Tootearvustus: Superluks versioon Tangle Teezerist

juuni 05, 2014

Kullakesed, kuhu te mul kadunud olete? Viimasel ajal on siin tõeline tühjus, loodan, et olete varsti tagasi ning kui on midagi, mis vajaks mu blogis muutmist, andke teada :)
Täna räägiksin taas Tangle Teezerist, kuid mitte tavalisest, natuke šikimast ja natukene väiksemast, kui minu eelmine. Tangle Teezer jõudis minuni tänu www.salon24.eu'le


Mis tootega on tegu? 
Tangle Teezer Compact on uuenduslik juuksehari, mis loodud särava tulemuse saavutamiseks. Peopesa suurune, stiilne Compact juuksehari sobib oma mõõtudelt igasse käekotti. Selle eemaldatav kate kaitseb harjaseid tolmu ja mustuse eest. Tangle Teezer Compact tagab õrna ja pusavaba kammimistulemuse.

Need, kes on minu blogi pikemat aega jälginud ehk mäletavad, et mina olen üks inimstest kelle esimene kokkupuude Tangle Teezeriga oli negatiivne. Ometigi ei asenda sedasorti kammi mitte miski dušiall, kui mask vajab juustesse kammimist ning samuti ka lihtsalt märjad juuksed nõuavad veidike silumist. 
Minule saadeti proovimiseks uhiuus ja väga fäääntsi miniversioon. Hehe teate minul lõid küll silmad peas särama, kui hõbedane minikammike mulle karbikese seest vastu vaatas. Ja kui sealt pudenes veel välja must pehme hoiukotike siis olin juba sisust tõeliselt lummatud. Ülikift ja peen!
Nii huhh, katsun nüüd natuke hoogu maha võtta ja tõsisemaks muutuda.. :D
See on tavapärasest juukseharjast pisem, mis teeb väga mugavaks selle kaasaskandmise. Minu arvates ongi see Tangle Teezeri versioon perfektne reisikotti, käekotti, spordikotti jne. Sellel on kaasas kate, mis kaitseb piisid murdumise eest. Muideks Tangle Teezerite harjased on väga kiired painduma ja "viltu minema". Samuti oli pakikeses ka kotike, millest juba enne rääkisin, mis kaitseb veel omakorda ning hoiab ära kriimustuste teket, et hari püsiks kaua kaua nii särav nagu ta praegugi on.
Mulle meeldib miniversioon rohkem, kui ma nüüd aus olen, sest seda on tunduvalt mugavam käes hoida. Minusuguste minikäeliste jaoks ideaalne (mu kutt ütleb tihti et mul on minikäed :D).
Ei tea, kas asi on selles, et olen seda sorti harjadega harjunud või see hari ongi parem, aga mulle tundub, et see ei kaku nii palju kui suurem variant. Dušialla pole ma seda iludust veel raatsinud võtta. See jääbki minu kuivaks pusaharjaks. Tööd on sellega veidike rohkem, aga juuksed kammib ilusti läbi, veidikene kisub ikkagi, kuid siiski olen selle harjaga rohkem rahul kui Salon Elite versiooniga. Kindlasti on see ideaalne ka märgade juuste kammimiseks ning juuskemaski pealekandmiseks.

Tangle Teezer Compact Styler Beloved Brush on saadaval http://www.salon24.eu/ ning Salon+ salongides hinnaga 14,90 (kui jagada seda toodet Facebooki kaudu, saab netipoest ostult -10% soodust!).
Hindeks 8/10

Mul on väga kahju, et sain siia ainult ühe endatehtud pildi panna, sest selle harja peegeldavuse tõttu on raske teravaid pilte saada :(
Aitäh Salon24.eu'le! :)

Hoidke mulle homseks mataeksamiks pöidlaid!
Eliise

You Might Also Like

7 comments

  1. Inimesed on soojade ilmadega plehku pannud, märkasin ka seda.

    Mulle meeldib ka see hari väga, arvasin, et kuivadesse juustesse takerdub aga täitsa mõnusasti käib läbi, harjased hästi painduvad :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Uhh, siis ma pole ainus, täitsa murelikuks muutusin, et mis nüüd nii äkki juhtus, kõik oleks nagu maa-allavajunud :D
      Mul meeldib ka see miskipärast rohkem kui Salon Elite versioon, mis on suurem ja peaks justkui parem olema? Hehh ei tea võib-olla on mul kõik lihtsalt peas kinni, aga see versioon on minu juuste vastu palju sõbralikum :)

      Kustuta
    2. Minul oli see täitsa esimene kogemus Tangle Teezeriga, teisi polegi proovinud. Ma varem üldse ei mõelnudki selle peale, et ise endale paljukiidetud hari soetada. Mul juuksed muidugi palju tervemaks ka saanud, varem võib-olla oleks ikkagi kinni jäänud juustesse :)

      Kustuta
  2. Täitsa teine teema, aga küsimus seoses Hairbelli palsamiga. Kasutan seda nüüd juba mõned korrad, aga juuksujuurtele pannes tundub, et palsam nagu kaoks ära. Ja siis ma ei pane lõpuks üldse mitte väikest kogust enam juuksejuurtele. Kas sul on kaa nii, või see palsam on lihtsalt sellise konsistentsiga, et pole tunda ega näha?
    Aitäh sulle vastuse eest!
    Ilusat suve ja edukat viimast eksamit! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaa, mul oli alguses sama teema, see tõesti kaob juuste sisse ära, aga proovi lihtsalt see laiali hajutada, et igale poole juuskepiirile (ette, külgedele, juuste alla) ning seejärel natuke ka pealae keskele. Ära muretse, nii see toode käitubki :)
      Aitäh, Sinule samuti kaunist suve! :)

      Kustuta
  3. Lisaks eelmisele küsimusele, kuidas su juuksed tänaseks kasvanud on tänu Hairbellile? Kas kasutad veel?:)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Endiselt superhästi, vahepeal tegin pausi 2ks kuuks ja ei kasutanud midagi juuste kasvu heaks (et juuksed saaksid natukene puhata), nüüd hakkasin jälle kasutama ning üle nädala panen šampooni ning palsamit, varsti saavad mu esimesed tuubid ka tühjaks. Juuksed on kasvanud poole seljani ning siiani ei tea paremat juuskekasvutoodet kui Hairbell! :)

      Kustuta