Tootearvustus: Oriflame Very Me Lip Addict huulepulk

jaanuar 16, 2014

Hei!
Nüüd läheb üks korralik Oriflame laine lahti, sest mul on mitmeid väga vingeid tooteid, mis teile tutvustada sooviksin. Esmaspäeval tutvustasin Oriflame uhiuut jumestuskreemi ning täna toon teieni täiesti uue Very Me tootesarja huulepulga.

Mis tootega on tegu?
Parim huulevärv tüdrukule, kes tahab kõike saada! E-vitamiiniga rikastatud hooldav koostis on hea katvuse, ilusa värvi ja särava läikega.

Ohh selle toote pakend on nii tütarlapselikult roosa ja need hõbedased kirjad.... Kataloogis hakkaski mulle see toode silma oma niiii roosa pakendi pärast, tõeline meelitaja! 
Nüüd aga lähme huulepulga enda juurde.
Minu valitud tooniks sai Fresh Peach, sest virsikukarva toonid on üks mu suurimatest nõrkustest nii meigitoodetes kui ka riietuses. Toodet on väga mõnus peale kanda, sest see pole kuiv ja libiseb väga mõnusalt mööda huuli laiali. Toote pigment on kahjuks heledam kui ma arvata oskasin, aga mul on selle üle isegi hea meel, sest nii sobibki see rohkem igapäevaseks kasutamiseks. 
Läikega pole sellel huulepulgal liialdatud, vaid see on täpselt see õige ja pisut tagasihoidlik. Just midagi minule, kes pole suur läike armastaja. Samuti on toode rikastatud E-vitamiiniga, mis teeb huuled väga pehmeks.
Kahjuks tuleb nuriseda toote püsivuse kallal, sest see on üsnagi nõrk ja toodet peab mõne aja tagant värskendama, et huulepulga pigmenti märgata oleks (nagu eespool mainisin, on huulepulga toon väga hele).
Nüüd aga ka mõned pildi, et näha milline antud toode huultel jääb:

Toodet saab tellida Oriflame kataloogist või internetist http://ee.oriflame.com/ soodushinnaga 3,29 eur (tavahind 5,09 eur).
Hindeks 4/5

Järgmise arvustuseni ;)
Eliise

You Might Also Like

6 comments

  1. Mis kaameraga pilte teed? mõnusalt selged pildid jäävad :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nikoni coolpix 16 megapiksline digikas, seda on hea kuulda, sest ma niii hullult põen koguaeg et kas piltide kvaliteet jääb ikka hea :D

      Kustuta
  2. Ilus toon, kahju, et kiiresti maha kulub vms :)

    rubyblogi.blogspot.com

    VastaKustuta
  3. Supper,et viimasel ajal sa oled just oriflame tooteid tutvustama hakkanud. Ise olles konsultant v6iksin ja peaksin end toodetega kurssi viima . Käin ka aeg-ajal tallinnas koolitusel. Põhjus endale muretseda jälle. Aitäh

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ja minul on samuti hea meel, et Oriflame lahkesti oma tooteid tutvustamiseks saadab, sets nagu näha meeldib mul lugejatele Oriflame toodete arvustusi lugeda ja see on lausa topeltrõõm. Võin sulle saladuskatte all öelda, et arvustamist ootavad veel 2 Oriflame toodet ;)
      Ahjaa, ja konsultandina võid ju ka minu blogi jagada klientidele ehk saavad nemadki nii paremat ülevaadet ;)

      Kustuta