DIY: suussulavad isetehtud Snickersid

juuni 17, 2014

Oh, te teete mind uskumatult rõõmsaks oma erinevate küsimustega, et mis põhjusel ma nii vähe blogin ja eemal olen. Nüüdseks peaksid küll kiired ajad möödas olema ning need väikesed kirjutised on minusse nii palju blogipidamise energiat süstinud, juhuu! :P
Täna räägiksin teile ühest imelisest maiusest, mida proovinud olen.
Ma olen kindel, et kõik minu lugejad on kord elus söönud Snickersi šokolaadi, on mul õigus? Mina olen seda igaljuhul söönud küll ja veel ning ütleme nii, et see on suurepärane magusaisu peletaja, sest see on tõeliselt magus.
Kui mu trennikaaslased ühel rõõmsal laupäevahommikul trenni toidukarbikesega tulid, siis paistsid sealt nende isetehtud Snickersid välja ning te ei kujuta ette kui head need olid. Umbestäpselt 5x paremad kui poest ostetud batoonike. Need olid lausa jumalikud ning otseloomulikult pidin neilt ka retsepti paluma, et neid ka endale valmistada ja nüüd jagaksin seda salaretspti ka teiega :)

Koduste Snickersite valmistamise retsept: 

Sul läheb vaja: 
  • 300 g küpsiseid
  • 125 g võid, sulatatuna
  • 200 g piimašokolaadi
  • 75 g iiriskomme
  • 100 g soolapähkleid
  • 300 g kondenspiima
Valmistamine:
Vooderda kandiline vorm küpsetuspaberiga. Tambi küpsised puruks ning sega kokku sulatatud võiga. Laota küpsisesegu vormi põhjale.
Haki piimašokolaad ja iiriskommid väikesteks tükkideks ning sega iiriskommid kokku soolapähklitega. Puista segu küpsisepõhjale. Vala peale kondenspiim ning küpseta 180 kraadi juures 25-30 minutit. Lase täielikult jahtuda ning lõika siis sobivateks tükkideks. Seejärel sulata šokolaad ning kasta kuubikud selle sisse ning pane külmkappi tahenema.

Head maiustamist! :)
Eliise

You Might Also Like

7 comments

  1. Nii hea näeb välja, ajasid kõhu tühjaks :D kindlasti proovin

    www.evailusadasjad.blogspot.com

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ohh ära pikka viha pea, need ongi imehead :D

      Kustuta
  2. Võid pärast julgelt teada anda, kuidas välja tulid ;)

    VastaKustuta
  3. Kas sa paned lõpetamisest ka mõne pildi üles?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Muidugi, aga teen seda kindlasti homme või ülehomme, sest mul toimub lõpetamine alles homme :)

      Kustuta
  4. Kaua need külmkapis tahnema peavad? :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kõige ideaalsem on õhtul külmkappi panna ja need hommikul välja võtta, siis on kindel, et igalt poolt on ära tahenenud ja pole vedel ega väga kleepuv :P

      Kustuta