Tootearvustus: Missha tooted - justkui kingitus näole ja turgutus ripsmetele

oktoober 13, 2014

Ma olen taas üle pika aja tagasi ning mul on selle üle äärmiselt hea meel. Eelmine nädal oli võistluste tõttu tormiline ning röövis kogu mu viimsegi energia, kuid siin ma nüüd olen, tagasi, kuid endiselt kohustutsekuhja alla mattunud, kuid teid unarusse jätta ma ei suuda :)
Täna sooviksin teile tutvustada suur portsu tooteid. www.missha.ee on lahkelt oma abikäe sirutanud ning testimiseks päris palju põnevat saatnud. 
Missha tooted on pärit Korest ning nende tootevalik ulatub seinast seina alustades näohooldusest lõpetades juuksehooldusega. Oma kogemuste põhjal võin öelda, et Missha meigitooted tagavad pigem õrna ja naturaalse meigi ning näokreemid annavad oma siidja abikäe näonaha suurepäraseks niisutamiseks.
Missha toodete karbikestel on ka armas kirjake, mis viitab, et tooteid ei ole testitud loomakeste peal :)
Siin on aga tänased tooted, millest rääkima hakkaksin (neid on palju, kuid püüan teile kõigist võimalikult põhjaliku ülevaate teha.

1) MISSHA The Style Sweet Line Blusher põsepuna - toon Fresh Cot

Oranžika alatooniga põsepunad on minu suur-suur nõrkus. Tegelikult vist pole vahet kas tegu on põsepuna või huulepulga või küünelakiga - ma jumaldan kosmeetikatooteid, milles sisaldub kasvõi grammikene oranži ning selles põsepunas on seda küll ja veel.
Esiteks on sellel väga armas karbike, mille sees on peegel! Oeh kuidas mulle meeldivad põsepunad, lauvärvid, päikesepuudrid jms, milles on peegel, sest need ajavad reisile minnes asja väga hästi ära ning ei pea ekstra lisapeeglit kaasa vedama.
Teiseks, vaadake kui armas vatitupsuke põsepunaga kaasas on. See on tõepoolest nii pehme nagu pildilt tundub ning jätab väga-väga loomuliku tulemuse ja aitab põsepuna väga kergelt nahatooniga ühtlustuda. Kes jumaldavad aga säravaid põsepunasid, siis nende jaoks jääks see toode ilmselt liiga tagasihoidlikuks, sest sära see endas ei sisalda.
Toon ise, nagu ma mainisin, jääb väga loomulik ja tõepoolest ei tee kaugelt vaadates vahet, kas tegu on Sinu loomuliku õhetuse või põsepunaga. Suurepärane, ma olen juba tükk aega otsinud midagi sellist, mida nagu polekski näha, aga samas annab tulemuse, mis torkab kõigile silma.
Kui oma põski just mitte väga tugevalt hõõruda suudab põsepuna põsesarnadel püsida kuni päeva lõpuni.
Minu uus ja kindel lemmik!!! Jumalik toode ideaalse tooniga kevadeks, suveks, sügiseks ja talveks! :)
Missha The Style Sweet Line Blusher põsepuna on saadaval kolmes erinevas toonis http://missha.ee/et/ hinnaga 13,90 eur.
Hindeks 10/10


2) MISSHA The Style 3D Mascara ripsmetušš
Toode neile, kes otsivad ripsmetušši mis tõesti pikendab ripsmeid. Seega taaskord midagi sellist, mida ma päris pikalt otsinud olen, aga seda päris päris õiget leidnud ei ole.
Tušši harjased on tegelikult päris tagasihoidlikult pisikesed, aga oma suuruse (väiksuse) kohta oskavad nad väga head tööd teha. Nad suudavad ripsmeid pikendada ning neid ka ilusti eraldada.
Tušš on oma tekstuurilt pigem vedel ja jääb ripsmetel ilusa kihina ning ei lähe tükki tušši peale kandes ega ka päeva lõpus. Samuti ei pea muretsema, et tušš pudenema hakkab - ei hakka. 
Ripsmetušil on väga-väga tume toon ja mul on tõesti hea meel, et üle pika aja puutun kokku tuššiga mis ei oma seda hallikat kuma (ehk teate, millest räägin). 
Puudustest saaksin välja tuua selle, et tušš tõesti ainult pikendab ja ripsmeid näiliselt tihedamaks ei muuda ning samuti on üks halbadest külgedest see, et tušši on küllaltki tülikas eemaldada, sest see hoiab ikka väga väga kõvasti igast ripsmekarvakesest kinni. 
Samas on tušš tõesti hea püsivusega. Ma ei tahaks öelda, et see on täiesti veekindel, aga kergemad vihmapiisad või pisarad peaks üle elama küll :)
Missha The Style 3D Mascara ripsmetušš on saadaval http://missha.ee/et/ hinnaga 5,90 eur.
Hindeks 8/10


