DIY: väga vahva pintslitopsike

veebruar 03, 2015

Nädalavahetusel oli mul lõpuks ometi paar tunnikest iseenda jaoks ning otsustasin oma aja sisustada meigivideodega. Vaadates neid pidin sahtlinurka ununenud pintslid välja otsima ja ka natukene kätt hakkama harjutama, kuid kui pintslitega võtted said kätte harjutatud, siis tuli mõelda ka sellele, et ma neid sama kiirelt sahtlisse tagasi ei paneks, kui need sealt välja võtsin.
Otsustasin oma lauale "leiutada" meigipintliste jaoks topsikese - siis on karvased sõbrakesed pidevalt mu käeulatuses ja silmaall ning neid on lausa võimatu unustada või unarusse jätta.
Oma topsikese panin kokku kodust leiduvatest vahenditest:

Haarasin ühe klaasist tühjana seisva vaasi ning valasin sinna kuldseid graanuleid, mis olid üle jäänud jõulukompositsioonist, kuid väga efektsed on ka kohvioad, suhkur/sool, manna, tatar, riis ja kõik muu mis kuivainetekapis leidub.  
Pintslite topsi torkamine on äärmiselt lihtne ja mida väiksemad on klaasikeses olevad terakesed, seda sujuvamalt pintslid tagasi ka libisevad. 

Väga taskukohane ja vahva lahendus oma toa dekoreerimises ja hoiustamises! :)

On ka minu lugejatest kellelgi sedalaadi kogemusi asjade hoiustmaisega? Ootan huviga teie nippe, eriti meigitarvikutega :)
Eliise

You Might Also Like

2 comments

  1. Minul on sama asi tehtud kohviubadega, ja pintsleid on sinna väga mugav sisse torgata :) ja peale selle lõhnavad pintslid kohvi järgi :P

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Siis läksid mu eeldused küll omadega väga mööda, kuid kohviubadevarianti kaalusin ka ise just seetõttu, et neil on ju imeline lõhn! :)
      Ilmselt pean ka neid natukene omale hankima... :P

      Kustuta