Tootearvustus: Artistry Essentials tooted kui suvise näohoolduse päästerõngas

juuli 22, 2018

Hei kaunitarid! Täna on mul teile ette valmistatud üks põnev näohooldustoodete tutvustus!
Võib ju tunduda, et näo ja keha eest põhjalikum hoolitsemine peaks jääma sügisesse ja talve, kui nahk on tavapärasest kuivem ning vajab seetõttu suuremat hoolt ja armastust, kuid täna tutvustan teile tooteid Amwaylt, mis on lausa suurepärased suviseks näohoolduseks! Kui muudel aastaaegadel võime SPF kaitsefaktorist kõrvale hiilida, siis suvine nahk lausa januneb päikesekaitse ning tugevama niisutuse järele ja just neid omadusi essentials tootesari pakkuda suudab.

Essentials tooteid iseloomustab värksus, millest annab märku nii toodetest õhkuv värskendav lõhn kui ka see roheline toon, mis teadugipoolest alati värskust ning tärkamist sümboliseerib! Igasse tootesse on lisatud väikest lõhnaaktsenti mõne tuttava taimega, mistõttu on kõik essentialsi tooted ka veidike omanäolised ning loodan, et igaüks leiab nende seast oma lemmiku!
Essentials tootesarja kõik niisutavad tooted leiad: https://www.amway-estonia.com/essentials  ning muuhulgas on sarjas olemas ka aknevastased tooted.
1) Puhastav geel essentials by ARTISTRY™
Mis tootega on tegu?
Õrn näopesugeel, mis puhastab sügavalt nahka, eemaldab meigi ja muu mustuse ning jätab nahale puhta ja värske tunde.
  • Puhasta, toniseeri ja värskenda ühe sammuga
  • Kerge ja sulfaadivaba vahutav koostis eemaldab õrnalt nahalt mustuse, õli ja meigi
  • Aitab kontrollida naha õlisust, vähendab läiget ning tasakaalustab naha pH taset liigselt nahka kuivatamata, teeb naha pehmeks ja värskeks
  • Kurk – antioksüdant ja antimikroobne koostisosa
  • Aloe vera – tuntud jahutava ja rahustava toimega aine
  • Acerola kirsi ekstrakt Nutrilite™ farmidest – sisaldab väga palju antioksüdante ning palju looduslikku antioksüdanti vitamiin C.
  • Perilla lehtede ekstrakt – leevendav ja rahustav aine, mis on saadud looduslikest allikatest
+ Just geeljad näopesutooted on astate jooksul saanud minu lemmikuks ning see annab Essentials näopesugeelile tohutu edumaa ja eelise! Pole midagi mõnusamat kui lõpetada oma päev puhastava ja mõnusalt vahutava näopesugeeliga, millel on lisaks veel ka nii mõnus lõhn!
+ Olgugi, et juhis soovitab kasutada mandlisuurust toodet, tundub mulle, et tegelikult piisab ka vähemast, sest toode muutub veega kokkupuutel koheselt kergeks vahuks, mida jätkub nii näo kui ka kaela pesemiseks.
+ Mulle meeldib, et toote koostis on isegi kergelt vesine, sest see kergendab geeli mahaloputamist ning pakub kergustunnet nii pesemise ajal kui ka selle järgselt.
+  Pärast geeliga pesemist on näonahk puhas, pehme ja siidjas ning pesemise käigus eemaldub ka suurem osa päevameigist (ripsmetušijäägid tuleks eemaldada aga nt Essentials meigieemalduslappidega).
+ Toode toimib ka õrnalt kuivtavana, mistõttu sobib geel hästi neile, kellel on rasune nahatüüp.

Puhastav geel Essentials by ARTISTRY™on saadaval  
https://www.amway-estonia.com/ hinnaga 20,36 eur. 
Hindeks 10/10

