Tootearvustus: loodusliku sisuga BB-kreem, kas tõesti võimalik?

detsember 01, 2014

Mäletate, olen teile ju rääkinud LilyLolo toodetest ka varasemalt siin!
Samuti on mul täna hea meel tuua teieni Angel Beauty valikust uhiuus LilyLolo BB-kreem.
Varasemalt pole ma mineraalse/loodusliku jumestuskreemiga kokku puutunud, seega minu jaoks uus ja põnev katsetus ning tänu varasemale positiivsele kogemusele LilyLolo toodetega on mu ootused pärispäris kõrgele seatud :)

LilyLolo BB-kreem - toon light

Mis tootega on tegu?
Suurepärane BB kreem on kerge, sügavalt niisutava ja valgust peegeldava koostisega.
Annab õhukese katvuse ja ühtlustab nahatooni. BB kreeme on saadaval kahes toonis - hele ja tume. Sisaldab aaloed ja jojobaõli, antibakteriaalse kaitsega. Sobib ideaalselt igapäevaseks kasutuseks ja ka vanemale nahale sisaldades vananemisvastaseid koostisaineid. Toode on looduslik ja nahasõbralik ning vegan friendly. 40ml

Nagu mainisin, pole mul tõesti varasemalt olnud kogemust looduslike BB-kreemidega.
Kui mulle antaks üleüldiselt valida BB-kreemi ja jumestuskreemi vahel, siis valiksin BB-kreemi, sest minu naha jaoks on need kuidagi tunduvalt sõbralikumad ja äärmiselt naturaalsed näevad välja ka.
See BB-kreem suudab mind aga eriti rõõmsaks teha oma koostisosade poolest, mõned üksikud neist on küll küsimärgi all, kuid enamjaolt on koostis puhas ja kindlasti nahasõbralikum kui tavalistes jumestuskreemides:
Minu valitud tooniks sai aga light, mis sobib ideaalselt praeguse, talvise nahatooni juurde. Toonivalikus on lisaks veel Medium, mida soovitaksin pigem päevitunud, tõmmumale nahale.
Kreem ise on oma koostiselt hästi hästi kerge ja väga meeldiva lõhnaga. Tavaliselt on jumestustoodetel päris ebameeldiv lõhn, aga sellel BB-kreemil oleks justkui selline tsitruseline lõhn hulka lisatud, mis teeb kasutamise äärmiselt meeldivaks.
Samuti on kreem niisutava koostisega ja seetõttu on seda väga mugav laiali hõõruda ja toodet kulub väga-väga vähe, et terve nägu kaetud saaks. Nagu ka näete suudab kreem väga hästi ühtlustuda nahatooniga:
Kreemi pealekandmine on äärmiselt lihtne ja mõnus, kuid kuna toode on vedel, tuleks siiski tähelepanu juhtida sellele, et kreemi saaks igale poole sama palju ja ühtlases koguses. 
Lisaks on kreemil ka päris hea katvus ja väiksemad iluvead suudab see ilusti enda alla ära peita ning kindlasti ei pea te muretsema selle pärast, et mõni punetis peale kreemi kasutamist hullemaks läheb - seda ei juhtu ning BB-kreem ei ummista poore, seega hüvasti vistrikud! :)
Näonaha teeb LilyLolo BB-kreem ülisiidiseks ja meeletult pehmeks, elastseks ning samuti on see näonaha jaoks ülimalt niisutav. Soovitaksin seda pigem kuivale nahale, rasuse naha jaoks võib ehk liiga rammus olla.
Kui tavaliselt on BB-kreemide juures ainust miinus see, et need justkui "kaovad" päeva lõpuks nahalt, siis LilyLolo BB-kreem suudab enam-vähem sellisena päeva lõpuni püsida nagu see oli ka päeva alguses. Mingi osa on nahk küll enda sisse tõmmanud, kuid ei mingeid rante, laike ja muid ebameeldivusi. 
Tulemus jääb niivõrd naturaalne ja loomulik ning see on üks kreemi põhiomadusi, mis mulle eriliselt silma jäi, suurepärane tulemus!
Nii nagu kõiki BB-kreeme on ka seda väga lihtne eemaldada ja piisab vaid näopesuvahendist ja juba ongi nahk täielikult puhas ning lisaks kõigele ka mõnusasti niisutatud :)


LilyLolo naturaalset BB-kreemi saad omale soetada kas http://www.angelbeauty.eu/ või nende ilustuudiost Tartus Vaksali 17a, 4.korrus ja ruum 403 hinnaga 17,90 eur.
Hindeks 9/10



Hoidke end, et omale külmaga liiga ei teeks! :)
Eliise

You Might Also Like

6 comments

  1. Autor on selle kommentaari eemaldanud.

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Minu nahale sobis igaljuhul väga hästi, kuid pole Joiki proovinud ning ei oska neid kaht võrrelda, kuid loodan, et Sa ei pea pettuma :)

      Kustuta
  2. Olen suur looduskosmeetika ja ka LilyLolo puudrite fänn ent nende BB kreemi ei ole veel proovinud jõudnud aga soovitan proovida hoopis Korea kosmeetikat, mis sobib meiesugustele kahvanägudele :) superhästi. Mõnikord võib nende hele toon olla isegi liiga hele. Näiteks on HolikaHolika BB kreemi katvus suurepärane. Joiki olen ka proovinud, kahjuks ei saa selle vaimustusest aru, sest Joiki katvus on minimaalne. :(

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jaaa, nõustun, ise kasutan samuti praegu igapeävaselt Korea firma Nature Republic Bb kreemi, mis on ülihea katvusega, kuid tõesti tispake ehk liiga hele. Õnneks aitab hädast välja päikesepuuder ja õhuke kreemikiht :D
      Peaks tegelikult selle Joiki puhtalt huvi pärast järgi proovima, sest ma niikuinii kasutan jumestuskreemina BB-kreemi siis võib ka selle järgi proovida, et teada saada, kas on minu näonaha jaoks ämbrisse astumine või mitte :D

      Kustuta
  3. Mina kiidan ka LilyLolo BB kreemi taevani. Minu nahk on hirmus kuiv ja see kreem niisutab mõnusalt ja on igapäevaseks kasutamiseks lausa loodud ;)!

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Nõustun täielikult, nii hea niisutavusega pole veel varem ühtegi BB-kreemi kohanud :P

      Kustuta