Tootearvustus: supersoodsatest ja efektiivsetest juuksevõrudest

august 14, 2014

Meie kodumaine juuksetarvikute ja ehete e-pood www.sipelgapood.ee/ saatis mulle proovimiseks juuksevõrud, millest täna teile pikemalt räägiksin. Sipelgapoes on aga väga lai kaubavalik. Sealt leiab näiteks erinevaid juuksetarvikuid, juuksepikendusi, parukaid, Tangle Teezeri harjasid, ehteid ning isegi väga-väga nunnusid märkmikke, mida algavaks kooliaastaks endale soetada :)
Täna räägiksin lähemalt aga Sipelgapoes pakutavatest juuksevõrudest, mis on üllatavalt soodsa hinnaga ning täpselt parajas koguses (5 tk pakis).

Suured spiraalsed juuksekummid

Mis tootega on tegu?
See uudne juuksekumm ei riku ega kahjusta juukseid, kuid aitab neid kinnitada ja korralikuna hoida ka hoogsal liikumisel. Juuksekumm ei lõhu juukseid ja seda on kerge juustest eemaldada. Kõigele lisaks on juuksekumm hügieeniline- seda on saab lihtsalt veega puhastada. Kumm ei karda vett ja ei märgu. Ei jäta juustesse vajutusjälgi isegi siis, kui kumm on terve päeva peas. Ideaalne vahend krunni tegemiseks.
Juuksekummi saab kanda käevõruna siis, kui see pole parasjagu peas.
Juuksekummi läbimõõt on u 5-6cm.

Minu pakikeses oli 5 asemel 6 värvilist juuksevõru: must, 2 sinist, roheline, kollane ja heleroosa. Värvid on kõik väga armsad ja annavad hobusesabale efekti juurde oma kirkate toonide poolest. Suuruselt on need täpselt sellised, mis minu hiiglasliku pahmaka ümber mahuvad 2 korda, kuid usun, et need, kelle juuksed normaalse paksusega on mahutavad kummi kindlasti 3 korda ümber.
Alguses vajas sellisel viisil juuksekummide kasutamine veidikene harjutamist, et need ikka ilusti juustesse jääksid ning seal kaua-kaua püsiksid. Mina panin juuksevõrud ikka täiega proovile ning kandsin neid esimest korda oma uisutrennis, mis on täis korralikku rahmeldamist ning juuksekumm peab olema tõeliselt tugev, et minu (kohutavalt) pakse juukseid üleval hoida. Treeningu ajal ma juukseid väga sättima ei pidanudki, paar korda pidin lihtsalt teate küll seda "kohendamist" tegema kus võtad kahest juuksealgust kinni ja venitad patsikummi tugevamini pähe ning see oli ainus, mida ma tegema pidin. Juuksekummid hoiavad tõesti patsi tugevalt peas ning ei lase sellel alla vajuda.
Juuksevõrud saavad hästi hakkama ka krunni tegemisega, kui tavaliselt kulub mul krunni jaoks 5 patsikummi, siis nende juuksevõrudega saab krunni tehtud kõigest 3-ga! :)
Otseloomulikult ei suuda need terve päeva patsi kõrgel hoida (mõne tunni möödudes on vaja patsi veidikes "ergutada"), kuid sellega ei saa tõenäoliselt hakkama ükski patsikumm (vähemalt minul küll mitte).
Peale kasutamist on võrud küll veidike oma esialgset kuju muutnud, kuid, kui neile veidikene "puhkust" anda võtavad nad oma vormi tagasi ning tõmbuvad pisikeseks :)
Samuti on väga mugav juuksekummi peast ära võtta, sest see ei kisu ning ei tõmba kaasa üksikuid juuksekarvu.
Lisaks sellele on neid tõesti hea kanda ka ümber käe, sest need ei sooni ja näevad lisaks kõigele ka väga armsad käevõrud välja :)
Lisan siia ka väikese nipi, mida teha kui juuksekummid peaksid välja venima: aseta juuksevõru esmalt kuuma vette ning seejärel külma vette, oota natuke ning õige pea muutub juuksevõru taas pisikeseks (hihi füüsikatunnid on siiski asjaette soojuspaisumise teemal läinud :D).
Igaljuhul, kui ma nüüd võrude kasutamisega ära harjun, siis hakkavad need kindlasti mu tavalisi patsikumme asendama :P

Juuksevõrud on saadaval http://www.sipelgapood.ee/ soodushinnaga 2,50 eur (tavahind 4,00 eur)
Hindeks 8/10

Tutvu ka teiste juuksevõrudega siinsiin ja siin (tegemist on tõeliselt soodsate juuksekummidega!)

Muideks Sipelgapoel on uskumatult kiire ja vahva teenindus, suur aitäh, armas Sipelgapood!! :)
Eliise

You Might Also Like

4 comments

  1. Kas nad on ise ka kummised või pigem plastiku moodi? Tee postitus, kuidas endale krunni teed :) Ma jään sellega alati hätta :/

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Pigem kummised, täpselt nagu see telefonijuhe, mis vanaaegsetel lauatelefonidel on :D
      Oh, muidugi võin teha, aitäh hea idee eest! :P

      Kustuta
  2. Millised sulle rohkem meeldivad mas need või invisibobble?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ei saa võrrelda kahjuks, sest pole invisidobblesid proovinud, kuid suure koonerdajana pean ütlema, et need juuksevõrud on kordades odavamad ja pakis on ka neid rohkem, seega usun, et pigem ostaksin uuesti need, kui invisidobbled juba puhtalt hinnavahe tõttu. 5 euro eest saab 3 invisidobblet, aga Sipelgapoest 10 võru, mis on ilmselgelt üüratu vahe :D

      Kustuta