Outfit: 10.06

juuni 10, 2015

Seekord saate taas SheIn (endine Sheinside) kraami nautida, kuid seekord juhtus minu pakiga kummaline lugu. Olin endale hästi hipsteri kleidi tellinud (oranžikat värvi) aga pakki avades vaatas mulle sinine triibuline pitsist ese vastu. Hoidsin oma sõrmi-varbaid ristis, et see oleks okei, algul vaatasin, et minu stiiliga see eriti kokku ei käi, kuid siiski otsustasin midagi uut proovida ning siin minu tänane outfit ongi :)

Pildid on tehtud seekord veidike teistmoodi (kõrgustelt) ning minu arvates kukkusid need päris fääntsilt välja! :)
Pluus - http://www.shein.com/ - 13.80 eur
Püksid - A&G - 25,99 eur
Papud - Sepa Turg - 15,95 eur
Kummalisel kombel on mul sel pildil välja tulnud "Amy-Winehouse-soeng" :D
Ja see pilt on lisatud just seetõttu, et saaksin oma juustega uhkustada, mis on värske värvi all ning ikka ulmeliselt pikad ;)


Mõnnat kolmapäevaõhtut!
Eliise

You Might Also Like

0 comments