Valio Alma loosimise võitja

aprill 12, 2015

Terve mu kodu on mõnusat kodujuustu-juustu-singipiruka lõhna täis ning sellega seoses meenus mul asjaolu, et täna lõppes ju minu blogis Valio loosimine.
Oeh, küll ma olen alles kade tänase võitja peale, sest kingikott on täis hulganisti imemaitsvaid Valio Alma tooteid, millest kirjutasin eelmisel pühapäeval: http://iluexpress.blogspot.com/2015/04/valio-alma-piimatooted-aitavad-kevadisi.html
Kuid kevadise ja tervisliku kingikoti on omale võitnud:

Palju palju õnne Sulle Merlin! Võtan Sinuga õige pea ühendust Facebooki vahendusel!

Teistele aga siirad tänud nii suure osavõtu eest, võitja väljaloosimine võttis seekord eriti pikalt aega, sest osalejaid ja jagajaid oli tõesti meeletus koguses. Õnneks aitas mind natukenegi random.org. Aitäh teile, te olete suurepärased lugejad!! :)

Eliise

You Might Also Like

0 comments