DIY: tee omale ise imekaunis ehte-/kosmeetikakarbike

oktoober 28, 2014

Ma püüdsin otsida teile tänaseks võimalikult palju pildimaterjali selle kohta, kuidas teha endale ise karbike erinevate nipsasjakeste hoidmiseks, kuid veendusin, et ükski pildiõpetus ei trumpa üle videoõpetust.
Leidsin ühe üliarmsa video, milles näitab samm-sammult, kuidas teha omale ise üks nunnu karbike. Õnneks ei ole tegemist puidutükkide ning metalljublakate kokkuklopsimisega, vaid piisab mõnest papitükist, natukesest ilusast paberis, tugevast liimist ja teibist.
Kes aga nii pikalt ja põhjalikult meisterdada ei viitsi, siis võib sama teha ka kingakarbiga, tuleks lihtsalt see mõne armsa paberiga üle katta ning ülipeenelt avanema panna ning valmis ta ongi!

Siin aga videoõpetus, mille järgi proovin esimesel võimalusel ka endale midagi taolist valmistada, tulemuse lisan blogisse, siia postituse juurde, kuid kõige kiiremini jõuab info Sinuni Instagrami vahendusel @iluexpress
Samuti vaata üle ka minu teised DIY postitused, kust leiad veel hulganisti nippe hoiustamiseks, riiete tuunimiseks ning samuti ka miskit kerget hambaalla http://iluexpress.blogspot.com/search/label/DIY

Tänase postituse teema aitas mul välja valida üks minu blogi lugejatest, kui ka Sinul on mõni erisoov, millest võiksin teha DIY postituse, siis lisa oma ettepanek julgelt kommentaaridesse :)
Head nokitsemist!
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Väga äge DIY! Ma alati vaatan neid videosid ja imestan, kuidas neil kõik asjad nii kenad välja kukuvad. Kui ma ise midagi teen, siis ma võin teha nii hästi, kui ma suudan, aga midagi sellist erakordselt ilusat küll kunagi välja ei tule. Näiteks tegin kunagi ühe pinali, mis nägi videos superäge välja. Minul ta nii super välja ei tulnud, aga koolis kasutan igapäevaselt.. :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Esmalt aitäh kiidusõnade eest, see tähendab mulle väga palju! :)
      Mul endal on kusjuures sama mõte läbi käinud, et kuidas näiteks see video on tehtud järjest, ilma lõikamata, ilma vigadeta ning veel et sellise kiirusega! :D
      Ma kujutan juba ette kui palju kordi halvem minu katsetus välja näeb, aga enne kui ma ei proovi, siis ega ma teada ei saagi, kui kerge või raske see tegelikult on.
      Mina olen endale niimodi märkmiku teinud, mis nägi.... palju palju halvem välja kui videos, aga samuti kasutan seda, sest ikkagi oma kätega tehtud! :)

      Kustuta