Tootearvustus: nude-toonides Superstay Matte Ink huulevärvid täiustavad minu lemmiktoodete värvivalikut

august 06, 2018

Hei-hei! Kas mäletate, kui rääkisin teile aasta alguses Maybelline Superstay Matte Ink huulevärvidest, mis minu südame ülimalt hea püsivusega võitsid? Väike mäluvärskendus: http://www.iluexpressblogi.ee/2018/01/tootearvustus-kontrastsed-toonid-ning.html
Praeguseks olen aga jõudnud olukorda, kus olen oma huulevärvide hulgast "kõrvaldanud" põhimõtteliselt kõik teised huulepulgad, sest ma pole veel leidnud ühtki teist huuletoodet, mis suudaks Maybelline kaunitaridele konkurentsi pakkuda nii toonivaliku kui ka püsivuse poolest. Ma tõesti nii nii armastan seda toodet! Nüüdseks on Maybelline valikusse lisandunud veelgi Suprstay Matte Ink huulevärvide toone ning nii vahva on teile neid tänases postituses presenteerida!

Toote omadused kopeerituna varasemast postitusest:
+ Oma kiidulaulu alustan tootedisainist, mis teeb kasutamise ning meigikotis orienteerumise meeletult lihtsaks. Lisaks sellele näevad matid, kuid toonide poolest kirkad pakendid imearmsad välja.

+ Huuleläigetele omane pehme aplikaator tagab võimalikult täpse tulemuse eelkõige kergelt lapikule ning otsast teravale disanile. Nõgus lohuke aplikaatoril kogub endasse piisava koguse värvi, mistõttu satub huultele täpselt õige kogus värvitooni.
+ Toonide pakend reedab juba kirkatele toonidele, kuid ka pakendi sisu vastab sellele 100%. Toonid on pigmendirikkad ning absoluutselt matid.
+ Pehme ja kergelt sametine koostis väldib huulte kuivamist ning tagab mõnusa libisevuse pealekandmisel. Samuti ei nõua toode kuivamiseks just kuigi pikka aega - umbes minutiga on värv huultel kuivanud ning valmis päevale vastu astuma.
+ Kõige kõige suuremat kiitust väärib aga püsivus! Mind pani algul kergelt muhelema tootekirjelduses olev lubadus püsida huultel 16h, aga minu suureks üllatuseks on tegemist kõige kõige paremini püsiva huuletootega, millega eales varem kokku puutunud olen. Toode püsibki huultel reaalselt  üle 10h! Ilma igasuguse vahepealse värskendamiseta, koos söögipausidega! Täiesti u l m e!
Kui tulla nüüd aga uute toonideni, siis üks on jätkuvat vahva - toonidel on omapärased ja lahedad nimetused, mis justkui paljastaksid veidike ka toonide iseloomu.
60 - Poet | 65 - Seductress | 95 - Visionary
Minu praegune suvelemmik on toon 60 - Poet, mis ka oma värvuse poolest poeetiliselt romantilist nude-tooni esindab. Kuid jällegi sumedamateks suveõhuteks olen enda huultele kandnud päikeseloojangulist, kergelt punaka kumaga tooni 65 - Seductress. Need kaks tooni on tegelikult suhteliselt sarnased, kui siis ainult selle erinevusega, et 65 jääb huultel tõepoolest grammivõrra soojema alatooniga.
Lillakas mustikatooni 95 - Visionary jääb minupuhul aga fantaasiameike ootma, sest toon on väga külma alatooniga ning justtäpselt selline nagu oleks topsitäie metsamustikaid ära söönud! Kahjuks ei klapi aga nii julge toon minu igapävase meigieelistusega, seega pidin ehk tibake pettuma selles toonis.
 60 - Poet | 65 - Seductress | 95 - Visionary 

Maybelline Superstay Matte Ink vedel huulevärvid on saadaval Maybelline müügilettidest hinnaga ~9.00 eur.
Hindeks 10/10

Kas SuperStay Matte huulevärvid on juba ka Sinu lemmikuteks saanud? Kui jah, siis millistes toonides? :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments