Tootearvustus: London Labs veelgi rohkem kui lihstalt juuksehooldustoodete bränd

august 15, 2018

Hei, mu päikesekiired! Tore on teie juures tagasi olla põnevate ilu-uudistega!
Tänu Polhemile olen sel suvel avastamas mitmeid põnevaid tooteid ning kuna London Labs juuksehooldustooted on viimasel ajal igal pesukorral minu kaaslasteks olnud, siis pikemalt mõtlemata avasingi Bloggeri, et teieni oma mõtteid edastada.
London Labs on minu jaoks küll täiesti uus tegelane juuksehoolduses, kuid London Labs'i šampoonid ja palsamid pole mitte ainult juuksehooldustooted. Brändi tunnuseks on "Skincare for hair" ehk sõna-sõnalt tõlgituna nahahooldus juustele.

Kuid milleks just peanaha hooldus?
Peanahk sarananeb tegelikult suuresti meie näonahaga - rasusema nahatüübiga inimestel muutuvad ka juuksed kergemini rasuseks ning kuiva nahatüübi puhul vajab peanahk just eriliselt niisutavaid hoolitsusi. Miskipärast aga kreemitame ja hooldame oma näonahaka igapäevaselt lausa mitu korda, kuid kas ainuüksi šampooniga peanaha pesemine mõned korrad nädalas on piisav terve peanaha saavutamiseks? Küllap mitte... Kuid just terve ja hoolitsetud peanahk on kaunimate ja elujõulisemate juuste saladus.
Minu vannitoariiulil on aga viimased kuu aega ilutsenud London Labs'i Mositurising niisutavad šampoon ja palsam ning minu peanahale on need kaks olnud lausa ideaalseteks kaaslasteks (ning ka minu elukaaslane kiidab takka)!
Lisaks sellele meeldib mulle tootedisaini lihtsus ja maitsekus, kuid veelgi mõnusamad on keeratavad korgid, ms lukustavad pakendid alati nii, et need kotis laialivalguda ei saaks.
London Labs Moisturising šampoon ja palsam 250ml
+ Olgugi, et šampooni koostises on kasutatud ohutumaid kootisosasid vastukaaluks kahjulikele sulfaatidele vahutab šampoon piisavalt, et pesemine mööduks mõnusalt, kuigi võrreldes teiste šampoonidega kulub seda siiski tsipake rohkem.
+ Nii šampoonil kui ka palsamil on neutraalne ja õrn lõhn, mida on tunda vaid niisketes juustes.
+ Pehmet vahtu on lihtne juustest välja loputada ning kuna koostisest on välja jäetud karmid peanahka kuivatavad koostiosad, toimib šampoon hoopiski peanahka ning juuksejuuri pehmendavalt, valmistades need ette niisutavaks palsamiks.
+ Palsami koostis on klassikaline ning pigem isegi vedelamapoolsem. Kasutusaja suhtes on tootja andnud "vabad käed", kuid minu katsetuste põhjal piisab juuste niisutamiseks juba 1-2 minutist.
+ Kuna ma arvasin, et tegemist on palsamiga, mis on mõeldud peamiselt peanahale, kandisin palsamit vaid juuksejuurtesse ning jätsin otstesse mõne teise niisutava maski toimima. Sel viisil toimib palsam minu arvates isegi et kõige efektiivsemalt, sest  niimoodi saab peanahk sügavuti niisutatud, kuid ei jää seejuures ebameeldivalt rasvane ega muutu kiiremini "mustemaks" pesujärgsetel päevadel. Tooteinfoga tutvudes selgus aga, et tegelikult on palsam siiski mõeldud juustele alates nende keskosast kuni otsteni ning ka juukseotstele mõjub palsam niisutavana, seega võib palsamit julgelt kasutada juuste kogupikkuses.
+ Pärast juuksepesu on juuksejuured volüümikamad, mistõttu tunduvad ka juuksed kohevamad. Lisaks sellele parandab palsami kasutamine ka juuste kammitavust ning annab neile kaunist loomulikku läiget.
 - Paraku on minu juuksetüüp suhteliselt karm katsumus enamikele juuksehooldustoodetele, sest minu paksud, kahused kui ka blondeeritud juuksed vajavad igalt niisutavalt juuksehooldustootelt maksmaalset panust. Palsam saab küll oma ülesandega hakkama, niisutades kergelt minu kiharaid, kuid ideaalis võiks neile tibake rohkem anda ka siidisust ja pehmust. Kuid jällegi sobib palsam neile, kes just vajaksid niisutavat hooldustoodet, mis ei teeks juukseid raskeks, minu oleks just vastupidiselt vaja midagi, mis juukseid paremini kontrollida aitaks. Seega jätkan palsami kasutamist juuksejuurtel, sest seal toimib see kõige kõige paremini ja täpselt parajalt niisutavana! :)

*PS! Kui tooted Sind esimesel pesukorral koheselt üllatada ei suuda, siis anna neile pisut aega, minu peanahal läks umbes 3-4 pesukorda selleks, et märgata esimesi muutuseid. Ning testiperioodil (1 kuu) ei kasutanud ma ka teisi juuksehooldustooteid peanaha pesemiseks.

London Labs Moisturising šampoon ja palsam on saadaval nt Tallinna ja Tartu Kaubamajas kui ka  e-poes: siin (šampoon) ja siin (palsam) hinnaga 33,99 ja 35,99 eur. 
Hindeks 8/10

London Labs Modern kerget hoiakut ja kohevust andev juuksevaht 100ml 

+ Tootel on eeskujulik suure avaga pumbake, millest väljuv vaht on niii mõnusalt tihe siidpehme mullivaht! Kuid hoolimata "petlikust" tihedusest on vahu koostis küll juuksevahule omaselt kergelt kleepuv, kuid huvitaval kombel ka kergelt vesine.
+ Vahtu on kerge juustesse sõrmitseda ning enamasti olen vahu käte vahel laiali hõõrunud ning seejärel alustanud juuste sasimisega.
+ Vahu kasutamine on hea lahendus neile, kellel on õhemad, peadligi juuksed, sest vaht aitab muuta juuksed volüümikamaks ning kohevamaks. Kuigi mul on niigi paksud juuksed, meeldib mulle vahtu kasutada õrnalt pealmistes juuksekihtides, et anda juustele "metsikust". Teine nutikas kaustusviis on aga enne sasise messy bun'i loomist, et saavutatav soeng imestamapanevalt lohakas, kuid seejuures trendikas välja näeks!
+ Mis mind aga toote juures eriti võlub, on selle mõju juustele. Üllataval kombel ei muuda juuksevaht kiharaid kuivaks ega karedaks vaid hoopiski vastupidiselt muudab juuksestruktuuri siledamaks ning justkui kaitstumaks. Lisaks sellele ei kleepu juuksekarvad omavahel kokku ega moodusta rastapatside moodi üksikuid kokkuliimunud "juuksepulki".
- Miskipärast ei istu mulle toote lõhn, kuid enamasti haihtub see juba mõningate tundide möödudes kiharatelt.

London Labs Modern kerget hoiakut ja kohevust andev juuksevaht 100ml
on saadaval nt Tallinna ja Tartu Kaubamajas kui ka e-poes: https://www.kaubamaja.ee/ hinnaga 23,99
Hindeks 9/10 

Tutvu ka kogu London Labsi valikuga nende ametlikul kodulehel: https://thelondonlabs.com/ või šoppa otse Kaubamaja veebipoes https://www.kaubamaja.ee/et/ilu/brandid/london-labs
 
Loodan, et Sul oli mõnus lugemine ning kirjutame peagi! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments