Outfit: Sheinside 08.03

märts 11, 2014

Sel nädalal jõudis minuni Sheinside pakk, mida olin pidanud väga-väga kaua ootama. Aeg venis lausa üle kuu, Hiina uusaasta pidustuste tõttu, niiet kui keegi sel ajal midagi Hiinast tellis, siis peaks ka teil pakk üsna pea kohale jõudma :)
Jope - http://www.sheinside.com/ - u 32 eur
Sall - Reserved - 4.90 eur
Teksad - Buduaari turg - 16 eur
DC tennised - kingitus
Kõrvarõngad - Buduaari turg - 2 eur
Prillid - New Yorker - 4.95 eur
Jope on väga suur ja mõnus. Minu jaoks ehk natukene liiga suur, aga kahjuks ongi see jope ainult "one size", seega ega mul midagi üle jäänudki. Selle suuruse reguleerimiseks on jope keskel pael, mille abil saab seda natukene parajamaks timmida. Niisamuti on pael ka jope alumises ääres. Kahjuks kipuvad lahti tulema külgmised trukid, nagu on ka pildil näha. Usun, et kui paar õmblust läbi teha või truki vahele liimi panna, peaks mure lahenema. 
Ohh ja kapuuts on kindlasti üks minu lemmikumaid asju kogu asja juures üldse. See on lai ja ei lase tuulel kaela peale puhuda, sest see on niivõrd suur ja soe, et tõmbab kõik külma enda sisse :) Karv on pehme ja kvaliteetne ning kapuuts on seest kaetud pehme, lambavilla meenutava riidega. Sama riie on soojustuseks kasutatud ka seespool ehk siis voodrina. 
Ja nüüd pildike minu armsast naistepäeva/aastapäeva kingist, sest meil Tristaniga täitus naistepäeval 2 aastat! :)

Mõnusat teisipäeva jätku ja osalege ka Itely Hairfashion kingiloosis! 

Eliise

You Might Also Like

4 comments

  1. Ega Sa ei oska öelda, mis jope ja varrukate pikkus on? Jope näeb väga kena välja aga mina oma 178 cm pikkusega olen üldiselt kõikide ilusate asjade jaoks liiga pikk :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. 55cm peaks olema ja minule on need täiega pikad, pean selle tõttu need kahekorra keerama :D

      Kustuta