Elust enesest: Hauka laat

august 12, 2013

Hei, lükkasin eilse postituse tegemise tänasele, no selline väsimus lihtsalt :(
Käisime Iluexpressiga hauka laadal oma letiga ja lisaks müümisele soetasin sealt ka endale, supersoodsa hinna eest asju. 
Kahjuks ei vedanud teisel päeval eriti ilmaga, kuid selle eest saingi pühapäeval shopata :)
Muidugi müüdi seal ka sellist "turumeiki" sama hinnaga millega sain need, nüüd siis kõigist lähemalt ka.
Kõige esimesena paistis mulle silma Lumene boks, kus olid ülihea hinnaga Lumene ja Lirene tooted. Nt küünelakid 2 eur, jumestuskreemid 3 eur ja sama hinan eest sai ka mistahes Lumene ripsmetušši. 
Ei soetanud ma sealt endale midagi, küll osalesin aga õnneratta keerutamises, keeruatsin välja endale 3 eur (võidud olid 3 eur, 5eur, 10 eur ja 15 eur)ja selle eest sain sädeleva kehasprei. 
Pudelil on kirjas bella, see peaks olema selle lõhna nimi vms, firmat ma kuskilt ei leidnud. See kellelt auhinna sain ütles, et saan nüüd minna diskole särama. Hmm.. selle sees on küll sädelevaid täpikesi, aga kui seda kehale kanda need kohale ei jõua, ilmselt on asi selles et pihusti auk on liiga väike. 
Lõhn on pisut liiga magus, vanilje, kookose, kuid selle eest niisutab see hästi ja lõhn püsib kaua peal.

Pühapäeva hommikul sattusin leti juurde, mis pani käed värisema, nimelt tegid hinnad seda. Kokku ostsime sealt ema ja õega kokku 20 euri eest ja kui oleks need samad tooted ostnud kuskilt meigipoest oleks arve ilmselt ulatunud umbes 70 euro lähedale. 
Manhattan Perfect eyes trio - 3 eur
Minu uus lemmik meigikotis, mõnusad beežid-roosad toonid. Pakkumine oli sellel ka super, 3 komplekti 6 eurot. Kahjuks ei leidnud ma endale sobivat kahte komplekti juurde, sest lauvärve on mul kuhjaga. Värvid on üsna heleda pigmendiga, aga sädelevad küll korralikult! :)
Manhattan Liquid metals - 1 eur
Palun vaadake selle hinda! Lihtsalt vaadake ja imestage! Millised ilusad ja säravad värvid, sellise hinna eest, uskumatu (tõeline eufooria). Muideks, see on limited edition, seega pole neid vist enam kuskilt saada. Mõnusad toonid, suurepärase püsivusega -  imeline!
Pupa - Diva' s lashes - 5 eur

Juba pikka aega minu lemmik, 3. kord ostsin selle juba. Poodides on selle hinnaks 16 eurot, kuid siin sain selle kõigest 5-ga. Pikendab ripsmeid hästi ja ei jää tükki, ei vaja ka pikka eeltööd ja kammimist. 
Kindlasti soovitan soojalt! 
Pupa meigikott
Selle sain kaubapeale, heh tegelikult tuli see üsna õigel ajal, sest vana meigikott on vastu pidanud juba 5 aastat ja eks ma ise ka vajan veidi vaheldust. See on ka suurem kui minu praegune, seega super! :)
Minu iga-aastane võimalikult odavate, mugavate ja ilusate vahetusjalanõude-trall sai üsna kiire lõpu Hauka laadal. Muidugi pidi seal otsima kohta kus oleks kõige odavam, sest hindade erinevus oli lausa 10 euro suurune. Mõnes kohas 24 eur, mõnes kohas 13 eur. Leidsingi lõpuks mustad baleriinad väikeste mustade kivikestega. Jalas on need ülimugavad ja koolis on neid kerge hommikul jalga panna, ei pea mingeid rihmakesi ja pandlakesi lahti harutama. Hinnaks oli neil siis 13 eur.

Käis keegi veel Hauka laadal ja mida põnevat saite? :P

Homme on plaanis minna väikesele shopingule ja varuda mõned kooliasjad, sest september pole enam kaugel,
Eliise

You Might Also Like

4 comments

  1. Mis ajast laatadel sellist meiki müüakse? Pidime ka minema Hauka laadale, kuid otsustasime viimasel hetkel mitte minna. Ai, kuidas ma kahetsen!

    VastaKustuta
  2. Hauka laat on vist juba ammu korraliku laada nime alt välja läinud, sest põhiliselt on seal tururiided aluspesu jms. :D
    Õnneks on see ka järgmisel aastal, ole siis kindlasti kohal :P

    VastaKustuta
  3. Kui spreist sädelust ei tule, siis surgi õrnalt veidi nõelaga seda pihusti auku ja peaks korda minema. Kui uuesti ummistub millalgi, siis korda.

    VastaKustuta
  4. Ooo ja aitaski, suur tänu, tean nüüd teinekordki mida teha selliste jonnakate spreidega :)

    VastaKustuta