Tootearvustus: minu vannitoast on saanud printsessiloss ehk Sandrelle Beauty toodete võlud minu nahahoolduses

august 20, 2018

Sandrelle imearmsad ja kõige printsessilikumad tooted on teile kindlasti juba põgusalt tuttavad IBK kingikotti tutvustavast postitusest kui ka Instagramist, kuid täna on mul teile varuks veel mõningad põnevad tooted ning lisaks uued ja ahvatlevad lõhnad, mida teile Sandrelle valikust tutvustada.
Kui eelmises postituses suunasin teid Sandrelle Beauty Facebooki lehele, siis tänaseks on brändil olemas ka juba oma netipood, mille leiad http://www.sandrellebeauty.net/et/ ning kõik tellimused on veebipoest sooduskoodiga ILUEXPRESS -20% soodsamad!  

See pole ime, et Sandrelle Beauty tooted on saanud minu lemmikuteks, kuid lahe on ka see, et mu elukaaslane armastab Sandrelle tooteid nii väga, et tunnen lõhnast pidevalt kuidas ta neid minu ilukorvikestest näppamas käinud on, hihihi! Ühtlasi on ka tema see, kes mulle viimastel nädalatel aktiivselt peale on käinud, et kiiremini just selle postituse kirja paneksin, et jagada nüüdseks juba mitte ainult minu vaid meie mõlema mõtteid!
Kusjuures Sandrelle Beautyl on olemas ka tooted meestele, seega tean vist juba päris hästi, missuguse üllatuse Danerole peagi teha saan!
Kuid tänane postitus kordab tsipakene ka eelmist postitust, sest tutvustan teile uusi koorijate ja sufleede lõhnasid, mis minuni jõudsid, kuid ühtlasi on mul varuks teile ka selle suve hitt-toote sädelusega kehasuflee tutvustus ja veel paljugi muud!

1) Sandrelle Beauty kehasuflee Virsik, Papaia + sädelev kehasuflee Magus granaatõun ja vaarikas
+ Virsikulõhna puhul teadsin esmasel katsetusel juba enne pakendi avamist, et see lõhn saab küll 100% "minu tassike teed" olema.  Kuid nüüd mõned kuud hiljem, kui mul on olemas veel ka troopikast pakatav papaialõhnaline suflee, tuleb tunnistada, et ma pole siini suutnud välja valida oma lemmikut ning kasutan sufleesid korda-mööda. Virsikulõhn on rohkem magusam, kuid seejuures ka mahedam, kuid papaialõhn tundub mulle jällegi veidike intensiivsem ning meenutab hapuka suhkruga kaetud kummikomme (minu lemmikuid)! 

+ Kehasuflee koostise kirjeldust on teieni väga keeruline tuua - seda peab ise omal nahal tundma! Toote koostis on ühtaegu ülimalt õhuline, kreemjas, vahune, kuid samas ka vesine ning tublisti rammus kosutus nahale. Hästi huvitav on ka see, et suflee sõna otseses mõttes justkui sulaks naha pinnaga kokkupuutel. 

+ Olgugi, et suflee koostis on mitmekülgne, siis toime on tal väga sarnane tugevat niisutavale kehakreemile, mistõttu tean, et suflee saab talvisel ajal olema üks mõnus ja kasulik jõulukink, kuid samas ka vajalik toode kehahooldusel.

+ Kuna suflee lõhn on niivõrd meeldiv ning jääb väga tublisti ka pärast kasutamist nahale püsima, siis olen sufleed kasutanud ka niisutava öökreemi asemel, et nautida enne uinumist seda imelist lõhna, kuid samas turgutada oma nahka eesootavaks päevaks. 



+ Pärast kasutamist on nahk sügavuti ja intensiivselt niisutatud. Kordades pehmem ning otseloomulikult ka "õnnelikuma" ja värskema välimusega. Kuna minu jalad on alati vahetult pärast raseerimist väga kuivad, siis kasutan sufleed praegusel ajal eriti tihti jalgade hoolduses. 

Sädelev kehasuflee  magus granaatõun ja vaarikas
+ Kuna tegemist on samuti kehasufleega, on selle toote omadused kõik just sellised nagu ülal kirjeldasin, kuid nii nagu ka nimi ütleb, on sellesse sufleesse lisatud ka tublisti mõnusat pärlmutterjat sära! PS! Vaadake kui kaunis näeb purgike pärast kaane avamist välja - nagu särav roos! 
+ Ma armastan suvepäikeses kaunilt kumavat keha, kuid samas olen sädelevate toodete suhtes alati veidike skeptiline, sest miskipärast ei meeldi mulle üldse, kui saavutatud tulemus näeb välja ebaloomulik... Kuid see toode on oma sära poolest küll 10/10st, sest suflee toimib just nagu  highlighter ning mõelda vaid - highlighter kogu kehale! Eelpoolmainitud pärlmutterjad sära andvad koostisosad jäävad nahal loomuikud ning see kaunis šampanjatoonis läige! Oh.... ma võikski sellest heietama jääda! 
+ Lõhnakooslus granaatõun + vaarikas lõhnab taaskord nagu magus suvine jäätis või muu maiuspala ning sobib ideaalselt asendamaks parfüümi/tualettvett!

