Tootearvustus: Oriflame Giordani Gold Opulent Night puudripärlid

jaanuar 23, 2014

Täna tuleb kahjuks viimane Oriflame arvustus. Viimaseks jätsin tõelise pärli, sõna otseses mõttes. Selleks on Giordani Gold Opulent Night puudripärlid.

Mis tootega on tegu?
Hooaja peibutav glamuur on müstiliselt sädelev. Puudripärlite valget safiiri sisaldav elegantne segu on inspireeritud tõeliste pärlite ilust. Siin on kolm harmoneeruvat tooni, mis panevad sinu naha kumama ja annavad õrnalt särava tulemuse. Perfektsed kasutamiseks kogu kehal.

Ohh esimese asjana ütlen ära, et see on ripsmeseerumiga võrdväärsel kohal - seega minu üks suur suur lemmik Oriflame toodetest ja seda kiidulaulu peate veel pikka aega kuulama. 
Mulle meeldib toote disain väga ja kohe räägin miks. Sellel on ilus kuldne karbike, mis jätab vägagi peene mulje, aga mis põhiline, seal sees on peegel. Iga puudri teeb minu jaoks väga praktiliseks see, kui see sisaldab peeglit. Kui kuskile on väljasõit, ei pea peeglit kaasa vedama, vaid piisab ka sellest samast karbikesest, seega 2 in 1!
Toote suur suur suur suur ja veelkord suur pluss on selle lõhn. Pole kunagi proovinud ühtki kosmeetikatoodet millel oleks nii mõnus lõhn. Puudripärlite karbist paitab nina magus kommi-karamellisegu, ohhh ja see pole üldse häirivalt magus. 
Pärlite karbis on kolme erinevat tooni pärlikesi, mis jätavad väga kauni ja veatu tulemuse. Samuti annab nende ilus sära juurde mitu grammi pidulikkust, seega sobib väga hästi mõneks tähtsamaks ürituseks põski kaunistama. Pärlite abil saab väga ilusti esile tuua oma põsesarnakesi ja see teeb meigi vägagi tütarlapselikuks minu arvates :)
Vaatame nüüd, kuidas see näol jääb:
(oh vabandust et ma nii tõsine olen, kell oli siiski 6.30 ja mittehommikuinimesena on väga raske sellisel kellaajal naeratust näole punnitada)

Toodet saab tellida Oriflame kataloogist või siis http://ee.oriflame.com, tootel on ka hetkel soodushind 10,29 (tavahind 14,69).
Soovitan soojalt seda toodet tellida, kui kellelgi on plaanis puudripärlite soetamine ;)
Hindeks 5/5

Ilusat nädalavahetust!
Eliise

You Might Also Like

11 comments

  1. Vastused
    1. fotokaga oli seda ilu nii raske jäädvustada, päriselus on veel-veel kaunim :)

      Kustuta
  2. Mul olid need pärlid roosades toonides kohe mitu head aastat aga kahjuks esimesel kuul läks see ilusa karbikese kaas katki ja ainult see svamm hoidis neid seal,kuid vaatamata sellele olid need pärlid mul päris tihit kotis laiali..aja pikku jäi neid aina vähemaks ja lõpuks ma viskasin nad ära sest ma ei talunud enam seda segadust ja sädelust mis mind ikka ja jälle tabas:S Aga muidu toode ise jättis t6esti ilusa kuma:)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ohh kui kahju :( pean hoolikalt hoidma sellisel juhul seda karbikest, sest ma juba kujutan ette kui tüütu see võib olla kui kõik asjad antud tootega koos on ja kott ka veel, oeh...

      Kustuta
  3. Sul on niiii ilus näonahk

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ohh ma väga tänan, kuigi ma ei teagi kuidas ta mul nii ilus on, sest eriti ma sellega tegeleda ei viitsi :D

      Kustuta
  4. Mul oli vist taoline toode, aga ma ei tea, miks see mulle üldse ei istunud. Võib-olla oli mingi vanem versioon vms.

    www.beautysteffi.blogspot.com

    VastaKustuta
  5. Kas tegemist on lingil oleva tootega?http://ee.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=21632
    Kui jah, siis mis tootekoodiga/tooniga teie postituses välja toodud pärlpuuder on? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kahjuks vist ei ole need samad ja natuke "maad kuulates" selgus, et Opulent Night puudripärleid enam kataloogis polegi :(
      Kuid piltide põhjal tundub, et need sarnanevad kõige rohkem saadetud lingil oleva Natural Peach'iga :)

      Kustuta