Nädala nipp: keefirimask

september 15, 2013

Hei,hei!
Tänast nippi mõtlesin ikka väga väga kaua ja ausalt öeldes on mul viimasel ajal niivõrd keeruline aeg olnud, pole tahtmist ega motivatsiooni millekski, kuid loodan sellest väieksest stressist varsti üle saada :)
Sirvides vanu pilte leidsin foto, kus mul olid päris tumedad juuksed. Pidin need olude sunnil värvima selliseks, sest juuksur värvis täiesti valge-kollase kirjuks. Tume oli muidugi liiga tume ja appi tuli võtta kodused vahendid värvi eemaldamiseks. Selleks oli tarvis keefirit.
Värvi eemaldamine keefiri abil näeb välja sellinne.


Sul läheb tarvis pakki keefirit (mugavam oleks kilepakend). Vala see kraanikausi kohal juustesse ja keera oma kiharad kokku üheks krunniks. Seejärel pane pähe kas vannimüts (minu oma on ostetud koduextrast umbes euroga) või kilekott, ning selle ümber veel omakorda käterätik. Lase keefiril peas mõjuda umbes tund ja pese see oma juustest välja. Soovitan pesta 2 korda, sest väga vastik on kui juuksed hapupiima järgi haisevad.
Minul see igal juhul toimis ja loodan et nii mõnelegi teisele on see abiks :)

Homme kirjutan asjadest, mis tulid minuga pealinnast kaasa.
Eliise

You Might Also Like

14 comments

  1. Tere-tere! Tahtsin küsida mida täpsemalt see keefirimask endast kujutab? Kas see eemaldab juustest värvi täielikult või teeb juuksevärvi heledamaks? Endal ka mure, et juuksevärv jäi liiga tume peas ning ei sobi. Ootan vastust huviga! :)

    VastaKustuta
  2. Tere! Täielikult see eemaldada ei suuda aga 1-2 tooni heledamaks teeb küll :) Proovi ikka järgi, usun ja loodan, et see aitab Sinul samuti :)

    VastaKustuta
  3. Vastused
    1. ja mis veel hea, teeb see juuksed väga-väga pehmeks :)

      Kustuta
  4. Aga samas mul blond värv ja tahaks lausa valget
    Juuksuri juures suht kollakas jäi ning kas oleks mõtet proovida.
    Ehk pärast hallid pole ?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Blondi juuksetooni kohta ei oska kahjuks miskit öelda. Halliks ta kindlasti ei tee, pigem kardan just seda, et kas blondidele juustele üldsegi teeb midagi, sest mina püüdsin eemaldada juustest pruuni värvi, aga ma usun, et proovimine halba ei tee, pigem annab juurde uue kogemuse või siis koguni ka hea tulemuse :)

      Kustuta
  5. Kas antud protseduuri tulemus jäi ka ühtlane?

    VastaKustuta
  6. Kui sa oled keefiri pähe valanud ja ss tuleb juuksed uheks krunniks teha,kas ss tuleb krunn kinnitada patsikummiga voi ei kinnita ja panen kohe vannimütsi pähe?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mina soovitan võimalusel patsikummiga juuksed krunni panna, siis püsib paremini peas :)

      Kustuta
  7. Kas aitab ühest korrast või peab igal pesul kordama (mis aja tagant )?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mina tegin seda 2x ja mõlemal päeval järjest, selleks, et peast värvi "eemaldada" :)

      Kustuta
  8. Mina proovisin lausa hapupiimaga see pidi toimivam olema.mu juuksur soovitas ja parem kui on maa hapupiim see tõhusam pidi olema.lasta natu soojaks ja pähe määrida.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ooo, võib-olla tõesti, pole proovinud, aga kui peaks vajadus tulema (ma pigem loodan, et ei tule!! :D), siis katsetan! :)

      Kustuta