3) MISSHA The Style Perfect Eyebrow Styler kulmupliiats - toon Gray Brown
Kulmupliiatsitega on mul alati üks jama, ma nimelt ei suuda endale seda õiget tooni leida, mille abil teinekord kitkumisest tekkinud veakesi parandada. Küll on üks toon liiga tume ja teine liiga kastanipruun. Toon, mille ma valisin ehk siis hallikas pruun on vist? see mida ma olen otsinud. Toon on ideaalne neile, kellel on näiteks blondid juuksed ja/või heledad kulmud.
Kulmupliiats pole mitte üksnes pliiats, vaid see on keeratav, mis päästab teritamise vaevast ning samuti on sellega kaasas ka lisaotsik kulmudele viimse vungi andmiseks. Üks ots on kulmude kammi/harja moodi ning teine tömbi otsaga tupsutaja, millega saab kulmuvärvi laiali hajutada ning seda loomulikumaks muuta.
Mis mind natuke häirib on see, et värv on liiga tahkel kujul ning seetõttu on seda natukene ebamugav peale kanda ja selline tugevamini surumine võib nii mõnegi peene joone untsu keerata :(
Kuid see-eest on pliiatsil ilus neljakandiline kuju, mille abil saab välja joonistada nurki ja kumerusi - täpselt seda, mida iganes soovid.
Missha The Style Perfect Eyebrow Styler kulmupliiats on saadaval kuues erinevas värvitoonis http://missha.ee/et/ hinnaga 6,90 eur.
Hindeks 8/10


4) MISSHA M Dual Lash Intense Program kaheosaline ripsmehooldus
Ripsmeseerumite vastu tunnen huvi alates sellest ajast, kui puutusin kokku Oriflame ripsmeseerumiga, mis mulle äärimiselt positiivset kogemust pakkus. 
Olgugi et mul on loomulikult väga ilusad ripsmed soovin ma neid ikka ja jälle aina ilusamana hoida ning neid ka turgutada, et nad sellised säiliksid pikalt-pikalt. 
Missha ripsmeseerumil on kaks otsa, mis muudavad kasutamise väga kergeks ja ilmselt ka tõhusaks: 
Laineriotsaga on väga mugav pääseda ripsmepiirini ning harjastega on kerge käia üle ripsmed kogupikkuses. Harjasele tuleb küll seerumit natukene liiga palju, aga kui toodet mitu korda kasutada saab juba kätte ka väikese nipi, kuidas üleliigset kraami maha pühkida.
Seerumi kasutamine on tõepoolest mugav ja see on täiesti lõhnatu. Silmadele pole see kuidagimoodi ohtlik (kui seda just tõesti suures koguses silma ei satu, nii võib tunda kerget kipitust). 
Mida ma nende 2 nädala jooksul tundsin oli väikene sügelustunne ja valu? (ei mitte valu, pigem kõdi) ripsmepiiril ning see pani tõepoolest uskuma, et minu ripsmed kasvavad.
Kusjuures äkki on mul praegu "karvavahetuskuu", kuid septembri keskpaigast hakkas ripsmeid suures koguses välja langema. Seerumit kasutades see veidikene peatus, kuid ilmselt on aeg uutele karvakestele ruumi teha. 
Seerumit kandsin peale iga õhtu ja neil hommikutel, kus oli läätsevaba päev (läätsed ja seerum ei sobi omavahel kokku ja tekitavad meeletut kipitust).
Vaatame aga tulemusi (ülemine pilt tehtud täpselt 2 nädalat tagasi ja alumine täna):

Mis nüüd kosta... Piltidelt otsest pikkusevahet pole märgata, samuti mitte ka tihedusevahet, kuid ometigi tunduvad mulle minu oma ripsmed palju palju tumedamad kui varem ja läikivamad. Alumistel ripsmetel on tegelikult näha tihenemist ja pikenemist. Samuti tahaksin lisada seda, et ripsmekarvadele on juurde tulnud paksust (oleks ma taibanud teha pilti enne ja pärast :/)ja väljalangemine on peaaegu peatatud. Ülemisel ripsmekaarel aga tõesti pikkuses ja tiheduses vahet pole märgata. 
Ma katsetan siiski seerumit veel ning kui tulemused peaksid olema paremad annan ka teile teada.
Missha M dual Lashes Intense Program kaheosaline ripsmehooldus on saadaval http://missha.ee/et/ hinnaga 14,00 eur.
Hindeks 7/10


