Tootearvustus: värskus ja puhtus käsikäes L'OCCITANE näohooldustoodetega

september 17, 2019

Hei, armsad ilusõbrad! Ma polegi teile veel kaunist septembrikuud soovida saanud, sest need esimesed 2 nädalat on sõna otsueses mõttes linnutiivul läinud! Kuid selle aja jooksul olen teile ka ridamisi kirja pannud ühe mõnusa postituse, koos oma ühe uusimate ilulemmikutega näohoolduses.
L'OCCITANE tooteid tutvustasin teile esimest korda kevadel, kui olin katsetamas sõna otseses mõttes isuäratavaid näomaske: http://www.iluexpressblogi.ee/2019/04/LOCCITANE-en-provence-naomaskid-naokoorija-arvustus.html
Ka tänases postitustes kajastavate toodete puhul on lõhn olulisel kohal - teie ees on lausa värskusest pakatavad kurgi- ja tüümianilõhnalised näopesugeel ning mitsellaarvesi. Kas olete selleks värskendavaks blogipostituseks valmis? :)  

L'OCCITANE Näopuhastusgeel 200ml


Mis tootega on tegu?
Värskendav mikro-osakestega puhastusgeel, mis muutub kokkupuutel veega pehmeks vahuks. Puhastab õrnalt naha ja eemaldab tõhusalt meigijäägid. Ideaalne ka kõige tundlikumale nahale, dermatoloogiliselt ja oftalmoloogiliselt testitud, ei ummista poore. Sisaldab värskendavat ja üliniisutavat kurgiekstrakti ja puhastavat tüümiani.

+ Kes minu blogi pikemalt jälgivad, siis teavad, et näopuhastusgeel on ilutoode, ilma milleta ma ei suudaks kuidagi oma igaõhtust näohooldust ette kujutada! Seetõttu on mul väga hea meel, et see L'OCCITANE puhastusgeel minu vannitoariiulil mõnda aega ilutseda on saanud ja seda veel pumbaga pakendis - ma lihtsalt armastan selliseid pisikesi nüansse, mis teevad toodete kasutamise nii nii palju mugavamaks!
 + Tootel on tõeliselt mõnus, kergelt isegi vedelapoolne, geeljas koostis ning seetõttu piisab vaid poolest pumbatäiest, et terve nägu ning isegi kael mõnusalt vahuseks saaks!
+ Kuna puhastusgeelid on minu lemmikud, siis on mul nendega ka päris tublisti kasutuskogemusi, kuid paraku kipuvad seesugused tooted üpriski sageli näonahka kuivatama. Küll aga rõõmustab mind L'OCCITANE puhastusgeeli puhul  selle õrnus ja pehmus. Pärast kasutamist on näonahk mõnusalt puhas, kuid seejuures ei kuivata geel mite grammigi näonahka (vähemalt minu normaalse nahatüübi puhul).
+ Lisaks sellele, et näonahk on pärast kasutamist tõeliselt värske, aitab puhastusgeel eemaldada ka suurema osa meigist, kuid jätab näonaha seejuures meeldivalt pehmeks ja siledaks.

L'OCCITANE Näopuhastusgeel 200ml on saadaval I.L.U kauplustes,
Tallinna ja Tartu kaubamajas hinnaga ~19.00 eur.
Hindeks 10/10


L'OCCITANE Kolm-ühes mitsellaarvesi 200ml

Mis tootega on tegu?

Värskendav kolm-ühes mitsellaarvesi, mis ei kleepu ning valmistab naha ette järgnevateks hooldusteks. Puhastab õrnalt naha ja eemaldab ka veekindla meigi. Ideaalne ka kõige tundlikumale nahale, dermatoloogiliselt ja oftalmoloogiliselt testitud, ei ummista poore. Sisaldab värskendavat ja üliniisutavat kurgiekstrakti ja puhastavat tüümiani.

+ Mitsellaarveed saavad minu ilurutiinis alati väga siira ja sooja vastvõtu osaliseks ning mul on hea meel, et olen juba mõnda aega selle ülimalt värskendava mitselaarveega oma näohooldust täiustada saanud. Lisaks sellele lõhnab see samuti nii nii hästi, et paneb suurepärase punkti igale õhtule ning algavale päevale! :)
+ Taaskord on ka see toode mugavas pumbaga pudelis ning üheks kasutuskorraks kulub umbes kolmveerand pumbatäit, et vatipadi mõnusalt niisutatud saaks.
+ Kuna värskustunne ja puhtus on selle toote võtmesõnadeks, siis ei saa märkimata jätta ka seda, et L'OCCITANE mitsellaarvesi saab suurepräaselt hakkama ka meigijääkide eemaldamisega. Minu õhtuses näopuhastuses moodustavad puhastusgeel ja mitselaarvesi suurepärase combo, et eemaldada päevameik ilma poore ummistamata ning pakkuda meeldivat puhtustunnet enne magama minekut :)
- Tootekirjelduses on mainitud küll seda, et toode ei jäta näonahka kleepuma, kuid mina olen siiski kasutamise käigus kerget kleepuvust täheldanud, mistõttu ma ei soovitaks toodet vahetult enne meigi pealekandmist kasutada. Selleks, et mitsellaarveega puhastatud nahale meiki teha, soovitaksin oodata ~15-20 min.

L'OCCITANE Kolm-ühes mitsellaarvesi 200ml on saadaval I.L.U kauplustes,
Tallinna ja Tartu kaubamajas hinnaga ~19.00 eur.
Hindeks 8/10


Kaunist õhtupoolikut, mu armsad, ikka järgmiste postitusteni! :)
Eliise 

You Might Also Like

0 comments