Tootearvustus: Itely Hairfashion tooniv ja tervendav pai juustele

märts 10, 2014

Hei, kaunist nädala algust!
Täna tutvustaksin firmat, millest kuulsin esimest korda alles siis, kui asusin tooteid testima. Selleks on Itely Hairfashion, mille tooteid kasutavad mitmed nimekamad staarid punaselt vaibalt nagu näiteks: Sarah Jessica Parker, Kim Kattrall, prints William, Kate Middleton, Nicole Kidman, Kate Hudson, Christina Aguilera jpt.
Kui juba nii kuulsate inimeste vannitoariiulitele selle firma tooted on sattunud, tekib minul kohe mõte, et ilmselgelt on tegu väga kõrge klassi toodetega, mis omamad väga head kvaliteeti ja tagavad häid tulemusi. Täna vaatame koos üle, kuidas need tooted tegelikult toimivad.


Esimene tutvustaksin oma suurt üllatajat, suurt hirmu tekitajat ja suurt lemmikut, milleks on tooniv ja toitev mask.
1)RIFLESSI juukseid tooniv ja toitev mask - Castano/Brown
Mis tootega on tegu?
RIFLESSI – mask 10 erineva tooni jaoks, mask on meeldiva lõhnaga, värksendava ja hooldava toimega ning sobib kõikidele juuksetüüpidele. Selles leiduvad pigmendid tagavad ühtlase ja kauakestva värvi, andes täiusliku läike, mis püsib kuni seitse pesukorda. RIFLESSI koostises on vitamiinid A, B ja C ning teised rikastavad koostisained, miskaitsevad ja niisutavad juukseid ning annavad ilusa läike.
MILLAL KASUTADA RIFLESSI`t?
- Muutes või täiustades imagot – RIFLESSI toode annab võimaluse nautida nii julget kui ka tagasihoidlikumat värvi muutust hirmu tundmata. See on ideaalne lisamaks intensiivsust või ühtlust loomulikele või värvitud juustele. RIFLESSI kestab 6-7 pesukorda ja võimaldab Sul muuta oma värvitooni tänu toote kümnele uuele värvile.
- Kui Sa tahad värskelt värvitud juuste efekti näidata igapäevaselt – Vali RIFLESSI toode, kui Su juuksed kaotavad  kiiresti õige värvitooni või kui Su juuksed on kahjustatud keskkondlike tegurite ja liigse töötluse tõttu. RIFLESSI äratab ellu juuksevärvi ja taastab optimaalselt juuste seisukorra.
- Kui Sa tahad värvida oma juuksed, aga... – RIFLESSI toode on ideaalne kahjustunud juustele, mida pole varem olnud võimalik püsivärviga töödelda. Tootes sisalduvad erilised koostisained parandavad ja taastavad kahjustunud ning ületöödeldud juuksed. RIFLESSII lisab juustele läike. Peale 4-5-kordset kasutamiskorda on juuksed piisavalt taastunud, et kasutada püsivärvi.

Minu eesmärgiks oli juukseid värvida, seega viimane variant. Esmalt, kui avasin toote, et tunda selle lõhna ehmatas mind päris korralikult selle toon, mis oli täiesti tumepruun. See ajas mulle natukene judinad peale, et mis siis saab, kui mu juuksed lähevadki nii tumedaks. See oleks ju täielik vastand toonile, mida sooviksin (unistuseks oli karamellipruun). 
Toode oli esmalt kinni tavalise korgiga ja kaasas oli pumbaga otsik, mis teeb kasutamise väga mugavaks ja samas keeratav kork teeb lihtsaks maski transportimise (nt reisile kaasa võtmise). Samuti on maskil väga hea lõhn, mis sarnaneb küll pisut poevärvi lõhnale, aga on sellest umbes 10 korda parem ja erinevalt poevärvidest, ei jää selle lõhn mitmeks päevaks pea kohale hõljuma, vaid kaob juba üsna kiirelt peale pesu. 
Nüüd aga kõige huvitavama- toonimise juurde. 
No kuna mul on üsnagi paksud juuksed, ei osanud ma kuidagi arvestada kogusega ja tegin nii, et jaotasin juuksed kahele poole ning panin paar pumbatäit kummalegi poole. Selleks, et tulemus jääks ühtlane, võtsin appi laiade piidega kammi, mille abil maski juustesse kammisin. Seejärel panin pähe vannimütsikese ja keerasin pähe käteräti ja jäin 15 minutiks ootama. 
Peale pesemist ehmatasid esmalt minu käed, need olid täpselt nagu mustanahalistel. Täiesti tumepruunid, seega soovitan kasutada kindaid, sest kuni tänaseni pole mul veel see täielikult maha kulunud. 
Tulemusena pelgasin emalt kõige hullemat - seda et mu juuksed jäävad roheka läikega (seda selle tõttu, et mu enda juuksed on mõnest kohast täiesti valgeks triibutatud). Õnneks peale kuivatamist hakkasin rõõmust kilkama, sest mu juuksed saavutasid mu unistuste tooni karamellipruuni!!!! Ma olen tohutult õnnelik ja käin siiamaani ennast pidevalt peegli juures piilumas, sest see värv on tõesti väga-väga kaunis. Samuti ei puudunud kiidusõnad ka terve tänase päeva jooksul. Tulemus on tõesti see, mida ma isegi oodata ei osanud ja ma olen niivõrd tänulik sellele tootele! Lisaks kõigele on juuksed uskumatult pehmed ja siidised, ning veel ka läikivad, mida paremat veel tahta? :)
Nüüd aga ka pildike võrdluseks. 
Soovitan toodet väga soojalt neile, kes ehk kardavad veel püsivärvimist või kelle juuksed pole veel püsivärviks valmis, see toode aitab juukseid selleks edukalt ette valmistada. 

RIFLESSI juukseid toonivat ja toitvat maski saab soetada http://www.salongikaubad.ee/, hinnaga 13.50 eur
Hindeks ei rohkem ega vähem kui 10/10 :)

2) Sügavniisutav ja juukseotsi parandav seerum 50 ml'
Mis tootega on tegu?
"Pure Water Drops "seerum kuulub juuksurite lemmiktoodete hulka viimistlustoodete seas. „Puhta vee tilgad“ tilgad on mõeldud soengu viimistlemiseks, toode annab kena läike ja kaitseb juukseid intensiivselt. Sandlipuu, filadendron ja linnas annavadsügavniisutava toime ning ravivad katkenud juukseotsi. Õrn koostis lubab toodet kasutada mitu korda päevas. Toode muudab juuksed kergesti kammitavaks. Seerumi lõhn pehme ja meeldiv.

Kuna minu juuksed on erinevate toodete katsetamisest üsna räsitud ja ületöödeldud on see toode lausa asendamatu viimasel ajal. Näiteks on see väga hea pusade tõrjuja, sest kui panna õli pusade peale on mõne hetke pärast neid väga kerge lahti kammida ja samuti ka valutu. Seerum teeb juuksed läikivamaks, pehmemaks ja parandab silmnähtavalt nende olukorda. 
Lõhna poolest on see väga neutraalne ja nii nagu ta ise ennast kirjeldab, siis vägagi meeldiv. Toote üheks plussiks on ka selle disain. Huvitaval kombel meeldib see mulle väga, klaasist pudelike erinevate peenikeste kirjadega jätab väga professionaalse mulje :)
Taas toode, millel ei märganud ma ühtegi puudust.
"Pure Water Drops "seerumit saab tellida http://www.salongikaubad.ee/ hinnaga 16.90 eur. 
Hindeks 10/10

3)  Color Xtend šampoon ja mask töödeldud ning värvitud juustele
Mis tootega on tegu?
SynergiCare juuksehooldussari "COLOR XTEND" töödeldud juustele. SynergiCare tooted on lisaks värvainevabad, parabeenivabad (sälitusaine) ja dermatoloogiliselt testitud.
Šampoon värvitud ja töödeldud juustele
Eriline sulfaadivaba šampoon on sobilik töödeldud juustele tänu merevetikaekstraktile, mis tagab juuste pehme ja terve välimuse. Juuksed muutuvad pehmeks, läikivaks ja kergesti hooldatatavaks. Värv muutub erksamaks ning värvil on kauakestev läige.
Omadused: niisutav, toitev, puhastav ja läigetandev toime.
Sügavatoimeline toitev mask 
Rikkalik toitev mask koosneb elementidest, mida on vaja kahjustatud juuste ravimiseks. Eksklusiivne merevetikaekstrakt tagab toitva toime, mis võimaldab keratiini struktuuril täielikult taastuda. Väga kahjustatud juuste puhul on läike, pehmuse ja kohevuse taastamiseks soovitav intensiivne hooldus Color Xtend tootesarjaga. Värv püsib muutumatu ja loomulikuna.
Omadused: toitev, raviv ja taastav.

