Tootearvustus: Green Pharmacy šampoon ja palsam

oktoober 17, 2013

Täna sooviksin rääkida oma esimestest kogemustest looduslike(või noh nii vähemalt oli kirjutatud) juuksehooldustoodetega.


Green Pharmacy on firma, millest ma pole varem midagi kuulnud. Palsam jõudis minuni Swedbanki preemiapunktide kaudu ja šampoon osturallilt (hinnaga 2.20), seega sain endale toreda komplekti kokku.
Hetkel on tooted saadaval Rosalindis soodushinnaga 2.30! :)
Ja nüüd asja juurde....
Mõlemad, nii šampoon kui ka palsam sisaldavad granaatõuna ja argaaniaõli. Tooted on eelkõige mõeldud kuivadele ja kahjustatud juustele, seega midagi mulle. 
  • Taastab juuste sära
Natukene vaidleksin vastu, sest enne pesu läikisid mu juuksed tunduvalt rohkem. Siiski võib asi olla selles, et selle (loodusliku) sarja toodetes ei ole silikooni ning ka parabeene, mis toodet kaua säilitaksid. Teistes šampoonides leidub neid küll kuhjaga, seega usun, et see teebki juuksed läikivaks.
  • Muudab juuksed pehmeks, sildaks, elastseks ja kammitavaks
Pehmed on nad küll, kuid ainult peale kuivamist. Märjal on juuksed isegi kohati kõvad ja tunduvad nagu oleksid takused ja üüratult pikka aega kammimata. Kuivades see vastik tunne õnneks kaob. Algul ehmatas see mind korralikult. Samuti pead pestes on juuksed nagu heinad, sellised kõvad ja jonnakad. Kammida on selle takususe pärast veidikene raskem, kahjuks. 
Siledus on siiski 100% tagatud :)
  • Tugevdab ja toidab peanahka
No ma loodan, et kasvõi mõni väike kogus jõudis läbi mu paksude juuste peanahani, sest toode ei vahuta koha üldse ja ma panin seda päris ohtralt, et natukenegi vahtu tekiks ja ma usuks, et pesen ikka juukseid šampooni mitte ainult veega :D
  • Värskendab juuksevärvi
Pildi järgi tundub just nagu mu juuksed oleksid blondimaks läinud, aga mulle sobib väga hästi see variant! Super!

Mõned minu tähelepanekud:
  • Neutraalne lõhn, meenutab veidi mingisugust pähklit, kuid mitte kookost, kergelt meenutab ka päevituskreemi aroomi.
  • Tagab veel ilusamad loomulikud lokid kui muidu.
  • Teeb juuksed väga siidiseks.
  • Mulle väga meeldib toote tagasihoidlik disain.
Plaanis on mul veel päris palju šampoone ning palsameid, mida proovida ja kui oma katsetustega lõpule olen jõudnud, tulen ilmselt ringiga nende toodeteni tagasi, sest need on odavad ja heade tulemustega :)
Soovitan ka oma lugejatel järgi proovida ning oma kogemusi jagada või on juba kellelgi kokkupuudet nendega?
Eliise

You Might Also Like

4 comments

  1. Ma soovitaks looduslikest juuksehooldustoodetest veel Natura Sibericat proovida. Minu blondidele ja kuivadele juustele sobisid need imeliselt. Kahjuks aga maksavad nii shampoon kui ka palsam praegu 8 EUR või rohkem, varasema 6 asemel, aga tõesti olid viimati head tooted :) Mõnda aega pole neid küll kasutanud, sest Viljandis neid pole lihtsalt saada.

    VastaKustuta
  2. Oskad mu mõtteid lugeda :D Plaanisingi neid proovida, peale seda kui praegused otsa saavad. Kui Tallinnasse peaksid sattuma, siis Viru keskuse all olevas bussiteminalis on suur kosmeetikapood. Seal oli nende hinnaks minu mäletamist mööda 4-5 eurot + seal on veel igasuguseid vene šampoone, enamus looduslikud.
    Millega sul olid need muidu? Neid on vist 3 või 4 erinevat, sest mul ilmselt vaja sama mis sul :)

    VastaKustuta
  3. Panen kõrva taha selle, kui Tallinnasse satun, siis kindlasti hüppan läbi sealt, kuivadele juustele mõeldud palsamit tahaksin väga proovida veel Natura Sibericalt. Viimati võtsin shampooni rasustele juustele, kuna juured kipuvad kiiresti mustaks minema ja siis palsami võtsin värvitud ja vigastatud juustele :)

    VastaKustuta
  4. Värvitud ja kahjustatud juuste omad on ilmselt varsti mu riiulitel ;)

    VastaKustuta