5) MISSHA Pure Source Sheet Mask riidest mask Vaarikas
Siinkohal pean pidurdama oma kiidulaulu ja rääkima oma pigem neutraalsest kogemusest. Päris negatiivne see polnud, kuid rõõmust lakke ma ka hüpata ei saanud.
Tegu on riidest maskiga, mis on läbi immutatud väga-väga vedela ainega, mis oma lõhnalt meenutab väga vähesel määral vaarikat. Mask on tõesti väga väga niiske ja mina pidin seda lausa natuke kuivemaks tilgutama enne näole kandmist.
Maskil on päris naljakad augud silmade, nina ja suu jaoks ning siis on nüüd kaks võimalust, kas mina olen väga halbade ja ebatavaliste näojoonte ja -kujuga või on maski leiutajad võtnud mõõduks ainult väga ümmarguste peadega inimesed. Igaljuhul olid maski otsad mul pidevalt suus ja nina ei suutnud mask samuti ära katta. 
Alguses polnud midagi hullu, nagu oleks märja salvrätiku näkku pannud, aga lõpuks hakkas see libisema ja libisema lisaks sellele veel tilkuma ja kõige tipuks hakkas nägu ka veel kipitama. 
Peale maski eemaldamist ja näo pesemist ma erinevusi ei märganud, nahk oli täpselt samas seisukorras mis enne, lisandunud oli vaid maski lõhn. Otseselt midagi halba ei teinud, aga paremaks ka miskit ei muutnud. On kellelgi veel sarnaste maskidega kogemusi?
Missha Pure Source Sheet riidest maskid on saadaval erineva toime ja lõhnaga http://missha.ee/et/ hinnaga 2,90 eur
Hindeks 5/10


6) Missha Super Aqua Cell Renew Snail Treatment ja Essential Moisturer, Hydrating Toner ja Emulsion ja Marine Cell Control Emulsion ja Active Toner testrid
Need pisikesed testrid omavad endas nii palju häid omadusi, et põgusalt räägiksin ka neist.
1. Super Aqua Cell Renew Snail Treatment ja Essential Moisturer
Mõlemad nii kreem kui ka niisutaja on oma lõhnalt väga-väga mõnusad. Seda on küll raske kirjeldada, kuid see on väga-väga meeldiv, meenutaks justkui mõnda head šampoonilõhna. Niisutusastmelt on niisutaja otseloomulikult kõrgemal kohal kui kreem, aga kui ma peaksin valima kahe vahel võtaksin ma kreemi, sest kreem suudab meeletult hästi nahka niisutada ja te ei kujuta ette kui mõnusa tunde see tekitab. Ei mingit paksu kihti, sekunditega imenduvus ja siidpehme nahk. Samas tekib mõlemat toodet kasutades selline kerge kiskuv tunne ja minul kadusid silmade alt kotid ära, juhuu! :)
Teogeeli sisaldava tootesarja leiad: http://missha.ee/et/

2. Hydrating Toner ja Emulsion
Kaks superniisutajat, mis annavad koos kasutades kokku veel suurema niisutuse. Toonik puhastab nahka täielikult ja aitab eemaldada kogu mustuse olles sealjuures väga õrnatoimeline ja kerge. Kreem paneb kõigele aga suure ja ilusa punkti oma ülimalt tugeva niisutustasemega, mis on samuti naha vastu õrn. kreem imendub samuti kiirelt võttes vaid sekundid kuid jättes naha niisutatuks k järgmiseks õhtuks, sest järgmisel õhtul kreemi peale kandes tundus mulle, et nüüd sai liiga palju ja nahk ei suuda rohkemat vastu võtta, sest omab juba head niiskustaset. Lõhna poolest võiksid nad natukene õrnemad olla, sest minule meenutavad nad mõnda väga tugevat parfüümi, mille lõhn ninale väga vängeks muutub, kui see kaua peal on. 
Hydrating niisutava tootesarja leiad: http://missha.ee/et/

3. Marine Cell Control Emulsion ja Active Toner
Sari, mille suhtes olen ma taaskord päris neutraalsel arvamusel. Toonik puhastab samuti nahka põhjalikult, kuid kreem jääb kõigile eelnevatele alla. Ilmselt pole see, mida minu nahk vajab, sest mu näonahal kulus tõesti päris kaua aega, et seda omaks võtta ja et see põhjalikult imenduks. Tekstuurilt on kreem päris vedel ja lõhnalt meenutab taaskord mõnda lõhnaõli. 
Marine Stell tootesarja leiad: http://missha.ee/et/

Lisaks veel sain pakikese, mille sees oli suur hunnik testreid, millest parimad toon ka teieni, aga tänase päeva nimekirja see ei mahu :)
Ning kõige tipuks ka veel kutse Ilu Sõnumile, kuhu ma sel aastal ei jõudnudki ning millest on mul äärmiselt kahju :(

Suur suur tänu Missha.ee'le, et sain teieni nii palju huvitavat tuua ning ilusat nädala algust! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments