljanägemine ning kreem suudab siluda ka kõige takusemaid ja kuivemaid juukseotsi (nt minu blondeeritud juukseotsad muutusid küll koradades mõnusamaks ja visuaalsel tervemaks!).

- Minule kahjuks ei meeldi juuksekreemi lõhn üldse, sest see meenutab mulle miskipärast kodukeemia lõhna, kuid see jääb selle toote puhul ka ainsaks nn "norimise kohaks".
Oliivõliga juuksekreem 500ml on saadaval https://lineashop.ee/ soodushinnaga 13,60 eur (tavaind 16,00 eur). 
Hindeks 9/10
Ühtlasi oli minu pakikeses kaasas ka paljukiidetud mineraalsooladega soojaõliampull. Väga täpseid ja üllatavaid tulemusi aga üks kasutuskord mulle ei pakkunud, seega ehk on teil kogemusi soojaõliampullidega, mida teistega jagada?
Igatahes, selle ühe kasutuskorra jooksul jahmatas mind esmalt see, kuidas soojaõli käte vahel kuumaks läks! Ja nagu tõesti tõesti päris kuumaks ja see on niii äge!
Soojaõliampullid on saadaval 10-ampullise komplektina  
https://lineashop.ee/ hinnaga 19,00 eur. 

Varsti-varsti räägin teile ka lähemalt, miks ma nii pikka aega kadunud olin ning mida põnevat sügis mulle toob!! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments