Tootearvustus: armastus esimesest silmapilgust - Blistex

märts 03, 2014

Oh mul on nii hea meel, et leidsin taas aega, et siia kirjutada.
Täna räägiksin Blistexi toodetest, mis jõudsid minuni tänu Blistexi musipildi konkursile, milles oma noormehega osalesime ja lohutusauhinnad võitsime. 2/3 võidust krabasin otseloomulikult enda kätte (oh kui ahne minust, aga kohe ilmselt ka mõistate miks).
Minu kingikotis oli 2 huulepalsamit (esitlen ainult üht, teine läks kallimale) ja ka kätekreem, mis sai ka 2013 parima ilutoote auhinna.


1) Blistex Raspberry Lemonade Blast 4,25g
Mis tootega on tegu?
Täiustatud koostis on rikas antioksüdantide, sealhulgas C- ja E-vitamiini poolest, mis kaitsevad huuli kuivamise ja vananemise eest.
Sisaldab täiuslikult niisutavaid koostisosi, mis tungivad sügavale kuiva huulenahka.
Sisaldab erinevaid puuviljamaitseid nagu vaarikas ja sidrun.
Päikesekaitsefaktor SPF15.

Teate, see on toode mis on mul harja päris punaseks ajanud. Põhjus on üks ja ainus - see tekitab sõltuvust! Selle mõnus marjamaitse paneb lausa võluväel pidevalt käe antud toote järgi haarama, isegi siis kui huuled on täiesti terved ja selleks vajadust pole. Tänus sellele on mu huuled sattunud "niisutussõltuvusse" ja vajavad nüüd pidevalt pehmendamist, mis on tegelikutl üsnagi halb. Igal pool peab olema huulepalsam kaasas, et huuled inetult kestendama ei hakkaks.
Tühja sellest halvast, ootasin juba pikalt et saaksin rääkida antud toote headest külgedest. See maiste... see on lihtsalt vauu!! Nii suvine ja mahlakas ja üldsegi mitte ebameeldiva keemiamaitsega nagu enamik teisi huulepalsameid, mis on küll hea lõhnaga, aga keelega limpsates saab suure pettumuse osaliseks. Mul ongi selle tootega tükk tegu, et ma seda enne imendumist maha ei limpsiks, sest see on tõesti kommi eest. 
Huulepalsami suur-suur pluss on veel see, et see on väga kerge koostisega, võib isegi öelda, et ka üsna mahlase koostisega. Selle tõttu pole palsamit vaja peale kanda paksu kihina, vaid piisab ka ühest tõmbest ja huuled on täielikult kaetud ja niisutatud. 

Hullepalsam peaks olema saadaval kõikides suuremates toidukauplustes ja ka apteekides u 3-4 euro eest.
Hindeks 8/10

2)Blistex kätekreem - Kummeli lõhnaga
Mis tootega on tegu?
Intensiivne hooldus tagab naha loomuliku niiskussisalduse ja kaitsva toime, muutes käed pehmeks ja siidiseks.
Blistex uued kätekreemid sisaldavad rikkalikke niisutajaid ning käte õrna nahka kaitsvaid ja rahustavaid koostisosi.

Ma ei ole suur kummeli sõber, ausaltöeldes on kuumelitee minu arvates üks jubedamaid asju üldse, mida haiguse korral juua. Selle väiekse "hirmu" tõttu ei meeldinud algul ka mulle kätekreemi lõhn. Ajapikku olen õnneks ära harjunud ja ei märkagi seda. Siiski eelistaksin antud tootest lõhnatut varianti (ehk siis helesinises tuubis).
Mina olen aga kahe käega poolt Cosmopolitani otsusele, anda parima ilutoote tiitel just sellele kätekreemile. Miks ma nii arvan? See on üli-üli niisutav ja teeb hetkega käed siidiselt pehmeks. Esmalt ei taha see väga sisse imenduda kuid minuti möödudes on tunda, kuidas käed muutuvad järjest pehmemaks ja õrnemaks. Peale täielikku imendumist jääb kätele täpselt selline tunne, nagu oleks need kummikinnastest välja võtnud. Tundub nagu kätel oleks talgi? kihti (oeh ma pole kindel kas see on talk, mida kummikinnaste sees kasutatakse). Igaljuhul selline tunne nagu siidiussikesed oleksid siidisalli kätele ümber kudunud, sest see tunne on tõeliselt mõnus ja toode on IDEAALNE praegusele ilmadele. Minul igaljuhul ajavad sellised poolsoojaad/poolkülmad ilmad käed väga karedaks. See toode, aga aitab probleemile kiire ja kauakestva lahenduse anda. Käsi südamel, see on parim kätekreem, mida kunagi kasutanud olen.

Kätekreemid peaksid samuti olema saadaval suuremates toidukauplustes ja apteekides. Hinnaklass u 5-7 eur.
Hindeks 8/10

Selleks, et saaksite aimu, millisest konkursist jutt käib lisan ka lingi ning ka pildikese, mis minuni Blistexi ülihead tooted tõi. http://blistex.creatum.ee/pildid/musipildid-2013
Ja noormehed, ärge unustage, et laupäeval on naistepäev ja miks mitte hoolitseda õrnema sugupoole veelgi õrnemate käte eest Blistexi toodetega? :)
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Kusjuures Blistexi sinises potsikus huulepalsam tegi ka minu huuled sõltlaseks. Aga sain korda selle täiesti puhta, loodusliku huulepalsamiga. Burt´s Bees oma on super, soovitan proovida. Blistexis mineraalõli sees.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ohh me täpselt samal teel, ka mina ravin oma sõltuvust Burt's Bees mesilasvahaga rikastatud huulepalsamiga :)

      Kustuta