Tarbi24.ee kingiloosi võitja!

veebruar 24, 2014

Ilusat Vabariigi aastapäeva esmalt teile kõigile! :)
Minu vabad päevad on küll sõna otsases mõttes käte vahelt ära jooksnud ja seda kohe päris tõsiselt. Näiteks olin ma laupäeval seotud Lõunakeskuses toimuvate iluuisutamisvõistlustega ja seda pea südaööni, seega eile ma võtsin lihtsalt päeva, et puhata, loodan et te pole väga pahased, et eile võitjat välja ei loosinud :)
Mul on väga hea meel, et tänase võitja aitas võiduni just postituse jagamine, seega tasub ka alati see klikk ära teha ;) Kuid mis ma siin ikka jahvatan, võitja on:

Palju-palju õnne Helenile, võtan sinuga ise ühendust :)
Teistele aga luba lähima 2-3 nädala jooksul uut kingiloosi, milles loosin välja 2 komplekti juuksehooldustooteid ;)

Üritan sel nädalal ka tihedamini blogisse jõuda, oeh kui vaid ometi kool natukene järgi annaks ja 101% minust välja ei pigistaks...
Peatse kirjutamiseni ;)
Eliise

You Might Also Like

0 comments