Tootearvustus: Oriflame alustab kevadet uue hooga - The ONE

aprill 15, 2014

Ma pole siia ammu kirjutanud, vabandan väga, aeg on lihtsalt käest läinud ja ma olen JÄLLE endale liiga palju kohustusi kokku krahmanud, sest ma ei suuda lihtsalt EI öelda. Nüüd ma olen peaaegu tagasi ja püüan aina tihedamini teile midagi vahvat kirjutada. Kui kellelgi on mõni teema, millest sooviks lugeda, võib julgelt märku anda. Kevadine suurpuhastus on ka minu ajus käinud ja ideed on kui tolm välja pühitud... :(
Täna räägiksin aga Oriflame kevadekuulutajatest, põhirõhk on The ONE sarjal, kuid siiski on postitusse peitunud ka üks kevadine üllataja.
The ONE IlluSkin jumestuskreem - toon Fair Nude
Mis tootega on tegu?
Kerge valgustpeegeldav jumestuskreem annab nahale naturaalse katte ja satiinsileda tekstuuri, mis laseb loomulikul ilul läbi kumada. Muudab perfektseks ja valgustab HaloLightTM tehnoloogiaga, milles kiirgavad sfäärid. Nahk tundub niiske ega jää rasune. SPF 20

Etteruttavalt ütlen, et tegu on minu kõige lemmikuma jumestuskreemiga, mida kunagi proovinud olen. Toode on nii õhulise ja mõnusa koostisega, et seda on lausa rõõm näole kanda ja ei teki sellist "maskiefekti" ja tunnet, et nägu katab paks krohvikiht. See ühtlustub väga hästi nahatooniga ning samuti imendub kiirelt. 
Püsivus on samuti suurepärane - minul püsib see peal hommikul poole seitsmest kuni õhtul poole seitsmeni. Ma olen märganud ka seda, et peale toote kasutamist on viimsedki punnid kaduma hakanud ja poorid pole enam ummistunud, nagu juhus Oriflame Perfect Fusion jumestuskreemiga. 
The ONE sarja üks hea eelis on ka see, et on olemas suur toonivalik ja on saadaval mitmeid vahepealseid toone. Toon Fair Nude on üks sammuke enne kõige heledamat Porcelaini. Fair Nude on minu jaoks ideaalne ja sobib väga hästi poolheledale nahale.
Ahjaa, üks veider asi mis mulle toote pakendi juures meeldib on see, et sellega on kaasas kork, mida peale panna, et terve meigikott jumestuskreemiplekke täis poleks. 
The ONE jumestuskreem on saadaval Oriflame kataloogis ja internetis http://ee.oriflame.com/ tutvumishinnaga 7,90 eur (tavahind 10,90 eur).
Hindeks 10/10 


The ONE Volume Blast ripsmetušš
Mis tootega on tegu?
Ripsmekarvu haarava harjaga volüümi lisav tušš. Bold Boost Wax süsteem annab parima eraldatuse, ühtlase katte ja 24 X volüümi*

Kui ma olin lugenud Anna Elisabethi blogist antud toote kohta tekkis mul endal päris suur huvi, et kui hea see toode ikka olla saab. Toote harjased on ju üpriski pisikesed ja pole paljulubavad, kuid kas tõesti need võivad viia välja hea tulemuseni? 
Jah nii see tõesti on, ripsmed on väga pikad, tihedad ja lopsakad. Väike hari on selle tõttu mugav, et tuššiga saavad kokku tõesti ainult ripsmed, mitte silmaalused ega -laud. 
Suureks plussiks on ka see, et seda on väga kerge eemaldada ja see ei pudene päeva jooksul mitte grammigi.
Üks miinus on sellel küll, üle 2 tunni aga ripsmed tuši najal püsti ei püsi ja koolutatud, kaardus ripsmetest saavad õige pea pulksirged ja kössi vajunud ripsmed.
The ONE ripsmetušš on saadaval Oriflame kataloogis ja internetis http://ee.oriflame.com/ tutvumishinnaga 5,69 eur (tavahind 7,9 eur)
Hindeks 7/10


The ONE Power Shine huulepulk - Trendy Berry
Mis tootega on tegu?
Pärlendavates toonides keskmise katvusega huulepulgas on ülipeegeldavad säravad MetaShine pärlikesed. Sisaldab hooldavat Lip Kiss kompleksi, et huuled oleksid pehmemad, siledamad ja veelgi säravamad.

