Tootearvustus: Avon üllatab endiselt oma kauapüsivate ja imetlusväärsete toodetega

veebruar 26, 2015

Nii nagu ka eelmisel neljapäeval, siis lahkaksin ka sel neljapäeval oma Avonist saadud pakikest. Tänane postitus on suunatud neile, kes sooviksid omale ekstrapikki ripsmeid, särtsakaid huuli ja silmapaistvat lainerijoont. Hoiatan teile juba ette ära seda, et tänased tooted peaks nii mõneski südame kiiremini põksuma panema, sest minu poolt saavad need kolm ainult kiidusõnu :)

(ja mu digikaameral oli täna jonnituju, ärge pange seda tähele)

1) Avon Infinitize mascara ripsmetušš
See ripsmetušš oli minu jaoks üks eriti põnev katsetamine. Tuubi avades tungis ninna küll kohutavalt ebameeldiv lõhn, ma isegi ei kujuta ette miks sellel tušil nii halb lõhn on. Kasutamist see küll ei sega, kuid natukene kukalt paneb kratsima küll.
Jätame nüüd aga selle lõhna. Põhjus miks ma seda tušši proovida soovisin oli selle eriskummaline hari.
Harjased on kummist, mis teenivad minu poolt juba väga suured plusspunktid.
Lisaks sellele on harjaseid väga palju erinevaid - mõned neist on tibatillukesed, teised hiiglaslikult pikad ning kolmandad keskmist "kasvu". Hari ise on lausa kolmest kohast paksenev ning kõige tipuks veel kaarja kujuga ka, mis annab ripsmetele koolutavat efekti.
Selline uudne kuju vajab natukene algul harjumist, kuid imesid suudab see tõesti teha.
Ma võin teile käsi südamel vanduda, et terve elu jooksul pole mul olnud nii ilusti eraldatud ja nii pikkki tripsmeid nagu selle tušiga! Lihtsalt vau! Silmad tunduvad kordades suuremad ja ripsmed tunduvalt volüümikamad. Nii nagu ma ka eeldasin siis on sellel tušil ka koolutav efekt olemas. Super super super! (PS minult isegi küsiti, kas ma olen pikendused pannud)
Mis puutub aga püsivusse, siis ei ole ka selle kohta ühtegi halba sõna - ei mingit pudenemist ning mitte ühtegi tükki. Parajalt paksu tekstuuriga ja kiiresti kuivav toode.
Eemaldamine on samuti lapsemäng, piisab vaid meigieemaldajast või ka näopesuvahendist ning kogu kraam ongi ripsmetelt läinud :)

Avon Infinitize mascara ripsmetušš on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 8,00 eur (3. kataloogis soodushind 4,99 eur).
Hindeks 9/10


2) Avon Ultra Glimmerstick huulepliiats - toon Pink Bouquet
Kiidulaulu ma siit ka jätkan - juhtimise võtab üle minu uus lemmik meigikotis, selleks on Avoni imeodav huulepliiats.
Ma rõhutan tõesti seda, et see on imeodav!
Huulepliiatsi tooni valisin roosaka-punaka vahepealse, sest eks ma neid värve armastan ma kõige rohkem oma huultel kanda. Toon tuli aga täpselt see, millisena oli ta kujutatud ka kataloogis ning see on täpselt selline tumedam roosa, mis sobib väga hästi roosade, punakate ja koguni oranžikate huulepulkadega kokku huultele mänglema.
Huulepliiatsitest olen ma saanud mingisuguse "trauma", sest kõik pliiatsid, mis pooljuhuslikult minu valdustesse on sattunud on üle ühe täiesti kivikõvade otsadega olnud. Avoni huulepliiats aitas sellest hirmust õnneks jagu saada, sest tegu on väga kreemika koostisega tootega, mille peale kandmine läheb väga libedalt, pehmelt ja mõnusalt.
Huulepliiatsi terav tipp teeb kasutamise veel lõbusamaks, sest tänu sellele on väga kerge joonistada huultele ilus ja täpne kontuur. 
Kui rääkida toote püsivusest, siis on see üle keskpärase hea. Kui just kätega kõvasti üle huulte ei tõmba ning suudlemiseks ei lähe, siis püsib kontuur üle poole päevast ilusana. 
(huulepulk MIYO - no.5)
See on tõesti uskumatult hea kestvusega ja ergas värv säilib mitmeid tunde, hiljem küll kulub natukene heledamaks. Samuti on toode ka söögi-joogikindel, seega võite muretult mõnel tähtsamal üritusel suupisteid nautida, põdemata, et teie huulepliiats on peale söömist õhku haihtunud :)

Avon Ultra Glimmerstick huulepliiatsid on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 6,00 eur (4. kataloogis soodushinnaga 3,49 eur)
Hindeks 10/10


