Tootearvustus: IsaDora ripsmetušš teeb koolutajale säru!

juuli 17, 2014

Taas saan teile rõõmuga tutvustada netipoe http://mia24.ee/ head leidu ja mul on hea meel, et nende valik aina suureneb ja suureneb, uudistamist on seal küllaga ja tooted vägagi nimekad. Postituse lõpus on mul teile ka väike üllatus varuks.
Täna räägiksin IsaDora uuest ripsmetuššist, mis saadeti mulle tutvumiseks :)

IsaDora Volume & Curl - ripsmetušš

Mis tootega on tegu? 
Koolutav ja tihendav ripsmetušš
IsaDora uus Volume & Curl ripsmetušš annab ripsmetele maksimaalse volüümi ja eraldatuse. Eriline kumera kujuga hari katab tušiga pisimagi ripsmekarva ega lase neil kokku kleepuda ja aitab anda ripsmekaarele kauni koolutatud kuju. Tušš püsib kogu päeva veatuna. Võid olla kindel, et see ei hkka pudisema ega lähe laiali. Eemaldamiseks kasuta sooja vett.
Parfüümivaba. Oftalmoloogiliselt testitud.

Ma ei olnud varem (endateada) koolutava toimega tušši proovinud, seega ei osanud ma koolutavast toimest arvata ei midagi muud, kui et tõenäoliselt see pikendab. Kuid tegelikult on harjal spetsiaalne kaarduv kuju, mis tõesti meenutab natukene ripsmekoolutajat. Pildilt on seda kõige paremini näha: 
Ma ei ole harjastega ripsmetušše eriti kasutanud, tavaliselt olen otsustanud kummist harjade kasuks, seetõttu vajas mul tušši peale kandmine ka natukene harjutamist, et igale poole ühtleselt saaks ja samuti laiali ei läheks. 
Nüüd aga tuši juurde. Tušš on täiesti lõhnatu ja mulle väga meeldib tušši paksus - parajalt vedel ning seetõttu on hea seda peale kanda ja vajaduse korral ka ripsmekammiga töödelda. Samuti on kuivamisaeg kiire - 1,2,3 ja valmis! 
Nüüd aga koolutavast toimest - tõesti see koolutab nii uskumatu kui see ka poleks. Mul on hea meel, et selle tuššiga saan koolutaja mõneks ajaks ära unustada, sest teadagi ju, et koolutaja rikub ripsmeid omajagu. Samuti on tušš pikendav ja veidikene isegi tihendab. Hari suudab ripsmed ka väga hästi eraldada ja lisapingutusi tušši kasutamine ei vaja.
Püsivus on samuti suurpärane - varajasest hommikust hiliste õhtutundideni VEATULT! Mis mind veel imestama pani, et isegi peale lõunauinakut püsib tušš ilma pudenemata peal. Ilmastikukindlust ma pole saanud veel katsetada, kuid nii nagu öeldud tuleb see väga kergelt maha sooja veega. Mina aitasin veel natuke kaasa ka näopesuvahendiga ja siis tuli küll tušš ripsmetelt täielikult maha ja peale pesu meigieemaldajat kasutama ei pidanud. 

IsaDora koolutava ripsmetušši saad endale soetada http://mia24.ee/ hinnaga 16,90 eur. 
Hindeks 8/10 

Nii ja nüüd on aeg minu ja Mia24.ee üllatuseks. Kuni 17.augustini saad endale sooduskoodiga ILUEXPRESS10  kõikidelt http://mia24.ee/ toodetelt -10% soodustust! :)

Samuti on ühel õnnelikul järgmisel nädalal võimalus võita seesama ripsmetušš! :)

Ilusat neljapäevaõhtut!
Eliise

You Might Also Like

7 comments

  1. Millised ripsmed! Ilma ripsmetuššitagi tumedad ja pikad :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Uhh, ripsmetega on mul tõesti meeletult vedanud, seetõttu püüangi neid võimalikult vähe kahjustada, et nad ikka sellised ka 10 aasta pärast oleksid :D

      Kustuta
  2. Hei! Kuidas oleks võimalik samuti saada erinevatelt ilutootjatelt erinevaid tooteid katsetamiseks nagu antud postituses? :) Peab olema lihtsalt palju tutvusi või pidama just ilublogi? Ja muideks, su blogi on super ja seda on äärmiselt huvitav lugeda!!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Hei, tutvusi elleks kohe kindlasti vaja pole, ma usun et samuti pole vaja ka ilublogi, kui suudad marketingiinimesi piisavalt hästi veenda või endale "sponsoriks" paluda siis usun, et asja saaks kindlasti :) Blogi eelis on lihtsalt see, et samal ajal kui blogija katsetab tooteid, siis teeb ta ju ka väikest reklaami, mis on kasulik tooteid saatnud firmale :)
      Aitäh positiivsete sõnade eest! :)

      Kustuta
  3. Võiksid ka sellist asja proovida, kuidas töötab. Ennast hakkas väga huvitama aga ei julge tellida kui näinud pole. Link : http://mia24.ee/kulmudele/616-isadora-eyebrow-pencil-with-brush.html
    Ja mainiks ära, et tõesti su blogi on üks parimaid ja huvitavamaid :) Tuult tiibadesse, sul on annet! :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Googledasin natukene sinu heaks, et ehk leiab mõningaid inglise keelseid arvustusi, aga see vist nii uus toode, et selle kohta pole ühtegi arvustust. Mõned kommentaarid on nt siin: http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemId=27225/Eye-Brow-Pencil-with-Brush/Isadora/Brows
      Suur-suur aitäh, nende innustavate sõnade eest!! :)

      Kustuta
  4. warm brown võiks olla nt toon :D :)

    VastaKustuta