Tootearvustus: pikad ja volüümikad ripsmed ning nunnud musihuuled Artistry'lt

juuni 08, 2015

Suur oli minu üllatus, kui mulle saabus armas üllatus Artistry toodetega. Taaskord saan proovida ühte ripsmetušši ning huulepulka, kusjuures seekord on üllatajaks just nimelt huulepulk, mis eelmisel korral natukene teistele toodetele alla kippus jääma.

Selleks, et postitus venima ei hakkaks, hakkame õige kohe toodete vaatlemisega pihta! :)

1) Artistry Signature Eyes Volume mascara ripsmetušš
Mis tootega on tegu?
ARTISTRY esimene ülemaailmne volüümi andev ripsmetušš. ARTISTRY SIGNATURE EYES™ volüümi andev ripsmetušš muudab ripsmed hetkega intensiivseks ja volüümikaks. Võimendab volüümi 600%, luues tihedad, paksud ja hüpnotiseerivad ripsmed.
Revolutsiooniline FullFX tihendava toimega polümeere ja rikkalikke pigmente sisaldav koostis, mis võimendab ripsmeid hetkega ning muudab silmad intensiivseks ja dramaatiliseks. Ripsmetušši hari MagnaBoost on välja töötatud nii, et see haarab kaasa ja kannab ripsmetele iga ripsmekarva dramaatiliseks suurendamiseks ja volüümikamaks muutmiseks optimaalse koguse värvi. Vormib ja eraldab ripsmed.
  • Mitmekordistab ripsmed hetkega ning muudab ka kõige väiksemad ja hõredamad ripsmed lopsakamaks
  • Ripsmed näevad paksemad, lopsakamad ja dramaatilised välja ning ripsmekarvad on üksteisest selgemini eraldunud
  • Ei pudene, ei lähe laiali, ei aja ripsmeid turri ega puntrasse
  • Hooldava toimega koostisained ravivad ripsmeid, muutes need tervemaks ja kaunimaks
  • Püsib kuni 8 tundi
Vau-vau-vau hüpnotiseerivad ripsmed?! Peale tootekirjelduse lugemist tekkis mul kohe topelthuvi seda tušši katsetada, sest lubatud on ekstreemseid tulemusi, lausa 600%line volüüm.
Tušil on küll tavapärasest tugevam lõhn, kuid kasutamist see otseselt ei sega, tunda on seda vaid siis, kui hari on nina juures, aga õnneks kasutatakse ripsmetušši ikka ripsmekarvade värvimiseks, seega ei tohiks see kasutamisel probleemiks olla.
Tuši koostis on parajalt vedel, kuid samas ka sellise paksusega, et see jääb ikka ripsmetele külge ka ning kuna see pole väga tahke, siis on väga lihtne harjaga toimetada ning vajadusel ripsmeid "lahti kammida", kui tušši peaks mõnesse kohta rohkem sattuma, aga seda minul veel juhtunud pole sest...
Harjased on paigutatud väga tihedalt üksteise kõrvale. Selline disain lihtsalt ei lase läbi minna sellel, et harjaste küljes on liiga palju tušši, mis otseloomulikult teeb toote vägagi kasutajasõbralikuks. Ei mingit nikerdamist klompis ripsmetega. Tušituubi ava on samuti piisavalt peenike ning see omadus aitab eemaldada liigse tuši harjastelt.
Nagu ma olen juba maininud, siis on selle kasutamine tõepoolest väga mugav. Kui harjata ripsmeid õrnalt, siis on tulemuseks tihedad, kuid samas ka loomulikult pikemad ripsmed, mis on minu igapäevameigi soovitud tulemus. Kui aga tahta endale silmapaistvamaid ja dramaatilisemaid ripsmeid, siis oleks mõistlik kanda toodet topeltkogusena, ehk siis kahe kihina.
Ma ei saaks nüüd öelda, et mu ripsmed 600% volüümikamad peale kasutust olid, kuid volüümikamad kindlasti kui mõne teise tušiga. See aitab ripsmeid juurtest tõsta ning seeläbi lisab neile kaarduvust, tihedust ning ka pikkust. Just tihedus on see, millest mina vaimustuses olen. Kuna mu ripsmed on niigi pikad, siis pikendavast omadusest ma eriti silda viskama ei hakka, aga kui tušš suudab ripsmeid tihendada, siis on see küll eriti vohh (tahaks nüüd seda pöidlamärki siia panna)!!
Nagu toode ise lubas, siis 8ks tunniks piisab seda kindlasti (ilma pudenemise ja kulumiseta), minul püsis see kaunina kogu päeva, isegi üle 10 tunni ning õnneks ei ole seda ka väga raske eemaldada. 

