Ostusoovitus: kooliks trendikad rõivad Sheinsidest

august 20, 2014

Kuna koolikell hakkab õige pea helisema mõtlesin ma teile tänaseks kokku panna 8 komplekti Sheinside tootevalikust, mis oleksid minu arvates väga mugavad ja nunnud rõivad koolis käimiseks. 
Koolis käimise riietuse juures hindan ma just seda, et see oleks võimalikult mugav. Mäletan kui 7. klassi alguses tahtsin ka hullult vinge tibi olla ja käisin pintsakutega koolis. Praegu ei suudaks ma sellele isegi mõelda. Iga päev ebamugava jakiga, mis on "selga valatud"... Seega eelistan nüüd kanda pigem kampsuneid, pusasid ja t-särke. Sinna juurde ka (enamasti) tumedad teksad.
"Back to school" 8 outfiti on aga teie ees: 

Homme sõidan juba Soome poole ning loodan, et saan sealt hulganisti põnevaid tooteid, mida teile lähipäevil tutvustada saan. Kas keegi oskab ehk Soomes soodsaid poode soovitada, kust mõne euro eest pluuse ja kampsikuid saaks? :)
Eliise

You Might Also Like

6 comments

  1. Kuidas sa sellise vägeva headeri said? Ma alati imestan, et kuidas need pildid on tehtud, mis on umbes sama laiad kui kaks pilti kokku pannes.. :)
    Kahjuks soodsaid poode soovitada ei oska, aga komplektid on ägedad! :)

    VastaKustuta
  2. Header on tehtud www.picmonkey.com blogijate jaoks on see leht tõeline jumalanna (seal on resize funktsioon, mis võimaldab igast pildist teha headerisuuruse pildi) :P
    Aitäh kiidusõnade eest! :)

    VastaKustuta
  3. Minu meelest on pintsakutega väga mugav käia, lisaks ilusad ka veel :P See-eest ei kujutaks ma ette, et käiksin koolis pusa või paljaste õlgadega ;) See selleks, lihtsalt minu arvamus :) Kui kaua Sul tavaliselt sheinsidest tooted kohale tulevad? Ja kas kvaliteedis võib kindel olla või on nagu tavaliste hiina toodetega, et võid saada täieliku nartsu? Mis Sinu kogemused ütlevad?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Mu pintsakud on vist tõesti natukene ebamugavast materjalist ka, mis on nagu raam seljas, seetõttu ma neid ehk nii palju ei kannagi :D
      Sheinsidest tulevad minu arvates asjad väga ruttu. Neil on nädal aega küll see processing time, aga kui asi posti saab, siis tuleb see ära kahe nädalaga. Kokku tuleb arvestada umbes 3 nädalaga.
      Ma ei ole sealt veel jama saanud. Ära lõikamata niidiotsad on küll mõnes kohas (pisiasi tegelikult), aga kärinal miskit lahti pole küll tulnud, värvist ära läinud ega 5 numbrit väiksemad olnud. Kui tellid, siis vaata lihtsalt korralikult mõõdud üle ning mõõda ennast ära, siis on kindel, et asi istub selga valatult ning pööra tähelepanu ka materjalile (kui on veniv materjal soovitan number väiksema võtta).

      Kustuta
  4. Kas sheinside'st tellides tuleb maksta käibemaksu kui ostad mingi 30€ eest?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ei ning tolli ka ei lisandu (kui just asjad väga-väga suure väärtusega pole) :)

      Kustuta