Tootearvustus: Lucy Minerals kosmeetikaga nägu loomulikult särama

oktoober 30, 2014

Mul on nii hea meel, et taaskord saan teile midagi looduslikku tuua, sest ma olen ise hakanud aru saama, et mu nahk lihtsalt ei vääri kogu seda keemiat, sest tegelikult on looduskosmeetika ja tavalise kosmeetika hinnad päris võrdsele hinnale baseerunud. Ning looduslikust kosmeetikast loobumise põhjuseks ei saa enam kindlasti kõrget hinda tuua.
Täna räägiksin teile Lucy Minerals mineraalkosmeetikast, mis on valmistatud käsitsi USA's ning iga toode sisaldab endas ainult kõike looduslikku ja nahale kasulikku.  
Mis mulle meeletult nende kodulehekülje juures meeldib on see, et see näeb nii armas välja ning lausa heas mõttes uputab erinevatest soovitustest, kuidas viia oma loosuskosmeetika kasutuse kvaliteet maksimumini: siit leiad väga palju soovitusi looduskosmeetika õigeks kasutamiseks.

Mulle saadeti proovimiseks purgike baaspuudrit ning väike testripakend põsepuna. Ma olen neist äärmiselt vaimustuses ning hakkan kohe teile ka oma positiivseid noote teele saatma! :)


1) Lucy Minerals Shell Beige Foundation baaspuuder 
Mis tootega on tegu?
Lucy Minerals'i puudrites ei ole kahjulikke kemikaale, sünteetilisi ja keemilisi säilitus - ning lõhnaaineid, vahasid ega talki. Tuntuks ning paljude lemmikuks on Lucy Minerals'i puudrid saanud tänu nende kreemjale konsistentsile (enamike teiste mineraalpuudritega võrreldes suurem tsinkoksiidi ja titaandioksiidi sisaldus). Peale selle lasevad need puudrid nahal vabalt hingata ning on veekindlad, pidades seega hästi vastu niiskusele. Lucy Minerals'i puudrid on ka hästi kontsentreeritud, seega piisavaks katvuseks vajalik puudri kogus on väiksem kui paljude teiste tootjate mineraalpuudrite puhul. Vastavalt soovile on võimalik saavutada kas kerge, keskmine või tugev katvus. Kena ja loomuliku lõpptulemuse saavutamiseks on väga olulised aga ka pealekandmistehnika ning -vahendid. Vaadake "Soovitusi kasutamiseks"!

Lucy Minerals tooted on pakitud väga armsatesse purgikestesse, mida ümbritseb veel nunnu roosakas ja krõbisev paberike. See on alati nii armas ja tore, kuidas loodusliku kosmeetika tootjad suudavad heale asjale veel parema maigu juurde anda selle imepisikese teguri - pakkimisega.
Lucy Minerals baaspuudrid on paigutatud 30 grammistesse purkidesse, mille taga on kleepsukesega näidatud, mida see endas sisaldab ning tõepoolest - ei ühtegi kemikaali ega parabeeni:
Purgi sees on keeratava kaanega "sõelake", kust saad omale baaspuudrit topsi kaanekesele või mõnele muule alusele koputada, et seda oma näole kanda. 
Toon Shell Begie on minu jaoks täpselt see õige ja mul on hea meel, et kodulehel olevate tooninäidiste järgi on nii kerge omale sobiv toon leida. Mainitud Shell Begie on pigem selline kollaka alatooniga beež, mis minu arvates ühtlustub nahatooniga nii ilusti, et sobib kasutamiseks nii suvel kui ka talvel. 
Baaspuudri koostis on tõepoolest kergelt kreemikas, nagu see ennast ka ise on kujutanud ning see ei lendle nii palju, kui seda näiteks alusele või pintslilt maha koputada. Samuti on see väga kergesti hajutatav ja suurepärase püsivusega. Eriti hea püsivuse saavutamiseks soovitan aluskihina kanda kas meigi aluskreemi või jumestuskreemi, nii püsib puuder veel kauem ja veel paremini näos.
Tulemuseks on matt ja loomulik jume ning kui kasutate puudrit üksinda, siis valdab terve päev selline tunne nagu polekski meiki peal. See laseb nahal väga hästi hingata ning on äärmiselt kerge ja meeldiv.
Kui aga muretsete selle maha tulemise pärast, siis päeval püsib see väga hästi peal, kuid samuti on seda ka väga lihtne eemaldada meigieemaldaja või näopesugeeliga, mis teeb nahale suure pai nii seda kandes kui ka eemaldades. Toode ei kuivata nahka kuidagi moodi, vaid jätab selle peale kasutamist siidiseks ja täpselt selliseks nagu see enne kasutust oli.
Kindlasti jääb see nüüdsest ka minu igapäevasesse kasutusse ja nagu näete, siis õnneks/kahjuks mul selle toote kohta ühtegi halba sõna ei jätkugi :)