Artistry Signature Eyes Volume mascara ripsmetušš on saadaval  https://www.amway-estonia.com/ hinnaga 23.00 eur.
Hindeks 8/10


2) Artistry Signature Color läbipaistev huulepulk - toon 53 Tulip Pink
Mis tootega on tegu?
Spetsiaalselt väljatöötatud koostis laseb tõelisel toonil läbi särada ja teeb iga nahatooni kaunimaks. Libiseb elegantselt huultele ja muudab huuled kauniks. Jätab huuled luksuslikult pehmeks ja siledaks, hooldatuks ja niisutatuks. Läbipaistva põhjaga, et huulte tõeline toon saaks läbi kumada. Huulepulgad sisaldavad SIGNATURE COLOR’i pigmente, mis on välja töötatud täiuslikus koguses värvi ja kaetust tagama.
  • Sügavuti intensiivselt niisutavasse koostisesse on segatud E-vitamiin, mis aitab huuli sügavuti noorendada ja pehmendada.
  • Huulepulk ei lähe laiali.
  • Kork jääb turvaliselt paigale.
  • Ülim läbipaistev sära, mis tundub huultel kerge.
Kui eelmine kord pidin ma veidikene toote läbipaistvuse ja tooni üle nurisema, siis seekord ei mingit nurinat sel teemal. Sellest saab minu selle suve lemmikhuulepulk just eelkõige selle suviselt mahlaka, kuid samas piisavalt roosaka tooni tõttu. See huulepulk peaks olema läbipaistev, kuid tegelikult selle tooni puhul seda omadust karta ei tuleks. Huulepulk annab huultele kenasti tooni ning ka sära.
Ka sellel huulepulgal on eriline disain, mis lukustab huulepulga korgi vältimaks hirmu, et kotis kork maha tuleb ja see huulepulga rikub (minul on seda varem juhtunud ning tumepunase huulepulgaga, kujutage ette mu "rõõmu" tol hetkel).
Artistry huulepulkade hea eelis on see, et need on väga teravatipulised ning see muudab kergeks huulekontuuri joonistamise. Eriti lihtne on toimetada ülahuulega.
Kuna toon ei ole supertugeva pigmendiga, siis ei ole ka püsivus pikaajaline. Kui just söömiseks või suudluste jagamiseks ei lähe, siis püsib toode kaunina umbes tunnikese. Värvitooni alles küll ei jää, aga see-eest on huuled väga väga pehmed, sest huulepulgal on palju niisutavaid omadusi. Nagu huulepulk lubas, siis laiali see tõepoolest ei lähe (kuigi, ega ma spetsiaalselt nühkima ka ei hakanud).
No vaadake seda tooni - minu uus suvelemmik kohe kindlasti! :)

Artistry Signature Color läbipaistev huulepulk on saadaval https://www.amway-estonia.com/ hinnaga 24.00 eur.
Hindeks 8/10

Toodete tellimiseks tuleks end eelnevalt registreerida või konsulteerida Amway konsultandiga :)

Tänaseks ongi kõik, imelist uut nädalat teile, saadan teile kallid ja paid! :)
Eliise

You Might Also Like

0 comments