Tootearvustus: Kivvi toodete võlu minu igapäevases nahahoolduses sügisperioodil

oktoober 09, 2019

Mäletan hästi seda aega, mil Kivvi tooteid järjest rohkem ja rohkem Eesti turule liikuma hakkas ning tänu sellele liikus blogimaatsikul ringi nii palju põnevaid tootearvustusi, mis panid mind pidevalt mõtlema, et oi, kuidas tahaks seda proovida... ja seda ka! Sh tervitused armsale Riinule ja tema blogile!
Meie lõunanaabritelt, lätlastelt, käsitööna valminud Kivvi tooted on mind juba algusest peale inspireerinud oma lihtsusega, seda nii toote pakendite kui ka koostise osas. Kivvi toodetes ei kasutata kunstlikke värve, säilitusaineid, ftalaate, sünteetikat, alkoholi, toornafta tooteid, GMO'd, parabeene või muid kemikaale ja mürgiseid aineid.

Minu uksed põnevateks katsetusteks Kivvi toodetega avas selle suve lõpus  https://www.wakuorganics.ee/, et anda mulle võimalus Kivvi tooteid omal nahal katsetada ning saada osa looduslikkuse ning Põhjamaadest inspireeritud lõhnade harmooniast. Tule ja avasta koos minuga!

KIVVI Berry Clean Cranberry jõhvika kreemjas näopuhastus 150ml
Mis tootega on tegu? 
Kivvi Cranberry Facial Wash orgaaniline ja sertifitseeritud kreemjas näopesu jõhvika ja takjaga puhastab õrnalt naha ja eemaldab meigi andes nahale mõnusa värskuse. Sobib kõigile nahatüüpidele. Toodet ei ole testitud loomadel. Sobib igapäevaseks kasutamiseks ja meigi eemaldamiseks. Sobib veganitele. Kasutamine: niiskel nahal ringjate liigutustega, seejärel loputa sooja veega. Tulemus: nahk on värskendavalt puhas ja niisutatud.

+ Põhjus, miks just see toode mulle enim Kivvi toodete hulgast silma jäi, seisneb selles, et see on ju jõhvikalõhnaline! Ma olen tõesti inimene, kes võiks liitrite viisi oma armsa emme poolt keedetud jõhvikamahla juua ning selle tõttu seostub jõhvikalõhnaga alati selline mõnus kodusoojus, mis südamesse poeb! Ja mõelda vaid, tegemist on minu esimese jõhvikalõhnalise ilutootega kõikide nende 21 eluaasta jooksul. Mõnusalt mahe jõhvikas sobib ideaalselt selle näopuhastustoote lõhnaaktsendiks!
+ Toote koostis on üsnagi salapärane, mistõttu on mul lausa keeruline anda tootele tema omadusega seostuv nimetus. Näopesugeeli tiitli kandmiseks on puhastusvahend liiga vedel... Ja ka kreemjast koostisest (millena toodet kirjeldatakse) on minu arvates asi üpriski kaugel. Kuid ometigi töötab puhastusvahend hästi ning hoolimata vedelapoolsest koostisest on seda mõnus kasutada ning tootekogused on seejuures üpriski tagasihoidlikud :)
+ Kui rääkida aga Berry Clean'i funktsionaalsusest, siis minu õhtused näopuhastused on tänu sellele tootele alati väga edukad olnud. Toode eemaldab suurema osa päevameigist ning isegi ka enamuse ripsmetušist.
+ Oluline detail toote toimes on muidugi ka see, et näopuhastaja ei kuivata nahka ega riku selle normaalset niiskuse tasakaalu.
KIVVI Berry Clean Cranberry jõhvika kreemjas näopuhastus 150ml on saadaval https://www.wakuorganics.ee/ hinnaga 16,35 eur. 
Hindeks 10/10


KIVVI Lip marmalade Bilberry huulemarmelaad mustikas 15ml
Mis tootega on tegu? 
Kivvi looduskosmeetika huulemarmelaadis on uued koostisosad. Mustikamaitseline huulemarmelaad sisaldab mahedaid õlisid ja ekstrakte, mis hoolitsevad õrna huulenaha eest – niisutavad, kaitsevad, toidavad ning värskendavad. Sheavõi niisutab ja pehmendab nahka. Kookoseõli niisutab nahka ning vähendab kortse. Tulemus: huulenahk on niisutatud, toidetud ja kaitstud.

+ Toote nimetuses olev "marmelaad" tekitas minus muidugi suurt uudishimu, sest sellist nime just kuigi tihti poeriiulitel ei kohta.  Katsetamise käigus selgus, et minu suureks üllatuseks on huulemarmelaadi koostis hoopiski sarnane kreemjale vahale - just see kooslus iseloomustab toodet kõige täpsemini!
+ Huulemarmelaadil on otseloomulikult ootuspäraselt ahvatlev ning sõna otseses mõttes isuäratav mustikalõhn! Tõeline õnn, et toote koostisesse mustikamaitset lisatud pole, sest vastasel juhul see minu huultel just kuigi kaua ei püsiks.... :)
+ Oma toime poolest on huulemarmelaad mõistagi pehmendav ning suurepärane valik just praegusel perioodil käekotti või jope taskusse, et niisutus alati käepärast võtta oleks. Lisaks huultele olen marmelaadi kasutanud ka nina all perioodil, mil nohupisikutega võitluses olin ning kipitavale ninaalusele leevendust otsisin. Ja oi kui hästi marmelaad selle punatusega hakkama sai!

- Selle toote ainsaks miinuseks võib pidada seda, et pikema kestusega pehmendava tulemuse saamiseks peab toodet suhteliselt väikeste vahedega korduvalt peale kandma. Võib-olla on selle taga liiga kiire imenduvus? Kohati küll tülikas, kuid minu soovitusel tasuks toote kasutamisel seda meeles hoida ning marmelaad endaga kasvõi pikemaks päevaks kaasa võtta.
KIVVI Lip marmalade Bilberry huulemarmelaad mustikas 15ml on saadaval https://www.wakuorganics.ee/ hinnaga 7,21 eur. 
Hindeks 8/10

KIVVI Body Marmalade Orange & Vanilla kehamarmelaad apelsin & vanill 120ml
Mis tootega on tegu? 
Kivvi looduskosmeetika kehamarmelaad niisutab nahka sügavalt, tugevdab ja toidab seda. Sisaldab sheavõid ja naturaalseid marjaekstrakte põhjamaade metsadest ja aedadedes nagu astelpaju, mustikas ja pihlakas. Sobib igapäevaseks kehahoolduseks. Mõnusa vanilli ja apelsini lõhnaga. Toode on julmusevaba, veganlik ja Ecocert sertifitseeritud.
Nahka imendumise kiirendamiseks kasutada märjal nahal. Tulemus: muudab naha siidiselt pehmeks, on nahale noorendava ja toniseeriva efektiga. Aeglustab kortsude teket.
+ Tegemist on tõelise sügis/talv hitt-tootega minu vannitoariiulil, sest selliste ilmadega nahk lausa januneb niisutuse järele! Suhteliselt tahke ning isegi võidetaolise koostisega kehamarmelaad on lausa üleküllastatud pehmendava shevõiga, et kehale pehmendavat hellitust pakkuda.
+ Lausa geniaalne lõhnakooslus mahedast apelsinist ja vürtsikast vanillist loob isegi kergelt jõuluse meeleolu ning jääb muuhulgas ka  pikaks ajaks nahale püsima.

+ Kuna mina olengi harjunud ennast kreemitama vahetult pärast kuuma duši all mõnulemist, siis on pärast seda ka nahk teadugipoolest tavapärasest niiskem. Tootekirjeldus kusjuures soovitabki paremaks ja kergemaks imendumiseks toodet niiskele nahale kanda ning katsetasin kehamarmelaadi ka huvi pärast kuival nahal ning imendumise erinevus on tõepoolest märkimisväärne. Seega väike tip: kasuta kehamarmelaadi alati niiskel nahal, kui soovid just kiiret imendumist!
+ Kuna sheavõi on selle toote "hingeks", siis otseloomulikult on kehamarmelaad tõeline kosutus nahale, lisades sellele nii pehmust, elastust kui ka rikkalikku niisutust ja seda väga pikkadeks tundideks ~16h. Muuhulgas sobib kehamarmelaad väga hästi kasutamiseks ka kätekreemina just siis, kui käed vajavad eriti tugevat turgutust ja niisutuse restarti (ehehe näiteks viimased 1,5 nädalat minu igaõhtune rutiin enne magama minekut).

- Selle toote puhul on tahkevõitu koostisest õige pisut häiritud kasutusmugavus: selleks, et kehamarmelaadi kehale kandmine oleks võimalikul lihtne ja ühtlane soovitan sõrmedega topsikesest võtta väikese koguse, mida peopesade vahel enne pealekandmist veidike soojendada ja "sulatada".
KIVVI Body Marmalade Orange &Vanilla kehamarmelaad apelsin & vanill 120ml on saadaval https://www.wakuorganics.ee/ hinnaga 17,40 eur. 
Hindeks 9/10

Muide! Näiteks Tartu Kaubamaja ja Kvartali Apollos on hetkel käimas kampaania, mis kingib igale kehamarmelaadi ostjale tasuta huulemarmelaadi - seda ikka selleks, et nii keha kui ka huuled madalate temperatuuride juures oma normaalse niiskustasakaalu säilitaksid :)
.

Nii hea oli üle pika aja teiega lobiseda! Järgmiste postitusteni!
Eliise 

You Might Also Like

0 comments