Tootearvustus: rannavarustus

juuli 29, 2013

Hei, mõnusat suvist päeva kõigile!

Nii nagu ka paljud teised otsustasin täna oma kehale pisut rannamõnusid ligi lasta. Sain ka isegi ühe korra vees käidud, mis oli väga-väga mõnus ja jahutav.
Tänases postituses tahaksingi tutvustada kõike seda mis minuga alati randa kaasa tuleb.

Käterätik - H&M - 9.90 eur
Victoria's Secret rannakott - kingitus
Victoria's Secret Bikiinid - Iluexpress 
Prillid - Seppälä - 9.90 eur
Niisutav päevakreem SPF 15 - Avon ~ 5 eur?
Austaralian Gold pruunistav päevituskreem SPF 15 - kingitus
Fanta hügieeniline huulepulk - Primark - 2 eur

Niisiis, nüüd mõnest tootest ka eraldi ehk siis Avoni näokreemist, AG päevituskreemist ja Fanta hügieenilisest. Üritasin neid ka kuidagi huvitavalt jäädvustada kodustes tingimustes :)

Kerge ja niisutav päevakreem SPF 15/Avon

Selle suurepärase toote sain suve alguses õelt kingituseks, aga ma arvan, et seda saab siiani tellida Avoni ajakirjast, tuleb ainult endale müügiesindaja leida ;)

Kirjutatakse nii:
  • Kerge, kiiresti imenduv
On tõesti, mulle ei meeldi eriti näokreeme kasutada, sest need jätavad näole mõneks ajaks sellise tunde nagu oleks mask ees. Selle toote puhul on aga kõik vägagi vastupidine, mõnus ja kerge, ei jäta nahale paksu kihti peale, vaid imendub kiirelt sisse. Seega ei vaidle millelegi vastu.
  • Niisutab ja aitab nahka kaitsta
Mõnus, nahal on niii värske tunne kohe kui see peal on, seega niisutab. Sellel on ka SPF 15 nii, et see on suurepärane rannas kasutamiseks.

Lisaks veel, et see on meeletult hea lõhnaga (kurk, sidrunhein), mis on minu jaosk suur pluss, sest üldiselt ma väga kaua magusaid kreeme ei suuda taluda, see on aga hoopis värske ja mõnusa lõhnaga, mis nii kergelt üle ei viska. Selle toote suur pluss on ka see, et minu naha puhul tekivad kohe pahalased kui jumestuskreemi peal ei ole, aga kui seda peale panen saan käia meigita ja ei pea õhtul võitlema üleliigsustega näos :)

Soovitan seda soojalt ka teil proovida! :)

Austaralian Gold pruunistav päevituskreem SPF 15 



Sain selle juba eelmisel aastal samuti õelt kingituseks (küll mul on hea õde!), seega ei tea kust see võib olla pärit ja mis selle hind võib olla, kuid uurisin natuke netis ringi ja see on saadaval MyLookis, hinnaga 18.55 http://www.mylook.ee/australian-gold-spf-15-spray-gel-with-bronzer-237ml.html

Esimene asi mille üle olin õnnelik juba enne selle proovimist oli see, et seda saab nahale pihustada (ma tõesti ei tea miks, aga mulle väga meeldivad kõik asjad mida endale peale saab pihustada). 
See on mõnusa lõhnaga nagu kõik Australian Goldi päevituskreemid. 
Kuna see on pruunistajaga ei pea ma ennast enam beebiõli sisse määrima, mis mul eelmistel aastatel tavaks oli. Samuti on selle juures ka väga suur pluss, et see on vägagi veekindel, võib vabalt käia ujumas ja ikka püsib see kindlalt peal. 

Samuti soovitaksin kõigile! :)

Fanta hügieeniline huulepulk/Primark, London/2 eur


Vägagi raske pealpüsivusega toode, sest sellel on nii hea maitse ja ükskõik kui palju ma ka ei üritaks, suudan ma selle ikkagi pealt ära limpsida. Seega pean seda üsna tihti uuesti peale kandma, aga huuli ta kaitseb päris hästi päikese eest ja ei aja neid kestendama. 
Kahjuks on see mul üsna otsakorral ja ei teagi kuna uue peaks saama, seega hoian ja naudin seda praegu väga! :)


On järsku kellelgi veel mingit imelist toodet soovitada, mida randa kaasa võtta? :)

IluExpressi facebooki lehel on ka uus teade Victoria's secret toodete kohta, seda näed SIIN!


Kõike ilusat,
Eliise

You Might Also Like

0 comments