Selle koostis on peaaegu võrdväärne Power Shine Palladiumi huulepulgaga, kuid suurim erinevus tuleb sisse püsivuses. The ONE sarja Power Shine huulepulk püsib tunduvalt kauem peal ja ei lähe ka nii kergest laiali. Kui Palladiumiga juhtus see, et huuli ümbritsesid peale mõningat aega väikesed säravad täpikesed, siis The ONE-ga seda ei juhtu.
The ONE huulepulgal tunduks nagu oleks sära rohkem, kuid ma pole kindel, ehk on see mälu- ja silmapete, sest minule tundub, et tegelikult on need peaaegu samasugused tooted ainult mõningate täiendustega.
Kui Palladiumi sarja toon ei sobinud mulle eriti hästi, siis Trendy Berry on just ideaalne. Teeb huuled elegantselt tumepunaseks ja suunab kõik pilgud endale. Värvidest tahaksin proovida ka PInk Hypnoticut, nii mõnus heleroosa... mmm...
The ONE Power Shine huulepulka saab tellida Oriflame kataloogist või internetist http://ee.oriflame.com/ tutvumishinnaga 5,19 eur (tavahind 7,50 eur)
Hindeks 8/10 


The ONE IlluSkin peitekreem - toon Fair Light
Mis tootega on tegu?
Heledust andva HaloLight™ tehnoloogiaga peitekreem hajutab valgust ja rõhutab sära, katab iluvead ja annab täiusliku tulemuse. Kerge, rasvavaba koostis.

Kreem on täpselt selline nagu ennast isegi kirjeldab. Väga kerge koostisega abimees, et hommikuti oma unisust varjata. See on päris vedel ja õhuline, väga sarnane jumestuskreemile. Peitekreemil on väga hea aplikaator, millega saab kreemi kanda otse silmaalustele. Laiali tuleks seda ikka sõrmedega ajada. 
Toodet kulub väga väikene piisakene, sest see on vedel ja seetõttu on seda väga kerge laiali ajada, samuti on ju silmaaluste piirkond väga pisike.
Minu suur-suur lemmik The ONE sarjast ja täiesti asendamatu kaaslanne, sest mul on probleeme tumedate silmadega, ei teagi kas on see mõni pärilik tegur või ma olengi kogu aeg nii väsinud ja silmaalused peavadki lillad olema :D Õnneks lahendab see toode väga hästi mu probleemi ja teeb hommikuti mu silmad säravaks ja jätab puhanud mulje. 
Toonina soovitan võtta samuti selle sama Fair Lighti, sest see on päris hele ning selle tõttu jääb tulemus parem ja silmaalused heledamad. Ma kannan veel peale ka jumestuskreemi, seega on silmaalused näonahaga peaaegu sama tooni.
The ONE IlluSkin peitekreemi saab tellida Oriflame kataloogist või internetist http://ee.oriflame.com/ tutvumishinnaga 4,49 (tavahind 6,90 eur).
Hindeks 10/10


The ONE Colour Impact kreemjas lauvärv - toon Golden Brown
Mis tootega on tegu?
Innovaatiline, parima värviintensiivsusega lauvärv. Kreemjas lauvärv muutub laugudel pulbriks, andes pehme, sametise läike. Värvi võib mitu kihti peale kanda, kuni saavutatakse julge tulemus. Ei kogune kortsudesse*, et värv püsiks ja jääks ühtlane.

