Natuke nurisemist: naised, millal te ükskord vati seest välja ronite ja elama hakkate?

september 04, 2014

Mul on juba mitu päeva peas mõlkunud postitus, mille täna teeksin. Ma loodan, et see ei tekita väga suurt kisa selle üle kui noor ja rumal ma olen ja kui vähe ma enda tervisest hoolin.

Igaljuhul sai mul nüüd mõõt täis ükspäev kui jälle tuli uudis selle kohta, kus teadlased avastasid JÄLLE mingi aine/toote/toidu mille iganes, mis tekitab vähki suhu, kaenlaalla, püksi kuhu iganes.
Olgu see selleks, las avastavad, las kirjutavad. Rumalad on aga need kes kõike seda sodi omale pähe võtavad ja hakkavad tõsimeeli kõike uskuma ning uudises avaldatud tooteid/aineid/toitusid vältima.
Teate, te võite ju kõiksuguseid kemikaale vältida. Ärge tarbige üldse midagi. Tõepoolest, jumala eest mitte ühtegi kosmeetikatarvet, haisege higi järgi nii mis hullud ning jumala eest ärge sööge midagi, sest igal pool on vähki tekitavad ained. Puu- ja juurvilju ka ärge sööge - tomatisüdamikest võib ka endale vähi saada. Terve elu on üks suur vähk ja mida rohkem sellele mõelda seda hullemaks olukord läheb.
Tõsimeeli, lõpuks te mõtletegi endale midagi külge, sest päevast päeva jooksevad silme ees erinevate toodete koostisained, kust tuleb siis välja noppida nimetusi, mis on eluohtlikud.
Mida ma oma väikese väljaelamisega öelda tahan on see, et mida rohkem te sellele kõigele mõtlete, seda haigemaks te jääte. Tõsimeeli - mõtlemisel on uskumatu jõud! Mina olen ennast nii mitmeid kordi sel viisil palavikku suutnud mõelda, ise pärast kahetsedes.
Üks väikene fakt ka neile, kes paaniliselt pakenditelt näpuga järge ajavad - parabeenid uhtuvad organismist uriiniga välja, see satub aga veekogudesse ning lõpuks võib see sattuda ka meie joogivette, seega ei ole meist keegi 100% kaitstud, kuidagi saab oma parabeenilaksu igaüks kätte.
Ning tõepoolest kõikide surmatõvede kartmine on täiesti mõttetu, eriti mõttetu on neid karta mingitest ainetest, sest kui need ained tõepoolest tapaksid, keelustaks kõiksugused organisatsioonid, seltsid ja jumal teab mis liidud need koheselt ära. Elu on kingitus - seda tuleb nautida, seda ei tea iial, millal see otsa võib saada, sest teate inimkond on uskumatult jõhkraks ja ükskõikseks teineteise suhtes muutunud, seega te ei tea iial millal mõni idioot purjuspäi rooli istub ja just kedagi teist surnuks sõidab mitte ennast. Mõelge sellele, suva need parabeenid, oleme nendega elanud siiani ning elame ka edasi (need on olnud kasutusel juba 70 aastat, seega on ka meie vanaemad neid ohtralt omale peale valanud ja määrinud ning kuidagi moodi õnnelikult edasi elanud) - jalust need kedagi maha pole võtnud. Ajakirjandus ja iluväljaanded on neist teinud kui peidetud mürgi, mis pole tegelikult pooltki nii ohtlik kui kõiksugune kisa selle ümber (see on ainult minu arvamus). Lihtsalt neid "hoiatusi" on liikvel liiga palju, mis paneb inimesi hirmu tundma. Võtke elu veidikene positiivsemalt - kandke, kasutage ja sööge seda mida üksnes tahate, oma saatuse eest põgeneda ei suuda keegi!

Kaunist nädalalõppu, ärme nüüd pikka viha pea! :)
Eliise

You Might Also Like

8 comments

  1. Mina üritan küll võimalusel valida looduslikuma variandi. Juba sel põhjusel, et ma olen näinud, mida teeb juuste ja nahaga kõik see keemia ning kuidas mõjub nahale, juustele looduslikum kraam. Alguse sai kõik sellest, et mu huuled jäid sõltuvusse ühest huulepalsamist...päevas 10 korda seda peale määrida oli normaalne, sama värk on hetkel õel nahaga, pidevalt peab kreemitama, sest nahk nii ära harjunud selle keemiaga. Teine teema on minu juuksed, nagu sa ka arvatavasti tead, siis suurt osa minu juuste korda saamisel mängis see, et ma üritan vältida sulfaate ja silikoone täis tooteid.

    Ma ei väida, et surmahirmus peab kõike seda keemiat vältima, endalgi mõned tooted, mis jama sisaldavad aga samas hästi töötavad. Lihtsalt see on ilmselge, et looduslikum kraam mõjub paremini. Nähtud, kogetud.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Ei looduslikule ma ei vaidlegi vastu ise eelistan ka rohkem neid tooteid, sest need annavad nt parema tulemuse ja kõik mis on looduslik on minu juuste, naha ja kõige vastu palju hellam. Minu postituse mõte käis lihtsalt selle ümber, kuidas mulle pidevalt kirjutatakse sellest, kudias ühel või teisel moel omale KINDLASTI vähi saan mõnest tootest. Samuti kõiksugused meediaväljaanded, mis ajavad seda lora päevast päeva ja siis on kari neid kes noogutavad kaasa ja hakkavad paaniliselt kõiksuguseid hädasid omale külge mõtlema. Tahtsin lihtsalt natuke inimesi mõtlema panna, äkki õnnestub :D

      Looduslikele toodetele aga pöidlad püsti, kuigi puhta looduse näovesi on ka parabeene täis, suva.. :D

      Kustuta
    2. See pidevalt kirjutamine on tõesti ehk liig, olen ka ise seda märganud, et viimasel ajal on sel teemal väga palju ühesuguseid artikleid ilmuma hakanud, korrast täiesti piisab, et inimesi informeerida erinevatest ainetest.

      Puhas Loodus on omaette teema, see ongi põhjus, miks tuleb silte lugeda, kuigi kuuldavasti või noh budumutid rääkisid, et viimasel ajal pidavat nende koostis veidi puhtam olema. Ise igatahes selle firma tooteid ei kasuta, selline inimeste eksitamine on täielik kräpp :D

      Kustuta
    3. Igaljuhul minu näovesi vahutas mis hirmus, ajas silmad jõhkralt kipitama ja ei imendu üldse - täielik jama :D Enam ei osta ja ei soovita ka kellelgi ja nagu ma aru saan siis tõesti ma pole ainus :D

      Kustuta
  2. Vähk on kas pärilik ehk kulgeb mööda põlvkondi või enda ülemõtlemise vili. Tean päris mitut inimest, kes on endale selle külge mõelnud. Pidev paanitsemine kõige kahjulikkuse üle tekitab paratamatult stressi, mis ei mõju inimorganismile hästi. Immuunsüsteem langeb ning annab sellega rohelise tule kõigele halvale.
    Seega olen ka mina arvamusel, et kreemipotsikust endale vähki külge ei korja.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Samuti on ka kõik minu mõtted sinu kommentaaris - stress on see, mis meile haigused külge tõmbab mitte mingisugune toiduaine või kosmeetikatoode. Aitäh arvamuse eest! :)

      Kustuta