Soovid, soovid, soovid...

oktoober 26, 2013

Oeh... ma olen nii väsinud sellest kodus istumisest ja igavlemisest ning "positiivne" on see, et olen veel nädalaks tuppa aheldatud opi tõttu. Eks näis, ehk saab esmaspäeval ka kargud, et ma ei peaks mööda seinu koperdama ja oigama kui kuskile ennast ära löön. Tahtsin oma jutuga jõuda selleni, et suurest igavusest hakkasin mõtlema, et mida ma uuel kuul endale osta võiks ja mida mul on tarvis. Tahtsin neid tooteid ka oma lugejatega jagada :)

1. Hairbell'i juuste kasvu soodustav šampoon ja palsam
Oma kiharate kasvuga olen hädas olnud juba mitmeid aastaid. Kes meist ei tahaks pikki, ilusaid ja terveid juukseid? Olen katsetanud mitmeid vahendeid nagu näiteks oliivi- ja riitsinusõli, mis minu juustest lõpuks ei otsustanudki välja tulla. Olen olnud mitmeid kuid sirgendamata, et ma oma kiharaid kuumaga ei kahjustaks. Lisaks hunnik erinevaid šampoone ja kuumad käärid. 
Rääkisin oma SUUREST murest juuksurile, kes mulle kuumade kääride hooldust tegi ja ta soovitas mulle Hairbelli šampooni ja palsamit, mis tema juuksed mühinal kasvama panid. Eks mul tuleb need endale soetada ja proovida.
Neid ja ka teisi põnevaid tooteid saab tellida www.harmonylife.ee soodushinnaga 22 eur.

2. Prestige musta raamiga prillid
Haiglas Cosmopolitani sirvides märkasin reklaami, mis reklaamis prille, mis on 0- klaasidega, kuid millesse saab lisada ka optilised klaasid. Ma olen suve lõpust saadik otsinud endale taskukohase hinnaga moodsaid prille, millesse oma klaasid lisada, kuid prillipoodides on raamide hinnad väga kallid. 
Prestige prillide maaletoojaks on http://www.trendtime.ee ja seal on kirjas, et tooted on saadaval Tallinna ja Tartu Kaubamajas, Tallinki laevadel, A&G ning Rademari kauplustes üle Eesti, Paide ja Rakvere Maksimarketites ning Pärnus Port Arturis. 
Antud mudeli leidsin leheküljelt http://www.prestige.se

3. Artdeco Liquid Star silmalainer, toon 01
Silmalainer, mille vastu vist ei saa ükski teine. Antud toode on mul olnud ühe korra ja mitmeid teisi lainereid katsetades jõudsin järeldusele, et sellest paremat ei leidu. See on hea püsivusega ja ei lähe laiali. Toode kuivab väga kiiresti, mis on minu puhul suur pluss. Lisaks veel kergelt läikiv mustjas toon ning peenike pintsel, mis tagab kauni lainerijoone täpselt ripsmepiirile. 
Toode on saadaval Rosalindi kauplustes soodushinnaga 12,10 eur.

4. Makadaamiapähkliõli 
Internetipood Looduskosmeetika müüb naturaalset makadaamiaõli, mida saab kasutada erinevate maskide valmistamisel, juustes ja ka nahahoolduses. Olen makadaamiaõli kasulikkuse kohta lugenud ja kuulnud sadu kiidulaule, seega tahaksin ka ise ära proovida.
Makadaamiapähkliõli erinevate võimaluste kohta saab lugeda http://www.looduskosmeetika.eu ning  osta hinnaga 5,90 eur.

5. Eiffeli torni kujutisega telefoniümbris
Minu natuke üle aasta vanune Nokia on saanud mitmeid kriimustusi täis ning tunda saanud erinevaid kukkumisi. Ühel õhtul uudistasin natukene Ebays ringi ja vaatasin, kas minu telefonile pakutakse üldsegi ümbrist. Leidsin ühe väga armsa valge Eiffeli torni kujutisega ümbrise, millel on ka veel kaarditasku. Ma juba kujutan ette, kui kiirelt see valge määrduda võib, kuid mu valge telefoniga sobiks see ülihästi.
Saadaval http://www.ebay.com hinnaga 9,39 dollarit.

Sellised ilutooted/vidinad minu riiulitelt puudu ongi. Annan teada, kui midagi olemas on :)
Eliise

You Might Also Like

4 comments

 1. Mida sa siit valikust sünnipäevakingi lisaks sooviksid :D

  VastaKustuta
 2. Šampoon ja palsam vist tulevad emmelt :D

  VastaKustuta
 3. Makadaamiaõli soovitan sul tõesti proovida. Juustele mõjub ülihästi aga Hairbell toodete kohta olen kuulnud, et ei pidavat aitama, et puhas reklaam ainult, et inimestelt raha kätte saada. Pigem investeerida kodustesse maskidesse õlide ja näiteks tsillipipraga, mis paneb peanaha vereringe tööle, vitamiinidesse (sest tavaliselt saab juuste, küünte ja naha olukord alguse seestpoolt) või peanahaseerumitesse, mis sisaldavad kofeiini :)

  VastaKustuta
 4. Makadaamiaõli juba õige pea ka minuni jõuab :) Ma siiski riskin ja proovin need Hairbelli tooted ära, sest juuksur kiitis neid taevani ja tal olid tõesti juuksed märgatavalt kasvanud.
  Sa tead nendest asjadest nii palju, nüüd ootab mind ees üks korralik maskide ja seerumite Googeldamise õhtu! :D

  VastaKustuta