Teate see on kõige huvitavam lauvärv, mida ma kunagi proovinud olen. Topsi sees on see nagu kreem, mida on pintsliga päris tüütu laugudele panna. Sõrmega tupsutades muutub see laugudel aga pulbriks, millega on väga hea edasi mängida ja vastavalt vajadusele hajutada. Püsivus on lauvärvil keskmine, ei kannata eriti hõõrdumist ja päeva lõpuks muutub ikka mitu tooni heledamaks. Kortsudesse see tõesti ei langenud, nii nagu lubati. 
Selle sarja lauvärvidel on üks miinus, neid on saadaval ainult tumedaid toone, ainus, mis on heledam, on Begie Pearl. See oleks ainus, mis sobiks igapäevaseks kasutamised, teised on aga rohkem mõeldud õhtumeigi jaoks. Kuigi oleks väga positiivne, kui tuleksid välja ka heledamad toonid, sest mina hakkaks kindlasti seda ka igapäevaselt kasutama. Minu praegune Golden Brown jääb aga liiga tumedaks :(
The ONE Colour Impact kreemjad lauvärvid on saadaval Oriflame kataloogis ja internetis http://ee.oriflame.com/ tutvumishinnaga 4,79 eur (tavahind 6,90 eur).
Hindeks 7/10


Spring Tenderness küünelakk - toon Etern pink
Oh ma olen nii pikalt endale otsinud just täpselt sellist küünelakki. Olin selle kättesaamisest nii vaimustuses ja kibelesin kohe proovima. Paraku pidin selles tootes ainukesena pettuma kogu pakist. Ma ei tea kas minule trehvas halb lakk või ongi need sellised. Nimelt oli minu lakk pooleldi ära kuivanud ja väga-väga paksu koostisega. Seda oli ülimalt tülikas küüntele kanda ja juba paari tunni pärast hakkas see nurkadest maha kooruma. Kahjuks on ka pintsel natukene väikesevõitu ja peab päris palju vaeva nägema, et terve küüs lakiga kaetud oleks.
Positiivse küljena saaksin öelda aga seda, et lakk kuivab väga kiiresti. Uues kataloogis on saadaval ka piparmündivärvi toon, ohh sellesse võib lausa armuda...
Küünelakki saab tellida Oriflame peagi ilmuvast kataloogist, hinnaga

Spring Tenderness küünelaki saad endale tellida 20. aprilli kataloogist tutvumishinnaga 3,09 eur (tavahind 4,50 eur).
Hindeks 3/10


Täna oli teil küll kõvasti lugemist, loodan, et te väga unised nüüd pole, mina lippan küll magama, head und, armsad!
Eliise

You Might Also Like

8 comments

  1. Igal jumestuskreemil kork peale:D pole veel korgitud jumestuskreemi näinudki:D just sayn

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kahjuks Oriflame Prefect Fushion jumestuskreemil polnud. Ole nii pai ja ära hakka kohe üleolevalt targutama, just sayin ;)

      Kustuta
  2. Ma soetasin ka endale selle peitekreemi samas toonis ja silmaalustega teeb ta t6esti imet ja peidab pisemad iluvead.Lauvärvid on mul toonid Rose Gold ja Deep Indiggo( kui ma ei eksi) .Sinine on topsis ilus aga pealekandes kaob see ilus intensiivne värv ära ja peab ikka palju tupsutama et saada selline suitsune effekt.Olin ka üllatunud et nad ei kogunenud pragudesse:)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oh, aitäh, et oma kogemusi jagasid. Siit Sulle ka üks küsimus. Ma plaanin siin vaikselt lauvärvi tooni Rose Gold soetamist, äkki Sa oleksid nii hea ja kirjeldaksid natukene, milline see nahal jääb. Kardan, et see jääb liiga tume, kuidas tegelikult lood on? :P

      Kustuta
  3. Sa võiksid kirjutada, kuidas õppimiseks motivatsiooni saada(eksamid tulekul jne) :) Kuidas sul sisseastumiskatsed läksid?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oh, väga hea mõte, ma teen sellest täpsema postituse pühapäevaks :)

      Kustuta
  4. Ta väga tume ei jää aga siiski kui mina päeval kandsin siis ma kohati tundsin et on liiga tume.Muidu on ilus sädelev kuldne/metallne värv.Mingigi aimu saat siit:http://jaanikatruu.blogspot.com/2014/04/fotd040414.html
    (Mul on seal peal kaks kihti)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Arghh, natukene tume tundub jaa, ju siis tuleb mul seda kõige heledamat proovida. Aitähh Sulle, et mind uue ja huvitava blogini viisid :P

      Kustuta