Kui võrrelda seda eelmiste toodetega, siis see mulle erilist "ohhoo" efekti ei tekitanud. Samas pole see ka midagi halba teinud. 
Esimene positiivne märk, mis komplekti juures silma hakkab on see, et need on sulfaadivabad! :)
See teeb juuksed veidikene pehmemaks ja siledamaks, samuti kergemini kammitavaks.
Erinevalt seerumist ja toonivast maskist ei jää antud tooteid üldse lõhnana tunda. pestes on tunda vägagi värskendavat lõhna, mida on tegelikult üsnagi raske kirjeldada, kuid kahjuks peale pesu ei jää sellest grammigi järgi :(
Mulle tundub, et komplekt sobib paremini kasutamiseks neile, kellel on värvitud ja kahjustatud juuksed. Mina aga pole ammu oma juukseid värvinud ja kahjustused olen ka peaaegu ära kõrvaldanud, seega soovitan proovida neil, keda vaevavad antud probleemid. 
Tooteid saab osta kas eraldi: šampoon soodushinnaga 9.00 eur (tavahind 12,90 eur), mask soodushinnaga 9.00 eur (tavahind 12,90 eur) või 1000ml komplektina soodushinnaga 25 eur (tavahind 53,80 eur). 
Hindeks 6/10

4) Immediate Repair šampoon ja mask 
Mis tootega on tegu? 
SynergiCare tooted on lisaks värvainevabad, parabeenivabad (sälitusaine) ja dermatoloogiliselt testitud.
Sügavalt hooldav šampoon
Juuste struktuuri parandav sulfaadivaba šampoon annab jõudu ja äratab ellu haprad ja eriti kahjustunud juuksed. See kaitseb naturaalset hüdrolipiidikihti, taastab juuste pehmuse ja niiskuse tänu taimsekerasüümile ja nisuproteiinidele.
OMADUSED: juukse struktuuri parandav, taastav, puhastav, kaitsev, niisutav.
Intensiivselt hooldav mask 
Juukse struktuuri parandav mask on spetsiaalselt väljatöötatud tugevalt kahjustunud juustele. Ekskulsiivne taimnekerasüüm kaitseb juuksekarva ja hoiab samaaegselt kontrolli all pH-taseme, kindlustab juuksekarva õhukese väliskesta sulgemise, mille tulemusena näevad juuksed välja terved, läikivad, niisutatud ja lopsakad.
OMADUSED: juukse struktuuri parandav, kaitsev, taastav, toitev.

Vastupidiselt Color Xtend sarjale üllatas see mind väga, sest ma poleks uskunud, et miski minu juukseid veel tervemaks suudab muuta. Selle sarja puhul saab samuti rõõmustada sulfaadivabaduse üle! :)
See tegi juuksed väga väga õhuliseks ja pehmeks, väga kammitavaks ja andis tervema välimuse. Lisaks kõigele muutusid juuksed mitu korda kohevamaks kui varem. 
Lõhn ehmatas mind päris-päris korralikult, sest minule meenutab see super attacki. Šampooni juustesse pannes mõtlesin ikka pikalt, et kas tõesti saab minu õudusunenägu teoks (olin just öösel unes näinud, et keegi oli mu šampooni sisse seganud ainet, mille tõttu kõik minu juuksed välja langesid ja hommikul ärkasin kiilakana). Õnneks ei juhtunud midagi ja peale pesu polnud juustel lõhna tundagi. 
Ahjaa, toodete heaks eeliseks on see, et neid kulub väga vähe, šampoon läheb väga kergelt vahutama ja maski ei kulu üldsegi palju, et terve pea kaetud saaks. 
Tooteid saab osta kas eraldi: šampoonmask või 1000ml komplektina soodushinnaga 30 eur (tavahind 53,80 eur). 
Hindeks 8/10

Õige pea on mul varuks teile ka üllatus just nende samade toodete kohta! :)
Suur suur tänu http://www.salongikaubad.ee/, kes mind nende suurepäraste toodetega kokku viis! 

Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Väga huvitav postitus, selle nime tooted on mulle seni täiesti võõrad, kuid tundub, et väärt proovimist :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. See tooniv mask on kindlasti toode, mis jääb pikemaks ajaks minu riiulile ja tegelikult pole hind ka väga krõbe, mõeldes sellele, kui hea on tulemus :)

      Kustuta