Tootearvustus: Oriflame huulepulgast ning peitepulgast

oktoober 07, 2013

Tegelikult sain oma esimese Oriflame pakikase kätte juba eelmisel teisipäeval, kuid ajanappuse tõttu ei jõudnud kuiaagi varem postitust teha.


Oriflame LipSPA huulepalsam - Oriflame - 1.95 eur
See oli kataloogi tagakaanel ääretult kauni kujundusega lehel ja mind kutsus kohe ostma selle armas roosa värv ning pakend ja loomulikult ka soodne hind (tavahinnaks u 4-5 eur). Olen seda nädala jagu kasutanud ja toode on maitsetu, mis on minu puhul väga hea, sest minu Fantaga huulepalsam kaob hetkega selle maitse tõttu. Huulepalsam jätab mõnusa läike ja kerge tooni. Kahjuks peab seda ka üsna tihti värskendama. Sellegi poolest on mõnus kaaslane külmade ilmadega, sest see niisutab huuli suurepäraselt :) Tundub, et pean selle ka uuesti ostma.

Oriflame Pure Nature peitepulk teepuuõliga - Oriflame - 3.65 eur
Enne toote ostmist peaks tegema endale selgeks selle, kas talud teepuuõli lõhna. Mõningatele on see väga vastu sest see on vägagi vänge lõhnaga. Mina aga jumaldan selle lõhna ning teepuuõli on väga tõhus kui nina on kinni, piisab vaid paarist korrast sissehingamisest ja juba ongi kraanid lahti... Olen eelnevatest postitustes juba ka minainud, et kui mõni punn peaks tekkima kuskile katan selle ööseks teepuuõliga. Nüüd avastasin ka peitepulga mis on 2in1 ehk siis aluskihina saab peale panna teepuuõliekstraktiga kihi ning pärast katta see kõik peitekreemiga. Algul kartsin, et rohekas toon hakkab läbi kumama (ükskord sõbranna taolist toodet katsetades oli mul nägu rohelisi täpikesi täis) kuid kui näha vaeva ning hajutada on tulemus super. Peitekreemi toon on hele ning põhjamaiselt karge, seega peaks hetkel väga hästi sobima, suvel jääks ilmselt veidi heledaks. 

Kui keegi soovib miskit tellida Oriflamest, siis saab minu kaudu, sest olen konsultant. (kataloog: http://ee.oriflame.com/products/catalogue-viewer.jhtml?per=201314)
Soovi korral kirjuta iluexpressblogi@gmail.com 

Neljapäeval on oodata kolme või koguni nelja toote arvustust :)

Ikka teie Eliise

You Might Also Like

4 comments

  1. Hei, kasutan ise samu tooteid ja olen ka väga rahul. Lisaks sellele, et roheline teepuuõli osa peitepulgast ravib su punne, siis roheline hajutab ka punaseid kohti. Mul on pidevalt nägu punaseid punne täis ja see aitab hõlpsasti :). Huulepalsam on ka väga hea. Mulle väga meeldib sinu blogi, edu ja rõõmu edaspidiseks :)!

    VastaKustuta
  2. Suur suur aitäh oma kogemuste jagamise eest, nüüd siis tean mida ka punetuste korral ette võtta :)
    Ilusad sõnad teevad tuju kohe niinii heaks, päikest sulle! :)

    VastaKustuta
  3. Kunagi ka tellisin Oriflamest peitepulga. See oli muidugi aastaid tagasi ja üks teine, mitte teepuuõliga. Ja ta lausa oli raviva toimega. Vistrikud kadusid. Muidugi ei pruugi ta teistel samamoodi toimida.

    VastaKustuta