Lucy Minerals Shell Beige Foundation baaspuuder on saadaval http://www.lucyminerals.ee/ hinnaga 17.00 eur.
Hindeks 10/10


2) Lucy Minerals Healthy Blush põsepuna

Mis tootega on tegu?
Annab kergelt päevitunud ja värske jume.
Põsepunade tooni valikul võite natuke abi leida siit!
Lucy Minerals'i põsepunad on tugevalt pigmenteeritud. Nendes ei ole vahasid, vismutoksükloriidi (bismuth oxychloride), säilitus- ning lõhnaaineid ega talki.

Ma olen inimene, kes eelistab kanda hästi tagasihoidlikke põsepunasid, mida peaaegu, et märgatagi pole, kuid see põsepuna suudab põsed sõna otseses mõttes väga punaseks muuta.
Päriselus näeb see välja täpselt selline nagu ka tootekirjelduses oleval pildil, ehk siis: 
Kodulehelt leitud pildil on purgikese alumine ots "kaunistatud" samuti ilusate kirjadega, mida on lausa lust lugeda, sest samuti on tegu väga loodusliku koostisega:
Ma ei tea kas kõikidel põsepunadel on nii tugev pigement, kuid seda tooni soovitaksin kanda peale eriti vähehaaval ning seejärel laiali hajutada. Kusjuures on peale kandmine ning laiali hajutamine väga kerge just mineraalse koostise tõttu, sellega saab nii palju mängida ja vastavalt vajadusele uut varjundit anda! :)
Põsepuna sisaldab endas aga ka säravaid täpikesi, mis tekitavad ka kerget päikesepuudri efekti, sest päikese käes on põsed väga kaunilt säravad ning kiidusõnu on mulle selle kohta samuti mitmeid tulnud ja just päikesepuudri kohta (hehehe haneks tõmbasin, tegelikult on see ju 2 in1 põsepuna!).
Nüüd aga teile ka fototõestus kõigest sellest, millest olen rääkinud. Nägu on kõigest mõne pintslitõmbega palju elavam ja jumekam, mina olen tulemusega rahul isegi, kui see on veidike tumedam, kui ma oleks ehk lootnud:
Oma püsivuselt ei jää see grammigi baaspuudrile alla vaid püsib ilusti päeva lõpuni, kui nüüd just väga palju oma põski ei nühi. Ning oma koostiselt on see baaspuudrile samuti väga sarnane - naha jaoks kerge ja kergelt kreemja koostisega sõbrake, mis ei tekita ei ühtegi punetust ega ummistunud poori. 

Lucy Minerals Healthy Blush põsepuna on saadaval 
http://www.lucyminerals.ee/ hinnaga 11,50 eur.
Hindeks 9/10


Tänase postituse lõpuks küsiksin, et kui paljud minu lugejatest on üldse kokku puutunud mineraalkosmeetikaga, millised on teie kogemused ning ehk oled ka kokku puutunud Lucy Minerals toodetega? 

Suur aitäh armas Lucy Minerals tiim! :)
Eliise

You Might Also Like

4 comments

  1. Mul on kohutavalt kahju, et kõik mu mineraalmeigi-ostukohad riburadapidi maaletoojaid leiavad - nüüd pole enam võimalik osa saada Lucy Minerals'i rahvusvahelise e-poe suurepärastest aledest ja peab ostma Eesti edasimüüjalt ning kallimalt.
    Vahetan jälle brändi.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Kahjuks ei oska selle teema koha pealt kaasa rääkida, kuid tõesti nõustun, et eks see maaletoomine ajab hinnad kõrgemaks, kui otse tootjalt tellimine :/

      Kustuta
    2. Pean palvetama, et e.l.f.'il kohalikku maaletoojat ei tekiks - siis on jälle hinnad laes ja valik piiratud ning mugav ostukoht (UK pood) minu jaoks suletud. Mul on ju peaaegu kõik meigipintslid sealt...

      Kustuta
    3. E.l.f'i kohta olen ise ka head kuulnud, kuid kahjuks pole siiani proovimiseni jõudnud :(
      Hoiame sõrmed-varbad ristis :)

      Kustuta