3) Avon Mega Effects silmalainer
Ma pooldan kahe käega vedelal kujul lainereid, olgu nad kas potis, millega on kaasas pintsel või hoopis "vildika" kujul. Põhjus on sama mis huulepliitasitelgi - ma ei taha terava otsaga silmapliiatsiega endale haiget teha, samuti kogu see teritamine ja muu mässamine kõlab juba liiga tüütult.
Tahtsin järgi proovida aga Avoni Mega Effects lainerit, mis vastab minu kõikidele kriteeriumitele - see on vildikataoline, supermust ja väga huvitava otsaga. 
Laineri tipp pole tavaline kolmnurkne ja peenike nagu tavaliselt vaid on hoopiski viltune, lapik ja natukene trapetsit meenutav. 
Minu arvates on see tõeline "kingitus" neile, kes jamavad pidevalt silmanurkades olevate lainerijoontega. Kohutav, et ma ei oska neid kuidagi isegi mitte kutsuda. Te ilmselt teate, millest ma räägin - kõik need perfektsed lainerijupid, mis lõppevad paksenedes ning mõne keeruka kolmnurkse otsaga, mille saamiseks on tarvis umbes 3x meik maha võtta, et mõlemale silmale sama tulemus jääks.
Selle laineriga on tõesti palju kergem neid otsakesi kujundada, kuid samas saab sellega teha väga erinevad paksuses jooni, vaadake ise:
Peenema joone saamiseks on vaja küll natukene nikerdada, pika pusimise peale saab ilusti hakkama, kuid silma välimiste nurkade joonistamine on tänu sellele lainerile küll kordades kergem ja närve säästvam kui tavaliste laineritega.
(lihtsalt minu väikene katsetus, kusjuures esimene sellise kujuga tõmmatud lainerijoon)
Lainerijoon kuivab silmadel ülikiiresti ning kuivades kaotab ka läike - tulemus on üsnagi matt.
Oma püsivuselt on see suurepärane nagu ka 2 eelmist toodet. Tugevat hõõrumist see küll ei kannata, aga puutumata püsib kaunina kogu päeva. Lainerijoone eemaldamine on küll selle võrra aeganõudvam, kuid tublimad meigieemaldajad saavad ka selle murega kenasti hakkama.
Väga tubli töö ja ka megaefektne - nagu ka toode ennast nimetab! :)

Avon Mega Effects silmalainer on saadaval Avoni kataloogides tavahinnaga 6,10 eur (3. kataloogis soodushind 3,99 eur).
Hindeks 9/10


Aitäh Avonile kõikgi nende kolme uue lemmiku eest! :)
Eliise

You Might Also Like

7 comments

  1. Pealkirjas viga ;)

    VastaKustuta
  2. Tuubi avades tekkis linna... :)

    VastaKustuta
  3. Aitäh tähelepanu juhtimise eest, nüüd said vead parandatud ;)

    VastaKustuta
  4. Vabandust, see teemast välja, aga kas selleks, et Sheinsidest tellida, peab olema ka krediitkaart, et kas tavalisega ei saa?
    Ja sul on ilusad pikad ripsmed :) Mis su isiklik päris-päris lemmik ripsmetušš on?

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Oh ära muretse - küsida võib alati julgelt ja kõikjal :)
      Nii nagu ka enamikes teistes välismaisetes e-poodides on ka sheinsides tõesti üks maksemeetod krediitkaart, kuid tegelikult võib endale pangakontoris teha ka sellise maksekaardi, mis toimib nii tavalise pangakaardi kui ka sellise kaardina, millega saab tehinguid teha ka internetis. Mina tegin omale selle kaardi SEB's ja nimeks oli sellel "pildikaart". Erinevus krediitkaardist on see, et sellele kaardile peab ise raha peale panema (ehk siis ei saa pangalt "krediiti" võtta), samuti ei ole sellel igakuiseid hooldustasusi ning kuna see on pildikaart siis saab sellele kaardile ka ilusa pildi ja kujunduse valida :)
      Aitäh aitäh aitäh!!! Lemmikuks ripsmetušiks on saanud L'oreal Wings ja ka Maybelline lash sensational tušš :)

      Kustuta
  5. See ripsmetušš on esimene, mille olen välja vahetanud enne, kui see ära kuivanud/otsa saanud on. Ostsin ka selle suure kiidulaulu peale, aga esiteks tõesti see jube kruntvärvi lõhn ja teiseks jättis minu ripsmed tükki ja koledaks. Katsetasin mitu nädalat igat moodi, aga ei läinud paremaks. Ei tea, milles asi oli, sest olen kasutanud ka mingeid kolmeeuroseid Miyo tušše ja nendega ka rohkem rahule jäänud :D

    VastaKustuta
    Vastused
    1. See hais on tõesti meeletult eelmaletõukav aga mina olen seni hakkama saanud ja tükki pole ripsmeid küll ajanud, muidugi äärmiselt kahju, et Sinu kogemus ebameeldivaks jäi :/

      Kustuta