2) Meigieemalduslapid Essentials by ARTISTRY™
Mis tootega on tegu?
Efektiivsed, kuid õrnad ühekordsed lapid, mis eemaldavad isegi õhtu- ja pikaajalise meigi sekunditega.
Su õhtune puhastusrutiin ei pea kaua aega võtma. Uusi essentials by ARTISTRY meigieemalduslappe kasutades saad kergesti oma meigi sekunditega eemaldada ning samal ajal oma nahka lisakaitsega varustada. Lapid on rikastatud vitamiin E, antioksüdantide, kummeli ja antimikroobse rohelise tee ekstraktiga, mis ühendab kiire ja tõhusa meigieemalduse ning nahahoolduse üheks sammuks. See saab kindlasti sinu uueks igapäevaselt kasutatavaks ilutooteks!
  • Eemaldab meigi ja muu pooride ummistumist põhjustava mustuse kiirelt ja efektiivselt
  • Sisaldab vitamiini E – tugev ja võimsas naha niiskusetaseme kaitsja
  • Sisaldab palju võimsaid looduslikult saadud koostisaineid, sealhulgas antioksüdandirikast kummelit ja antimikroobset rohelise tee ekstrakti
  • Õrn, kuid vastupidav lapp on naha vastas mugav ning selle koostisosad säilitavad naha loomulikku pH taset
+ Meigieemalduslapid on minu näohoolduses eelkõige kautuses vahetult enne treeninguid, kui soovin kergema vaevaga päevameigi eemaldada, et nahk treeningu ajal hingata saaks. Sellest pakist jagub tervelt 25 treeningkorraks ning iga lapike on ka piisavalt suur, et puhastatud saaks kogu nägu.
+ Lapid on hästi niisutatud, mistõttu sisaldavad endas ka meigieemalduseks vajaliku koguse meigieemaldusvahendit. Tänu sellele on meigieemalduslappidega võimalik eemaldada kogu meik, alustades meigipõhjast ning lõpetades ripsmetušiga.
+ Lisaks tõhusale meigieemaldusele niistavad meigieemalduslapid ka näonahka, mistõttu pole segali ka näokreemi kasutamine pärast meigieemaldust vajalik.
+ Tänu heale niisutavusele suudavad lapid ka näonahaka värskendada ning pakkuda värskustunnet, mis peegeldub ka naha paremas väljanägemises ning silmnähtavas puhtuses. Kõige tipuks on näonahk ka meedivalt lõhnav ja siidjalt pehme.

- Kuna meigieemalduslapid on enamasti need, mis käivad kotist kotti, peaks nende pakend olema võimalikult hästi suletav, et lapid ära ei kuivaks. Kuid nende lappide kinnitusklapp on küll suhteliselt nõrguke ning nii mõnelgi korral olen avastanud, et see on kotis loksumisega lahti tulnud.

Meigieemalduslapid Essentials by ARTISTRY™ on saadaval https://www.amway-estonia.com/ hinnaga 11,20 eur.
Hindeks 9/10 


3) Niisutav kreem Essentials by ARTISTRY

Mis tootega on tegu?
Rikkalik niisutav kreem kuivale nahale, mis ei jäta nahale rasvast tunnet.
Kui otsid tõhusat niisutust kuivale nahale, proovi essentials by ARTISTRY Moisture Cream niisutavat kreemi. See rikkalik kreem niisutab sügavalt su nahka, kuid ei jäta rasvast tunnet. Samas tagab see 12 tunniks pideva niisutuse. Sinine lootos rahustab nahka ja aitab vältida nähtavaid nahakahjustusi. See nahahooldusvahend ühendab mitmeid kasutegureid ja annab uskumatuid tulemusi!
  • Niisutab kuiva nahka 12 tunniks, olemata sealjuures nahal liiga raske.
  • Looduslikul teel saadud koostisosad aitavad tugevdada naha kaitsvat niiskustõket
  • Sisaldab sinist lootost, mis on hinnatud oma rahustava ja leevendava omaduste eest
  • Sisaldab niisutavat segu Hydro-Lipid Matrix, mis aitab vähendada naha kuivusest tingitud nähtavaid peenikesi jooni.
  • Lõhnatut toodet võib kasutada isegi väga tundlikul nahal.
+ Niisutava kreemi pakend on varustatud mugava pumbaga, mille abil saab sobiva koguse toodet oma sõrmeotstele või miks mitte ka vahetult näole pumbata.
+ Tootekirjelduses on mainitud, et kreem peaks olema lõhnatu ning selle lausega saan põhimõtteliselt päri olla. Kreem pole küll 100% lõhnavaba, kuid on seejuures niivõrd neutraalse ja maheda lõhnaga, mistõttu soovitan kreemi tõepoolest neile, kes lõhnavaid näohooldustooteid kuigi palju ei armasta.
+ Kreemi koostis on sidus ja tihedamapoolsem, kuid samas õrnalt-õrnalt ka vesine, mistõttu on minu arvates tegemist nii niisutava kui ka toitva näohooldustootega ning see peegeldub ka lõpptulemuses.
+ Hoolimata toekamast koostisest imendub kreem mõne minutiga jättes naha pehmeks ning mõnusalt toidetuks, kuid seejuures ei jää nahk ebameeldivalt kleepuv, vaid hoopiski kergelt sametine. 
+ Kuna kreemil on omadus kiiresti imenduda ning jätta nahk kergelt sametiseks, meeldib mulle kreemi kasutada hommikuti vahetult enne meigi tegemist, et valmistada nahk päevameigiks ette, kuid samas ühtlustada ka nahapinda ehk kreem on suuteline toimima ka primerina.

Niisutav kreem Essentials by ARTISTRY on saadaval https://www.amway-estonia.com/ hinnaga 26,18 eur. 
Hindeks 10/10

Muideks, need 3 eelnevat toodet on saadaval ka komplektina - Normal to Dry Skin Bundle komplekt Essentials by ARTISTRY™ ning tundub, et minu kuivale/normaalsele nahatüübile on tegemist tõeliselt hea näohoolduskomplektiga igapäevaseks kasutamiseks. 
PS! Koos ostes on hinnavõit samuti päris tubli!

4) Mitmekordse kaitsega kreem SPF 30 Essentials by ARTISTRY™
Mis tootega on tegu?
Naudi terve päeva kestvat niisutust ja tõhusat kaitset kahjuliku UV-kiirguse eest essentials by ARTISTRY SPF 30 ihupiimaga.
  • Koondab endas rikkaliku niistuse ja tõhusa UV-kaitse.
  • Laiaspektriline SPF 30 UVA/UVB kaitse (PA +++) kaitseb nahka kahjuliku UV-kiirguse eest ja aitab vältida päikese põhjustatud vananemisilminguid.
  • Sisaldab tsinkoksiidi ja tsink PCA-d, mis imab liigse rasu ja kontrollib/vähendab naha läikimist
  • Sisaldab kookosvett ning on tuletatud looduslikest koostisainetest, mis niisutavad ja toidavad nahka.
  • Tundub nahal värske, kerge, mugav ja hingav, jätmata jääke või valkjat tooni.
  • Nahk tundub terve päeva niisutatud. Tagab kauakestva niisutuse.
  • Ei sisalda raskeid vahasid ega poore ummistavaid õlisid
+ Pole midagi mõnusamat kui väljuda kuumal suvepäeval kodust, kattes oma nägu vaid niisutava, kuid päikesekiirte eest kaitsva näokreemiga ning just seda Multi-Protect kreem pakkuda suudab!
+ Tootesse on lisatud kookosvett, mida on tunda ka lõhnast, kuid sageli olen kookoselõhna suhtes ettevaatlik, aga selle toote juures meeldib mulle see mõõdukalt mõnus puudutus troopikast väga!
+ Kreemi koostis on küll sidus ja tihe, kuid siiski piisavalt piimjas, et toode ei muutuks näonahale koormavaks ning laseks pooride kaudu hingata.  Tänu pehmele koostisele on kreemi mugav sõrmeotstega nahale kanda ning seejuures imendub näopiim kiiresti, jätmata nahka kleepuvaks.
+ Mitmekordse kaitsega kreem hooldab nahka, pakkudes sellele niisutust ja toitvaid hoolitusi, millest tingituna muutub nahk pehmemaks ja elastsemaks.
+ Lisaks sellele kahandab toode päikesepõletuse saamise tõenäosust ning väldib nahakuivust mis võib tekkida vahetult pärast päikese käest viibimist.

* Toodet võib kasutada otseloomulikult kogu kehal, kuid kuna pakendis on kreemi 50ml, raatsin seda vaid oma näole kanda, hihihi :)

Mitmekordse kaitsega kreem SPF 30 Essentials by ARTISTRY™ on saadaval https://www.amway-estonia.com/ hinnaga 26,18 eur.
Hindeks 10/10

Päris vahva, kui ühest postitusest saab juba 3 toodet aasta ilulemmikute postitusse!
Muideks, suvistel teemadel, mis seonduvad turvalise päevitamisega, on oodata peagi uut ja põnevat postitust! 
Eliise 

You Might Also Like

0 comments