DIY: suvised ja armsad lühikesed püksid

aprill 29, 2014

Kahju, kahju, kahju, ma pole siia tõeliselt ammu tulnud. Tegu on vist suure motivatsioonipuudusega, mis tõesti vallandub minu elus pea igal pool - koolis, trennis, igapäevatoimingutes ja paraku ka blogi. Lihtsalt ei oska teile millestki põnevast kirjutada, sest ma ise olen oma suures väsimusest kössi vajunud. Kõik tundub mõttetu, mõttetu, mõttetu.

Küll aga olen tänavapildis märganud ühe rohkem ja rohkem lühikesi püksipaare, mis kohe pilgud endale tõmbavad ja tänavad mõnes mõtte värvikamaks muudavad.(oeh kui paha sõnastusega lause).
Kuna Pinterest on koht, mida ma polnud kaua-kaua külastanud, oli sinna lisatud palju uusi ideid suveks ning täna tooksin teieni just moodsad isetehtud lühikesed püksid.
Väga paljudes pükstes on kasutatud pleegitamisetehnikat, st pükse on heledamaks kulutatud. Ka mina proovisin sama tehnikat eelmisel kevadel ning kui kellelgi peaks tekkima huvi sellise tehnika kohta, olen nõus tegema täiesti eraldi postituse selle kohta :)

Ilusat suveootust!
Väga-väga kurnatud ja suve igatsev Eliise

You Might Also Like

0 comments