- See väike miinus on paraku kõikidele rammusatele kehahooldustoodetele omane, kuid vajab siiski äramainimist - soovitan sufleed kasutada enne magama minekut, et niisutavad õlid ööga naha sisse imenduda jõuaksid, sest suflee muudab naha pinna tublisti rasvaseks ning selle imendumine võtab lihtsalt natukene kauem aega kui kergemalt niisutavatel kreemidel. Sädelusega sufleega pole aga valikut, selle ilu teki alla peita pole mõtet :)


Sandrelle Beauty kehasufleed on saadaval neljas erinevas lõhnas http://www.sandrellebeauty.net/et/c/kehasufleed hinnaga 10,80-14,80 eur.
Hindeks 9/10
Sandrelle Beauty suhkrutükikestega kehakoorija Rose Blossom ja Roosa Vaarikas
+  Minu roosiunelmate täiustamiseks vaatasid Rose Blossom roosilõhnalise kehakoorija purgikesest vastu kuivatatud roosinupukesed, mis näeb minu arvates niii niii lahe välja! 

+ Ma olen seda teile juba ka varasemalt korduvalt maininud, et nö "tehislik" roosilõhn pole üks minu lemmikutest ning üleüldiselt olen samuti lillelõhnade suhtes tundlik, kuid see kehakoorija saab küll suure erandi osaliseks! Nii ehe ja intensiivne roosiaroom võib ka minust peagi roosifänni teha! 
Roosa vaarika suhtes polnud muidugi aga küsimustki - kellele ei meeldiks vaarikad ja vaarikalõhn? Magus ja suvine vaarikalõhn suudab tõenäoliselt igale kasutajale meediva üllatuse valmistada ning ajada peale vaarikaisu! Uhh kuidas ma tahaks praegu oma lemmikut kodujuustu-vaarikakooki...

+ Nagu juba ka nimetus ütleb on tegemist suhkruse kehakoorijaga ning selle tekstuur on ka täpselt see, mida ühest suhkrukoorijast oodata - krõbisev suhkruterakestega koorija, mille hulka on lisatud ka niisutavaid õlisid, mis toote koostist sidusamaks muudavad.
+ Suhkrukoorija eeliseks on see, et kokkupuutel vee ja nahaga sulab see masseerimise käigus väga kiiresti ning tänu sellele ei satu kanalisatsiooni ka ohtlikke jääke, mida vastukaaluks "kunstteradega" koorijad tekitavad.

+ Kogu koorimise protsess on otseloomulikult tänu sellele lõhnaelamusele väga nauditav ning ka suhkur on naha vastu hell koos pehmendavate õlidega. Pärast koorimist on nahk siidpehme ja sile ning koostises olevate õlide poolt niisutatud ja toidetud, mistõttu lisaniisutus kreemi abil polgi tarvilik. 
+ Toote intensiivne aroom jääb ka pärast kasutamist nahale, mistõttu pole parfüümi kasutamine enne väljaminekut isegi mitte vajalik! 


Sandrelle Beauty suhkrutükikestega kehakoorija on saadaval neljas erinevas lõhnas http://www.sandrellebeauty.net/et/c/suhkrutukikestega hinnaga  5,80 eur.
Hindeks 10/10
Sandrelle Beauty vahustatud kehakoorija Papaia
+ Tekstuurilt saate endale ette kujutada nüüd midagi, mis on täpselt kahe eelpool tutvustatud toote segu - natuke suhkrut, natuke sufleed ning kuhjaga armastust, mida igasse tootesse nii ehk naa hulganisti peidetud on
+ Ma olen blogimise jooksul puutunud kokku paljude kehakoorijatega nii tahkete kui ka kreemjatega, aga seesugune vahune koostis on minu jaoks esmakordne. Vahuse koorija eeliseks tavalisest suhkrukoorijast on selle õrnus. Kui suhkruse koorijaga ma pigem näonahka koorida ei julge, siis vahustatud koorijaga võin seda vabalt teha, sest see on kordades pehmem ja pakub mõnusalt masseerivat tunnet üle kogu keha.
+ See troopiline papaialõhn, mida ka eelpool kirjeldasin, annab koorimisprotsessile võlu juude ning muudab duširuumi tõeliseks lõunamaiseks paradiisisaareks!
+ Koorijas olevad suhkruterakesed sulavad täpselt samamoodi nagu suhkrukoorijaski, mistõttu võib mõne hetke pärast koorimisest hoopiski sufleega naha poputamine saada, sest koorija tekstuur sulandub pehmemaks. 
+ Koorija mahaloputmine on lihtne ning juba koorimise ajal on tunda seda, kuidas salapärase koostisega toode nahka pehmemaks muudab ning seda ka samaaegselt koostises olevate õlide (kookose-, palmiõli ja sheavõi) abil toidab.
+ Pärast kasutamist on tunda topeltefekti: 1) nahk on mõnusalt kooritud ning seetõttu ka palju värskema olemusega 2) nahk pole kuiv ega kare vaid vasupidiselt mõnusalt niisutatud ja ülipehme. Kuna vahustatud koorija pole nii rammus nagu kehasufleed, imenduvad tootes olevad pehmendavad koostisosad kiiremini naha sisse ega jäta seda kleepuvaks/õliseks, mis teeb vahustatud kehakoorijast minu lemmiktoote Sandrelle Beauty valikust!

Sandrelle Beauty vahustatud kehakoorija papaia on saadaval neljas erinevas lõhnas http://www.sandrellebeauty.net/et/c/vahustatud hinnaga 7,80 eur. 
Hindeks 10/10

Sandrelle Beauty kookoshelvestega kehakoorija Maasikas
+ Tundun enda jaoks juba nagu väike papagoi, kes pidevalt enda öeldut kordab, kuid ka selles tootes on tunda sufleele omast kreemistust, kuid erinevalt suhkrutükikestega koorijast on selles tooteks koorivateks osakesteks kookoshelbed! Nii geniaalne, kuid samas nii õrn!
+ Kui eelmise toote märksõnaks oli õrnus, siis seda toodet iseloomustab lausa kümnekordne õrnus, sest kookoshelbed on naha vastu tõeliselt hellad, mistõttu olen kohati isegi tundnud, et keha jaoks võib nii mõnelgi kasutuskorral koorijast väheseks jääda. Kuid! Ma armastan toote kasutamist näohoolduses! Pole midagi mõnusamat kui hellitada oma näonahka ja kaelapiirkonda koorijaga vahtult pärast rannas mõnulemist! 
+ Kookoshelbed silitavad nahka ning kookosõli koos teiste niisutavate komponentidega, aitavad nahal taastuda ning seda niisutada. Lisaks selele paraneb näonaha elastus ning otseloomulikult muutub ka naha üldine seisukord palju värskemaks ja säravamaks. 
+ Veel üks nipp kookoshelvestega koorija kasutamiseks näohoolduses - kanna üks näpuotsatäis toodet huultele ning võta appi hambahari, sel viisil saad endale ka maailma kõige pehmemad huuled! Kuid ole ettevaatlik, sest kookoshelbed võivad tundnuda liiga ahvatleva suutäiena! Pärast koorimist pese hoolikalt ära ka oma hambahari või kasuta koorimiseks koguni teist hambaharja, mida sa igapäevaselt kikude hooldamiseks ei kasuta :) 
+/- Mulle tegelikult väga meeldib koostises olev maasikalõhn, kuid miskipärast just seda tüüpi kookoselõhn mulle ei sobi.

Sandrelle Beauty kookoshelvestega kehakoorija on saadaval kahes erinevas lõhnas http://www.sandrellebeauty.net/et/c/kookoshelvestega hinnaga 6,90 eur. 
Hindeks 9/10
See oli nüüd küll üks roosa lugemine! Käed püsti, kellel tekkis maasika- või vaarikaisu? Või tahaks hoopis juua mõnda mõnusat marjast piimakokteili? Minaaa!!!
Kusjuures -20% soodust pakkuv sooduskood ILUEXPRESS kehtib kuni 31. augustini, seega natuke rohkem kui nädalake on veel aega ennast sügise tulekuks Sandrelle Beauty abil valmis seada! 
Ning kui tahad saada osa nende toodete tootmise maagiast ning piiluda, kuidas valmivad kõik need imearmsad lipsukesed, sufleed ja teised minuasjutulised tooted, hoia silma peal @sandrellebeauty Instagramil https://www.instagram.com/sandrellebeauty/
Teiega kirjutame peagi ning aitäh Sandrale nende võrratute toodete eest! <3 span="">
Eliise 

You Might Also Like

0 comments